Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρεις αν θα ξαναφέρει? είναι τσάμπα πράγμα σε αυτή την τιμή... όσο σκέφτομαι οτι πήρα 20αρα στα 310 ευρώ πριν 8 μήνες...:mad::mad::mad:

ουτε αυτοι γνωριζαν αν θα ξαναρθει :cry:

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Σε τι είναι καλύτερη η 226CW από τη 226BW?Από διάφορα ξένα τεχνολογικά fora έχω διαβάσει οτι η 226CW έχει μικρές γωνίες θέασης πχ όταν βλέπεις ένα dvd ,πρόβλημα backlight bleeding, και μικρή φωτεινότητα.Άλλοι πάλι λένε οτι είναι κατευχαριστημένοι με την 226CW.Τι από τα 2 ισχύει τελικά?

8ewrhtika oti isxyei sthn 226CW isxyei kai sthn 226BW mias kai oi 2 o8ones exoun TN Panel...dld kai oi 2 exoun mikres gwnies 8eashs oxi toso kalo mauro kai ta upoloipa arnhtika pou exoun ta TN Panels :-(

Δημοσ.

Οποτε αν δεν εχεις δει τα καλυτερα panel απο κοντα δεν ξερεις τι χανεις οποτε δεν σου λειπουν κιολας :P

• Super Moderators
Δημοσ.

nai alla ama eixes pio prin kalh CRT 8a sou kakofanoun kai me to parapanw...giati CRT>TFT se xrwmata, gwnies 8eashs, poiothta maurou...ara einai anapofeukto...

Δημοσ.

Ξερω crt ειχα πριν μια sony του 98, τωρα ποσο καλη ηταν δε ξερω αλλα επειδη εχω δουλεψει και σε laptop με εμφανη μειωμενα χρωματα μπορω να καταλαβω τη διαφορα.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να κάνω αλλαγή από μια Sony trinitron 17'' που είχα πάρει τότε επί εποχής δραχμών και είχα σκάσει 250 χιλιάρικα.Τότε όταν την πήρα ήταν κορυφή.

Το πρόβλημα είναι οτι θα ήθελα να δω από κοντά την 226CW αλλά απότι ξέρω υπάρχει έλλειψη (τεχνητή ίσως...) στην αγορά από το συγκεκριμένο μοντέλο.Να την πάρω έτσι και ότι βγεί?Δεν είμαι πολύ απαιτητικός γενικά,απλά με ενδιαφέρει να βλέπω λίγο καλύτερα από την TFT 15,4'' του laptop που έχω.Είναι HP8220.Το monitor το θέλω για λίγο απόλα.Internet,movies κλπ

Δημοσ.

καλησπέρα σήμερα πήρα την 226bw απο eshop

η αλήθεια είναι οτι δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος

μου φαίνεται ψιλοθολη η εικόνα σε κάποια σημεία

προηγουμένως είχα μια philips 190x5 της οποίας τα χρώματα ήταν πολύ καλύτερα

τέλος έχω μεγάλο πρόβλημα με το gosting !! ειδικα οταν η πισω επιφανεια ειναι γκρι βλεπω 4 φορες το βελάκι!!!

υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω μπας και βελτιωθεί τπτ?

όσο για το gosting μπορώ να τη γυρίσω πίσω να μου δω σουν άλλη ή πουλο?

Δημοσ.
καλησπέρα σήμερα πήρα την 226bw απο eshop

η αλήθεια είναι οτι δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος

μου φαίνεται ψιλοθολη η εικόνα σε κάποια σημεία

προηγουμένως είχα μια philips 190x5 της οποίας τα χρώματα ήταν πολύ καλύτερα

τέλος έχω μεγάλο πρόβλημα με το gosting !! ειδικα οταν η πισω επιφανεια ειναι γκρι βλεπω 4 φορες το βελάκι!!!

υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω μπας και βελτιωθεί τπτ?

όσο για το gosting μπορώ να τη γυρίσω πίσω να μου δω σουν άλλη ή πουλο?

Μη μου λες τετοια γιατι εχω σκοπο αυριο να παω να την αγορασω.

Δημοσ.

τις βασικές ρυθμίσεις δλδ μέσω των προγραμμάτων που δίνε με την οθόνη τις έκανα τώρα αν υπάρχει κάτι παραπάνω που πρεπε να κάνω ας πει καποιος που την έχει..

χθες παντως το παλεψα και με καποιες ρυθμισεις μειωσα το ghosting

πάντως ταινία που είδα δεν είχα πρόβλημα αλλά και battlefield 2 που έπαιξα όλα οκ .εκει που ειναι πολυ κουραστική είναι στο ίντερνετ και στο γράψιμο κειμένου .

Δημοσ.
τις βασικές ρυθμίσεις δλδ μέσω των προγραμμάτων που δίνε με την οθόνη τις έκανα τώρα αν υπάρχει κάτι παραπάνω που πρεπε να κάνω ας πει καποιος που την έχει..

χθες παντως το παλεψα και με καποιες ρυθμισεις μειωσα το ghosting

πάντως ταινία που είδα δεν είχα πρόβλημα αλλά και battlefield 2 που έπαιξα όλα οκ .εκει που ειναι πολυ κουραστική είναι στο ίντερνετ και στο γράψιμο κειμένου .

φιλε μου μειωσε το contrast και τη φωτεινοτητα οταν γραφεις στο net εχει μαλιστα ειδικη ρυθμιση και θα σε συμβουλευα να τη μειωσεις κι αλλο δεν ειναι δυνατον να γραφεις σε 22ιντσων ασπρο φοντο και να μη σε κουραζει με τις ρυθμισεις που εχεις κανει για να βλεπεις ταινιες ή να παιζεις games

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...