soiramk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδία ξέρετε πως επαναφέρω όλες τις ρυθμίσεις στα default? Επίσης σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να γβω απο το hidden menu, κρατώντας πατημένο το source, άλλαξα το panel ch. no. απο 0 που ήταν. Προσπαθώντας να το "φέρω" πάλι στο 0 πάταγα το source με αποτέλεσμα να φτάσω στην τιμή 15! Ξέρετε πως γυρίζει πάλι στο 0 και αν "πειράζει" που είναι στο 15 τώρα?
kostasmet Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ΜΑΓΚΕΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ 226BW. ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΤΙΣ 6/12/07 ΑΠΟ Ε-SHOP ΣΤΑ 299 ΕΥΡΩ. ΤΟ DVI ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΕ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ E-SHOP ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ E-SHOP ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (???) ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ(???). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΗΝ PRIME TELECOM ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ SAMSUNG ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Ο ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΜΕΣΑ, (ΛΟΓΩ DEAD ON ARRIVAL) ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ 100% ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΘΟΝΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ-ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Apateonas_69 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 καλώς τον kostasmet 1ον γράφε με μικρά γιατί μας στράβωσες 2ον καλορίζικη και καλοφάγωτη
dtasop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ειδατε συμπεριφορα η samsung? μαλλον για 226 μας βλεπω.... kostasmet ξερεις τι panel φορας Η οχι? made in ? ti einai ???
asderis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον μιας και πηρα και 'γω την 226bw και ειδα οτι ολα ηταν μπλε ειπα να το ψαξω λιγο. Κατεληξα σε μια λυση που ισω να βοηθησει κι αλλους. Βρηκα ενα προγραμματακι που διορθωνει το προβλημα. Το ανεβασα εδω. Αυτο που εκανα ηταν να κανω reset τα χρωματα και το brightness του μονιτορ και μετα να τρεξω το αρχειο. Σου δινει 3 επιλογες για gamma correction των τριων βασικων χρωματων. Εβαλα στο κοκκινο 2,20 στο πρασινο 2,20 και στο μπλε 1,75. Νομιζα οτι πηρα αλλο μονιτορ.Τα χρωματα εγιναν απλα υπεροχα. Το brightness το εχω βαλει(απο το μενου της οθονης) στο 46 και το contrast στο 70. Να πω επισης οτι το δουλευω με το ICM Profile της μανας του και οχι με τα "διορθωτικα" που κυκλοφορουν. Δοκιμαστε το(αν θελετε) και πειτε εντυπωσεις. Υ.Γ. Το αρχειο το σκαναρα με NOD32 και ειναι καθαρο.
kostasmet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Οχι φίλε μου δεν υπάρχει κάτι που να το δείχνει ούτε στο κρυφό μενού ούτε σε αυτοκόλλητο, η προέλευσή της είναι Σλοβακίας.
darian227 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Σημερα την πηρα!!!! Ειναι προελευση Σλοβακιας και με διαβεβαιωσαν απο το καταστημα οτι ειναι S panel (μακαρι). Παντως οτι και να ναι παιδια τη συστηνω ανεπυφηλακτα! Εχω παθει πλακα. Τελεια.
dtasop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον παιδες πηρα την 226cw σημερα.... speakless.... Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω color profiles και πως βγαινει το μυστικο μενου?
turbobss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Σημερα την πηρα!!!! Ειναι προελευση Σλοβακιας και με διαβεβαιωσαν απο το καταστημα οτι ειναι S panel (μακαρι). Παντως οτι και να ναι παιδια τη συστηνω ανεπυφηλακτα! Εχω παθει πλακα. Τελεια. Απο ποιο καταστημα την πηρες και αου ειπαν οτι ειναι s panel? Θελω να παρω και εγω μια, η φθητερη που βρισκω ειναι 299ευρω στο e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168189 Tην εχει παρει κανεις τις τελευταιες μερες απο το e-shop να μας πει αν του φαινεται για s panel? Τα κατσηματα εχουν καμια παραπανω πληροφορια απο εμας για to ti panel μπορει να φοραει η οθονη?
vazelo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μολις την πηρα απο το e shop. Μπορει να μου πει κανεις πως φαινεται αν ειναι s panel?? Επισης εχω την απορια γιατι δνε μου δειχνει τπτ οταν συνδεω το dvi καλωδιο. πρεπει να ρυθμισω τπτ στην καρτα γραφικων??
darian227 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον, δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο!Την ανοιξα,την εκανα βιδες (μην το πειτε!!! LOL) και ειναι πραγματι S panel.Την πηρα απο msystems http://www.msystems.gr/ .Ολα πηγαν καλα και η εξυπηρετηση ηταν αμεση δεν μπορω να πω.
drillgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Και που ειδες οτι ηταν S? Μεσα απο την πλακετα?
darian227 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Πανω στο Πανελ (αμα την ανοιξεις) εχει αυτοκολλητο που γραφει κωδικο του Πανελ και ποιος το κατασκευασε!!!
turbobss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Πανω στο Πανελ (αμα την ανοιξεις) εχει αυτοκολλητο που γραφει κωδικο του Πανελ και ποιος το κατασκευασε!!! δεν αντεξες και την ανηξες ε made in slovakia ειναι? ημερομηνια κατασκευης?
darian227 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Ναι slovakia.Δε θυμαμαι ακριβως! Οκτωβριος πρεπει να ναι! θα τη δω και θα σου πω σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.