haHa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αρχικα, ολες οι αναλυσεις για οθονες υπολογιστη ειναι 16:10, οχι 16:9. Η δικια μου εχει τις εξης αναλυσεις 16:10 : 1680x1050(native και αυτη που πρεπει να την δουλευεις για να μην βγαλεις τα ματια σου) , 1440x900 , 1280x800 .
ultraxmode Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά.. αν επίλέξεις δηλαδή να παίξεις ένα παιχνίδι σε 1280χ1024 θα δείς τραγική εικόνα ? για πείτε μερικά παραδείγματα παιχνιδιών που είδατε να είναι χάλια τα γραφικά λόγω widescreen.. για να ξέρουμε κι εμείς που είμαστε σε φάση να αγοράσουμε widescreen.. (εγώ τουλάχιστον)
drillgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Κοιτα αν το παιχνιδι εχει επιλογη 16:10 τοτε και 800χ600 να βαλεις μια χαρα θα φαινετε. Το εψαξα διεξοδικοτατα στο jericho και ισχυει. Τωρα αν βαλεις οποιαδηποτε 5:4 , 4:3 αναλυση χωρις την παραπανω επιλογη ναι ειναι απαισιο το αποτελεσμα λογο strech. Γι αυτο αν κοιταξεις παραπανω εψαχνα τροπους να μην κανει strech η οθονη σε μικρες αναλυσεις αλλα απο οτι φαινετε κανεις δεν χρειαστηκε ποτε κατι τετοιο και δεν το υλοποιουν ουτε καν οι drivers.... Με λιγα λογια αν σκοπευεις να παιξεις κανενα παλιο game η καποιο με περιορισμενη δυνατοτητα παραμετροποιησης εχε για καβατζα ενα κανονικο 5:4 monitor.
osalonikios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Οποιος παίζει ή σκοπεύει να παιξει παιχνιδια σε widescreen mode καλά θα κάνει να ρίξει μια ματιά... http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Main_Page
ultraxmode Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Πάντως ρε παιδιά.. είχα την ευκαιρία να δώ απο κοντά gaming σε διάφορα παιχνίδια στην 226BW το Σάββατο, που πήγα στην έκθεση DTE στην Ανθούσα, και τρελάθηκα με την οθόνη έτσι??? Εϊναι απίστευτη !!!! Φοβερή είκόνα, φοβερά χρώματα.. response τέλειο.. τί να πώ.. μία ολοκληρωμένη οθόνη... @osalonikios : Πολύ καλό το link και ξεχώρισα ενα πολύ καλό section του site που δεν είναι άλλο απο το FAQ ... Μου άνοιξε λίγο παραπάνω τα μάτια.. http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/FAQ
slowdive Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 exei agorasei kaneis apo e-shop na mas pei an einai aptis kainouries xwris tin endeixi i tha mas pasaroun kammia me c panel pou itan stin apothiki kana examino ? Την πήρα την Παρασκευή 9/11 από e-shop και έχει ημερομηνία κατασκευής Αύγουστο 2007 εάν αυτό σε καλύπτει.
Thomas-79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα.... το Σαββατο πέρασα από ένα κατάστημα πλαίσιο κοντά στο σπίτι μου.... σε ερώτησή μου εάν υπάρχει διαθέσιμη η συγκεκριμένη οθόνη πήρα θετική απάντηση.... ζητώντας δε διευκρίνηση σχετικά με τον τύπο της οθόνης - περί S και C ο λόγος - ο υπάλληλος μου απάντησε ότι όλες οι οθόνες με C panel είχαν επιστραφεί στην κεντρική αποθήκη τους και η νέα τους παραλαβή είναι με S panel. Δεδομένου ότι αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, βασιζόμαστε στην καλή πίστη.... Αν είναι έτσι πάω αύριο και την παίρνω.... οπτικά η οθόνη υπερέχει συγκριτικά με κάποια Lg που ήταν ακριβώς δίπλα της.... Φιλικά πάντα....
ultraxmode Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Καλό που μας το είπες αυτό και το παρέλειψα κι εγώ.. Εγώ πήγα στην Στουρνάρη στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπε ο πωλητής σχετικά με το type του panel τα ίδια ακριβώς.. έχω μπεί ήδη στην πρίζα..
Bigi444444 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αρχικα, ολες οι αναλυσεις για οθονες υπολογιστη ειναι 16:10, οχι 16:9. Η δικια μου εχει τις εξης αναλυσεις 16:10 : 1680x1050(native και αυτη που πρεπει να την δουλευεις για να μην βγαλεις τα ματια σου) , 1440x900 , 1280x800 . Εμένα γιατί βγάζει μόνο 1680,1280x1024/960 και 1024; Έλεγα κι εγώ ντάξει αν δε σηκώνεται το crysis στα 1680 θα βάλω 1440 ή και 1280 αλλά δε μου εμφανίζει πουθενά αυτές τις αναλύσες.Ούτε στην επιφάνεια εργασίας ούτε και στα παιχνίδια!
johntor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Προτείνω 226CW την πήρα από Pixmania. Διάβασα τόσα πολλά για τα panels που τελικά δίνεις καμιά 50αρια Ευρώ παραπάνω και είσαι σίγουρος. Η οθόνη είναι άπαικτη!!! Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι να την ρυθμίσω να δείχνει τα ίδια με την δεύτερη που έχω μια Sony SDM-HS95P την οποία μέχρι πρότινος θεωρούσα κορυφή.
metalmike Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Προτείνω 226CW την πήρα από Pixmania. Διάβασα τόσα πολλά για τα panels που τελικά δίνεις καμιά 50αρια Ευρώ παραπάνω και είσαι σίγουρος. Η οθόνη είναι άπαικτη!!!Φιλε ημουν αναμεσα σε αυτη που πηρες και στην HP w2207h και προτιμησα την δευτερη για αυτον τον λογο και για καποιους αλλους δικους μου,με 'γειες παντως,να την χαρεις οσο μπορεις,δεν αμφιβαλλω οτι ειναι πραγματι φοβερη οθονη Offtopic:Κι εγω απο το pixmania την παρηγγειλα την ΗP,μηπως μπορεις να μου πεις ποσες μερες εκανε να σου ερθει απο την στιγμη που φανηκε στο site πως σου την εστειλαν;Ευχαριστω
johntor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Την παρήγγειλα Δευτέρα βράδυ και Παρασκευή πρωί ήταν Κέρκυρα (με UPS). Πολύ καλοι πάντα στο PIXMANIA.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι να την ρυθμίσω να δείχνει τα ίδια με την δεύτερη που έχω μια Sony SDM-HS95P την οποία μέχρι πρότινος θεωρούσα κορυφή. amfivalw an mporeis kai gia thn akriveia an ginetai. giati? epeidh h 22ara Samsung exei TN Panel kai h Sony pou aneferes P-MVA...
metalmike Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δεν νομιζω ο φιλος να εννοει τα ιδια χρωματα αλλα την ιδια εικονα γενικοτερα,dual view δηλαδη,αν κανω λαθος ας με διορθωσει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 kai omws ennoei idia xrwmata http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=223083
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.