drillgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μάλιστα... Μακάρι να συμμορφώθηκαν και να έμαθαν απο την πατάτα που έκαναν να βγάζουν διαφορετικά panel στην αγορά.. Το οτι εβγαλαν απο παντου την ενδειξη του τι panel εχει η οθονη δε σημαινει οτι αυτοματως ολες βγαινουν με s panel. Μαλλον για να γεμισουν την αγορα με c panel το κοβω..
soiramk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Τίποτα ρυθμίσεις για να δουλεύει καλά υπάρχουν?
ultraxmode Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Το οτι εβγαλαν απο παντου την ενδειξη του τι panel εχει η οθονη δε σημαινει οτι αυτοματως ολες βγαινουν με s panel. Μαλλον για να γεμισουν την αγορα με c panel το κοβω.. Λές ε ? Μακάρι να μην ισχύει αυτό.. Κανείς που να έχει πάρει τώρα τελευταία μπορεί να μας πεί εντυπώσεις ?
drillgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Ουτε 10 μερες δεν εχει που πηρα την οθονη και φυσικα δεν μπορεσα με κανενα τροπο να δω τι panel φοραει. Διαβασα για κατι εμπειρικους τροπους αλλα ειναι υπερβολικα υποκειμενικοι και δεν βγαζεις σωστα αποτελεσματα. Παντως η κινηση να κρυψει το panel με κανει να πιστευω πως ηθελε να κρυψει το οτι τοποθετει μαπα panel πλεον. Δεν εχω λογο να πιστευω το αντιθετο. Αλλιως ποιος ο λογος να μην το γραφει επιδυκτικα " S panel" και να το τονιζουν κιολας Δοκιμασα και το jericho και το παιχνιδι εχει την δυνατοτητα να δειξει αναλυσεις 4:3 σε 16:10 και 16:9 format. Οποτε η 1024χ768 αναλυση δειχνει τελεια στην οθονη, ουτε θολουρα ουτε τπτ. Καμια απολυτως σχεση με την αντιστοιχη αναλυση σε desktop mode Ας ελπισω οτι και αλλα games θα επιτρεπουν τετοιους ελιγμους.
soiramk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδία πήγα στο site της SAMSUNG να κάνω register την οθόνη μου και το δικο μου Model Code δεν το έχει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
ultraxmode Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδιά.. πάντως πήγα και την είδα στο plaisio .. μιλάμε η οθόνη είναι μ@μ@τη !!! Δεν είχε καθόλου light-bleeding πουθενά ...δεξιά - αριστερά - πάνω - κάτω.. !! Έχω μπεί πολύ στην πρίζα να την αγοράσω...
drillgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλη ειναι. Μονο που ειναι απο τη φυση της πολυ φωτεινη αλλα το διορθωνεις απο τις ρυθμισεις αυτο. Ερευνησε ομως και την λειτουργια 4:3 που δινει η lg αν εχεις σκοπο να παιξεις και κανενα παλιο game.
laios23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 που μπορω να την βρω με το καλο πανελ την οθονιτσα και σε τι τιμη???επισης σε σχεση με την LG 226-27 τι λεει??ευχαριστω πολυ
harrys23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 χερεται.χθες αγορσα και εγω μια bw samsung 20'' μεταχειρισμενη 180ευρω 3μηνων ξερεται πως μπορω να δω αν ειναι η δικη μου με s-panel ;και κατι ακουσα για μυστικο μενου τι ειναι αυτο; ευχαριστω
pelop_idas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 λοιπον πλεον δεν γινεται να καταλαβει καποιος τι panel εχει, εχουν αφαιρεθει ολες οι ενδειξεις και απο το ταμπελακι και απο το μυστικο μενου. Η δικη μου παντως (αγορασμενη πριν 3 βδομαδες) πρεπει να ειναι με το κινεζικο αλλα ειλικρινα δεν με χαλαει καθολου, μιας και πριν την αγορασω ειχα συγκρινει ανοιχτη της ιδιας παρτιδας με αλλα ανταγωνιστικα μοντελα (3 μοντελα LG, 1 Dell, 1 Eizo και 3,4 ακομη μοντελα αλλων εταιρειων) και με κερδισε κατευθειαν, παροτι την πηρα μονο για 1 παιχνιδι το οποιο χρειαζεται monitor πολλων ιντσων - priest στο WoW και θα μπορουσα (και σκοπευα) να παρω κατι πολυ φθηνοτερο. Μαλιστα ειχε καλυτερη εικονα και απο το ακριβοτερο 2232. Συνεπως καλυτερα καποιος να εμπιστευθει τα ματια του παρα συγκεχυμενες πληροφοριες, μεροληπτικες γνωμες και αμφισβητουμενες αποψεις διαφορων.
Bigi444444 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Από το μυστικό μενού δε νομίζω πως το έχουν βγάλει.Υπάρχει ένας κωδικός που σου δείχνει τι πάνελ φοράει η οθόνη.eμένα πχ είχε το m-me22w0baa-1002.Δεν το καταλαβαίνεις με τη μια.Δε λέει δηλαδή s,c, ή a πάνελ κατευθείαν στο μενού, αλλά και έτσι αν ψάξεις το βρίσκεις. Κατά τα άλλα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.Πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους είναι η όλη διαδικασία.Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από την οθόνη.Πρώτη φορά πήγα σε tft και είμαι ευχαριστημένος χωρίς να πειράξω τίποτα παρά μόνο μειώνοντας τη φωτεινότητα.Αλήθεια τίποτα ρυθμίσεις ή icc prifiles έχει βρει κανείς;
drillgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Εγω μειωσα φωτεινοτητα και contrast στο 50% γιατι με κουραζε υπερβολικα. Στα games βαζω την ετοιμη επιλογη απο το προγραμμα που εδινε μαζι στο cd της οθονης(εχει καποια presets).
Tonysix Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 paidia an to prosexate afairesan tin othoni apo to shop tou plaisiou, twra skeftomai na tin agorasw apo to e-shop sta 308 euro.. exei agorasei kaneis apo e-shop na mas pei an einai aptis kainouries xwris tin endeixi i tha mas pasaroun kammia me c panel pou itan stin apothiki kana examino ?
sret Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 καλημερα,μπορει καποιος να μου πει την χαμηλοτερη αναλυση σε 16:9 που δινει η οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.