Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο δεν πάει καλά. Εγώ την έχω πολύ καιρό την οθόνη και δεν έχω δει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις!!! Ρύθμισέ την σωστά... Εκτός πια αν φταίει η κάρτα σου.

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ εχω την οθόνη εδώ και μια βδομάδα περίπου και εχω να πω ενα μπράβο στην αντιπροσωπεία. Η οθόνη αγοράστηκε απο το Πλαίσιο την προηγούμενη Παρασκευή (την είχε σκοτώσει στα 199ε και δεν έχασα την ευκαιρία) αλλά μόλις την σύνδεσα κατάλαβα οτι δεν παίζει το DVI. Επαιζε κανονικά με VGA αλλά με DVI δεν αναγώριζε τίποτα. Την δοκίμασα σε 3 υπολογιστές, τα ίδια.

Παίρνω τηλ στην αντιπροσωπεία, τους λέω ακριβώς τι έχει, μου λένε ΟΚ, δώστε μας τον σειριακό και αφήστε μας ενα τηλ, θα σας καλέσουμε να δούμε τι θα γίνει. Με παίρνουν την άλλη μέρα τηλ (προχθες για την ακρίβεια) και μου λένε "δώστε μας μια διέυθυνση να σας στείλουμε μια οθόνη και να πάρουμε πίσω την δικιά σας". Φυσικά διευκρίνισα αν η οθόνη αντικατάστασης θα ήταν σφραγισμένη και αχρησιμοποίητη και είσεπραξα θετική απάντηση. Την επόμενη εργάσιμη πρωί πρωί (χθες συγκεκριμένα) είχα μια καινούργια οθόνη στον χώρο μου. Την σύνδεσα και παίζει κανονικά το DVI.

Μου έκανε εντύπωση πως δεν μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς (τους είπα βέβαια οτι την είχα αγοράσει πριν 2 μέρες αλλά μπορεί και να έλεγα οτι να'ναι αν ήθελα). Οταν τους είπα για την απόδειξη μου είπαν "οχι δεν χρειάζεται κύριε, ελέγξαμε τον σειριακό και ειναι ΟΚ".

Μπράβο στην αντιπροσωπεία λοιπόν (PrimeTelecom για την ακρίβεια) για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό τους.

Η οθόνη φυσικά άψογη απο όλες τις απόψεις. Δεν ξέρω αν θα την αγόραζα στην κανονική της τιμή (350) αλλά για τα χρήματα που έδωσα είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Εγώ εχω την οθόνη εδώ και μια βδομάδα περίπου και εχω να πω ενα μπράβο στην αντιπροσωπεία. Η οθόνη αγοράστηκε απο το Πλαίσιο την προηγούμενη Παρασκευή (την είχε σκοτώσει στα 199ε και δεν έχασα την ευκαιρία) αλλά μόλις την σύνδεσα κατάλαβα οτι δεν παίζει το DVI. Επαιζε κανονικά με VGA αλλά με DVI δεν αναγώριζε τίποτα. Την δοκίμασα σε 3 υπολογιστές, τα ίδια.

Παίρνω τηλ στην αντιπροσωπεία, τους λέω ακριβώς τι έχει, μου λένε ΟΚ, δώστε μας τον σειριακό και αφήστε μας ενα τηλ, θα σας καλέσουμε να δούμε τι θα γίνει. Με παίρνουν την άλλη μέρα τηλ (προχθες για την ακρίβεια) και μου λένε "δώστε μας μια διέυθυνση να σας στείλουμε μια οθόνη και να πάρουμε πίσω την δικιά σας". Φυσικά διευκρίνισα αν η οθόνη αντικατάστασης θα ήταν σφραγισμένη και αχρησιμοποίητη και είσεπραξα θετική απάντηση. Την επόμενη εργάσιμη πρωί πρωί (χθες συγκεκριμένα) είχα μια καινούργια οθόνη στον χώρο μου. Την σύνδεσα και παίζει κανονικά το DVI.

Μου έκανε εντύπωση πως δεν μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς (τους είπα βέβαια οτι την είχα αγοράσει πριν 2 μέρες αλλά μπορεί και να έλεγα οτι να'ναι αν ήθελα). Οταν τους είπα για την απόδειξη μου είπαν "οχι δεν χρειάζεται κύριε, ελέγξαμε τον σειριακό και ειναι ΟΚ".

Μπράβο στην αντιπροσωπεία λοιπόν (PrimeTelecom για την ακρίβεια) για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό τους.

Η οθόνη φυσικά άψογη απο όλες τις απόψεις. Δεν ξέρω αν θα την αγόραζα στην κανονική της τιμή (350) αλλά για τα χρήματα που έδωσα είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Την πρώτη την είχες κάνει register online?

Δημοσ.

Το Πλαισιο την ειχε βαλει στα 200 ευρω την πρροηγουμενη Παρασκευη αν δεν κανω λαθος και οπως ηταν φυσικο εξαφανιστηκαν ολες :P

Δημοσ.

λοιπόν μετά απο μια βδομάδα που την εχω στην κατοχή μου και μετά απο διάφορες ρυθμίσεις

την συνήθισα την οθόνη

εκει που το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα είναι στις ταινίες οπότε άξιζε η αγορά της

Δημοσ.

υποτιθεται συμφωνα με την samsung οτι η διαφορα στην 226bw kai 226cw ειναι οτι η 2η ειναι specified για games....

αληθεια ειναι αυτο ρε σεις ???

και αν ναι οντως αξιζει τα ~ 40€ παραπανω???

μακαρι να την εχει κανενας μας απο δω μεσα να μας πει....

και κατι αλλο....

ποια ειναι ρε η διαφορα της με την 2232bw ???

αφου φορανε το ιδιο panel....

μεταξυ της 226bw/ cw / kai tis 2232bw ειμαι εδω και καμμια εβδομαδα...

την 2232 την τσεκαρα με το bioshock se wide αναλυση ΑΛΛΑ εντελως με εργοστασιακες ρυθμισεις στα web κομοτηνης και εμεινα μαμακας!!!!

ουτε bleeding ουτε shade....

απο τιμες στο eshop εχουν καμμια 45αρα (299 H 226bw - 332 h 2232) διαφορά

Δημοσ.

2232 και 226bw είναι ακριβώς ίδιες οθόνες, με τα ίδια χαρακτηριστικά και μόνο διαφορετικό την εμφάνιση. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η 2232, παραπέμπει στο design των τηλεοράσεων Samsung που επίσης δεν μου αρέσει.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εχεις δικιο φιλε μου

Κοιτα τι λεει η μαμα samsung :

1. 2232bwhttp://www.samsung.com/uk/products/monitors/lcd/gaming/ls22mevsfvedc.asp

2. 226bwhttp://http://www.samsung.com/uk/products/monitors/lcd/gaming/ls22mewsfvedc.asp

Η μονη διαφορα τους ειναι οτι η 2232 εχει μεγαλυτερη γωνια οριζοντιας θεασης

ΑΠΛΑ με προβληματιζει το γεγονος οτι 223- , και φοβαμαι μηπως ειναι η σειρα 223 και απλα της εκανα ΜΟΝΟ αισθητικη επεμβαση

Αλλιως η οθονιτσα ειναι πολυ καλη , και τις 10 μοιρες παραοανω ευχαριστως να τις πληρωνα αλλα 40 ευρωπουλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...