Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις πηρα κι εγω απ το e-shop (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168189) αυτην την οθονη (δεν εχω ιδεα τι ειναι το s-panel btw). Μου την εφερε ο μεταφορεας και τη παρελαβα πληρωνοντας επι τοπου.

Eχω καποιες ερωτησεις:

1. Στη συσκευασια υπαρχει ενα γαλαζιο εντυπο Warranty Card... σε πολλες γλωσσες(οχι την ελληνικη παντως), μηπως πρεπει εγω να ταχυδρομησω τιποτα ή η 3χρονη εγγυηση ισχυει αυτοματα με μονο την αποδειξη?

Εφοσον το εντυπο δε χρειαζεται, μπορω να το πεταξω μαζι με τα υπολοιπα περιττα εντυπα(οδηγιες, κ.ά)?

2. Στο παραπανω site, στα "Αλλα Χαρακτηριστικα" αναφερεται: VESA 100 (Δυνατότητα Προσάρτισης σε Τοίχο). Ωστοσο δεν υπαρχει κανενας σχετικος μηχανισμος, μονο καποιες τρυπες για την επιτοιχια βαση που προφανως πρεπει ο πελατης να αγορασει χωριστά... αλλα αυτες τις τρυπες φανταζομαι οτι τις εχουν ολες οι οθονες.

3. Στη στρογγυλη βαση υπαρχει μια ενδειξη που αναγραφεται: ΑSS'Y STAND-BASE(19"/20").

Αυτο σημαινει οτι η βαση δεν ειναι για οθονη 22'' και πρεπει να ζητησω τη "δικη της"?

4. Σχετικα με το Refresh Rate, με τη προηγουμενη μου οθονη(ΤFT 17'') το ειχα στα 75Ηz αφου ειχα διαβασει οτι ειναι καλυτερα εκει(και οντως ηταν).

Με την native αναλυση 1680χ1050 το refresh rate ειναι μόνο 59-60Ηz... Mηπως θα πρεπε να βαλω αναλυση 1152χ864 που εχει Refresh Rate στα 75Ηz?

Δημοσ.

Φιλε KFC εεεμ...MacDonald sorry :-)

1)θα σου λεγα αν μπορεις να μην πεταξεις τα φυλλαδια κτλ.Αστα να βρισκονται.

2)Καπως ετσι

3)Νομιζω οτι ειναι η σωστη βαση!

4)Μεγιστο Refresh Rate στα 1680χ1050 ειναι τα 60Hz.Τωρα εαν θελεις να χαμηλωσεις την αναλυση για να παρεις RR π.χ. 70Hz ειναι δικο σου θεμα.Εγω θα σου συστηνα παντως 1680χ1050, ειναι οτι καλυτερο μπορει να δωσει η οθονη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε darian227.

To ΚFC που κολλαει? τι σημαινει?

1) το ερωτημα ηταν αν θα πρεπει να ταχυδρομησω κατι και αν τελικα ή 3ετης εγγυηση ειναι αυτα τα χαρτια ή αρκει μόνο η αποδειξη απ το e-shop.

2) αρα αυτο που λενε περι "VESA 100 (Δυνατότητα Προσάρτισης σε Τοίχο)" ειναι ενα "μούσι"? :-)

4) βασικα 1680Χ1050 δεν θα το βαλω γιατι τα γραμματα φαινονται σα ψειρες και θολα/κουκιδοειδη, ακομα και αν βαλω extra large fond. Πρεπει να ειμαστε ανετα και οχι να ζοριζομαστε. Aλλα το ερωτημα εχει να κανει με το Refresh Rate. Eιναι σημαντικη η διαφορα μεταξυ 60 και 75Ηz?

Mε τη προηγουμενη οθονη μου (AOC 17'' ΤFT) θα ελεγα οτι με τα 75 ηταν σαφως πιο ξεκουραστα απ'οτι με τα 60.

Δημοσ.

μια απορια παιδια....ειμαι ετοιμος να προβω στην αγορα της οθονουλας.. εχει διασταυρωσει κανεις αν το eshop εχει οθονες με s-panel? απο οτι καταλαβα ο φιλος που την πηρε απο msystems επεσε σε s-panel.. απλα με βολευει η τιμη, ο διακανονισμος κ η αποστολη στο eshop....anyone?

Δημοσ.
μια απορια παιδια....ειμαι ετοιμος να προβω στην αγορα της οθονουλας.. εχει διασταυρωσει κανεις αν το eshop εχει οθονες με s-panel? απο οτι καταλαβα ο φιλος που την πηρε απο msystems επεσε σε s-panel.. απλα με βολευει η τιμη, ο διακανονισμος κ η αποστολη στο eshop....anyone?

και εγω θελω να το μαθω αυτο

κανεις πελατης του e-shop ρε παιδια

Δημοσ.

Εγω.. μολις ειπα οτι την αγορασα απ το e-shop, απ το οποιο εχω αγορασει και πολλα αλλα κατα καιρους.

Δε μπορω να καταλαβω το ειναι αυτο το s-panel, θα μας εξηγησει κανεις? Απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο topic, πρεπει λεει να ελεγξω αν η νεα μου Samsung 226BW εχει το σωστο s-panel?

Kαι μια ερωτηση για τους κατοχους αυτης της οθονης(θυμιζω οτι το θεμα του topic ειναι Samsung 226BW). Eβαλα τους drivers και τα προγραμματα απ το συνοδευτικο cd-rom, ετσι τωρα στο tray υπαρχουν τα εικονιδια του Μagic Tune Premium και του Natural Color Pro ετοιμα για χρηση.

Υπαρχει ομως και αλλο ενα εικονιδιο, τo LCD Gamma το οποιο αν πας τον κερσορα το μονο που μπορεις να του κανεις ειναι το Exit... Χρησιμευει σε τιποτα αυτο το εικονιδιο, κανει κατι ή να το αφαιρεσω απ τη λιστα των προγραμματων που εκκινουν με τα Win?

• Super Moderators
Δημοσ.

το S Series TN Panel είναι η καλύτερη version του panel που φοράει αυτό το monitor...

υπάρχει επίσης A & C Series τα οποία είναι κατώτερα

Δημοσ.

Ωραια, θελει καποιος να μας πει που κοιταμε για το αν η οθονη εχει s-panel, για να βοηθησουμε εμεις που την πηραμε απο το e-shop, τα αλλα παιδια?"?

Δημοσ.

Αν ψαξεις στο θεμα θα βρεις την απαντηση.Αν δεν γραφει πισω στα πλαστικα λογικα δεν θα εχει και τις πληροφοριες στο κρυφο menu.Οποτε ο μονος τροπος ειναι να ανοιξεις την οθονη και να δεις τι γραφει το αυτοκολλητο πανω στο Πανελ

http://www.bcchardware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4259&Itemid=40

Δημοσ.

To link δε δουλευει.

Τι εννοεις να ανοιξουμε την οθονη? Να τη ξεβιδωσουμε? Αυτο αποκλειεται...

Προκειμενου να ψαχνουμε 32 σελιδες, και με κινδυνο να κανουμε και λαθος, δε μας λες εσυ που ακριβως βρισκεται?

Και παρακαλω παλι καποιον σχετικο και κατοχο Samsung 226BW να μου πει για τα προγραμματα του cd

(στο tray υπαρχουν τα εικονιδια του Μagic Tune Premium και του Natural Color Pro ετοιμα για χρηση.

Υπαρχει ομως και αλλο ενα εικονιδιο, τo LCD Gamma το οποιο αν πας τον κερσορα το μονο που μπορεις να του κανεις ειναι το Exit. Χρησιμευει σε τιποτα αυτο το εικονιδιο, κανει κατι ή να το αφαιρεσω απ τη λιστα των προγραμματων που εκκινουν με τα Win?)

Δημοσ.

Το λινκ ειναι οκ τωρα.Μια σελιδα ειναι και λεει ακριβως.Αλλος τροπος δεν υπαρχει...Αλλιως παρτε απο Msystems και ζητηστε S πανελ.Οσο για το software εγω δεν ξερω γτ εχω Win x64 και δεν τρεχουν.

Δημοσ.

Tσεκάρετε στο service menu τι έχετε προτελευταίο στο εννιαψήφιο τμήμα του model number.

Π.X το M-ME22HOCAA-1002 είναι S panel (samsung) επειδή προτελευταίο είναι το Α (x-xxxxxxxAx-xxxx).

Τα υπόλοιπα panels είναι αυτά:

* X-xxxxxxxAx-xxxx: Samsung panel.

* X-xxxxxxxLx-xxxx: AU Optronics panel.

* X-xxxxxxxDx-xxxx: CMO panel.

* X-xxxxxxxIx-xxxx: CPT panel.

Εγώ πήρα απο eshop S PANEL εντελώς τυχαία πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...