Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προφανως ακομα δεν εχεις κανει τον κοπο να διαβασεις τα links.. το συγκεκριμενο το εχει επιβεβαιωσει η ιδια η samsung στα λεγομενα της στο site..κ εδωσε την απαντηση οτι μονο εσεις καταλαβαινετε διαφορα λογω των τεστ που κανατε και απο σας ξεκινησε ο σαλος με τις επιστροφες κ το κυνηγι του s panel..

Κανεις δεν κατηγορει την samsung, αν καταλαβες εδω προσπαθουμε να παρουμε samsung αλλα με το καλυτερο panel για τα λεφτα μας..δεν ειναι αδικο να πληρωσουμε κατι κατωτερο στα ιδια λεφτα??

Για του λογου το αληθες σημερα πηρα το τελευταιο κομματι απο msystems..ελπιζω να μου βγει καλο...δεν θελω καταρες :-D

καποια στιγμη που θα χω χρονο θα αρχισω τις δοκιμες αν εχει τα προβληματα των αλλων panel..για ανοιγμα "δεν παιζει" ακομα..

PS. απο τα συγκεκριμενα Links θα δεις οτι καθε panel ειχε μειονεκτηματα κ μονο το S ηταν κορυφαιο..

Ok, δηλαδη η ιδια η Samsung το δεχεται αυτο?

Αρχικα μου ειπατε "οχι γιατι δεν ειναι βλακες"...

Τεσπα, ολοι εσεις που συκοφαντειτε τη Samsung συνεννοηθειτε για να εχετε κοινη γραμμη:lol:

Και καλα, μονο η Samsung εχει προβληματικα s-panels?

Kαι οταν λεμε αποδειξεις εννοουμε επισημα πραγματα, οχι τι λεει ο καθε πικραμενος κακοπροαιρετος σε καποιο site. Τα παραμυθια του δεν αποτελουν αποδειξη.

Πιστευω οτι τετοια και αλλα ακομα θα ακουσουμε διάφορα απ τη στιγμη που η Samsung αυτη τη στιγμη ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια στο χωρο και εχει τα πιο ποιοτικα προϊοντα. Kαι καλο ειναι οσοι δεν εχουν συμφεροντα να μη τρωνε αυτη τη προπαγανδα που εντεχνως διασπειρεται;)

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως είπα ούτε καν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα reviews...

άστο λοιπόν μην ασχολείσαι γιατί πάλι θα πέσουν όλοι εναντίον σου...(guess why)

(ημιμάθεια>αμάθεια...)

Δημοσ.

Αυτη ακριβως σε χαραχτηριζει.

(Ποιοι θα πεσουν? Παλι εσυ και η θλιβερη παρεουλα σου?

Θελω πολλους σα κι εσας μονο για πρωινο).

Ημιμαθεια ειναι οταν απλα ακους φημες για να σχηματισεις αποψη.

Σου εξηγησα οτι τα links οπου ο καθε πικραμενος ανταγνωνιστης γραφει την κατευθυνομενη μπαρουφα του, δεν αξιζουν τιποτα.

Υπευθυνη και επισημη ενημερωση εχει αξια, οχι οι συκοφαντιες των απατεωνων ανταγωνιστων του κολοσσου της Samsung.

Καποιους τους ποναει πολυ που η Samsung εχει τις ποιοτικοτερες οθονες της αγορας.

Θα μου πεις ok, ολα θεμιτα, παιζονται δισεκατομμυρια στην αγορα, αλλα οχι και να τρωμε το παραμυθι επειδη υπαρχουν καποια... reviews.

Δημοσ.

Εγώ που κλαίω... απ'τα γέλια μέσα είμαι???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :devil:

Ρε παιδιά πάντως είμαι σε δίλλημα μεταξύ 226ΒW - 226CW - 2232BW.... Τα έξτρα λεφτά δε παίζουν ρόλο... Τι λέτε να χτυπήσω?

• Super Moderators
Δημοσ.

226BW με S-Series TN Panel...είναι χωρίς input lag και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα χρωμάτων για TN Panel

Δημοσ.

Θες να πεις 226ΒW με "Jocker" TN-panel.... :P

τα 40 ευρά παραπάνω τα αξίζει η 226CW? Ένα review έχω διαβάσει μόνο που λέει δεν είναι καλύτερη απο ΒW S-panel..

edit: Αα και κάτι άλλο.. Όλα αυτά τα μοντέλα είναι με σταθερή βάση? Δεν μπορεί να πάρει κλίσεις η οθόνη ως προς τον οριζόνιο άξονα (πάνω-κάτω)?

Δημοσ.

Η 2232ΒW τα πάει καλύτερα απ'την 226CW στο input lag.. Nice site btw ;)

Η βάσεις όλων αυτών των μοντέλων είναι σταθερές τελικά? Παίρνει η οθόνη κλίση πάνω-κάτω?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι και αυτό έχει input lag σύμφωνα με τiς μετρήσεις του site...

για τις βάσεις δεν έχω ιδέα tbh

Δημοσ.

εγώ τελικά τσίμπησα την Iiyama 2403ws-b1 και είμαι ενθουσιασμένος. ο χρόνος απόκρισης με το overdrive στο 2 είναι τέλειος σε συνδιασμό με καλωδιάκι HDMI το xbox τα δίνει όλα :D, καμία σχέση απολύτως με την 245b της samsung, το μόνο "ελάττωμα" της οθόνης που για εμένα είναι πλεονέκτημα γιατί κάθομαι κοντά στην οθόνη είναι πως κατα γενική ομολογία είναι λιγάκι "μουντή" δλδ δεν σου βγάζει τα μάτια έξω από το contrast... Όσο για τα χρώματα, δεν πείραξα απολύτως τίποτα από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, τις βρήκα ιδανικές και πολύ ξεκούραστες για χρήση με υπολογιστή. Όποιος θέλει 24" για gaming monitor την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Στο μόνο σημείο που υπερείχε η samsung ήταν το πολύ καλό μαύρο της και το υπερβολικό contrast το οποίο προσωπικά το βρίσκω απάλευτο για χρήση υπολογιστή και αποδεκτό για τηλεόραση στα 3+ μέτρα.

ξέχασα να πω πως η ευκρίνεια του κειμένου είναι επίσης κλάσεις ανώτερη και το surfarisma απόλαυση. :)

http://www.tomshw.it/digitrends.php?guide=20070912&page=24_pollici_universali-18

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...