Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γενικως το μονο οφελος με 75hz ειναι τα υψηλα fps games χωρις tearing ετσι?

Oxi monon. Einai kai i katharoteri kinisi se grigores skines (px tainies me grigori enallagi topiou) xoris tin xaraktiristiki tholoura kai ta kollimata (den ennoo ta kollimata apo ton decoder).

Δημοσ.

Καλως, αλλα η δικια μου πανω απο 60 δεν παει με τπτ. Ισως παει μεσω d-sub αλλα βαριεμαι να το δοκιμασω :P

Δημοσ.
Καλως, αλλα η δικια μου πανω απο 60 δεν παει με τπτ. Ισως παει μεσω d-sub αλλα βαριεμαι να το δοκιμασω :P

Κι η δικιά μου. Μέχρι 60...

Δημοσ.

Παιδιά σίγουρα θα ξέρετε πως το ΠΛΑΙΣΙΟ έφερε την Samsung 226bw ε?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=953423&tab=specs

αυτή δεν είναι ??? Αξίζει να την χτυπήσω βρε παιδιά ??? Για gaming ? Απο όσο έχω διαβάσει σε αυτό το thread, ναι, ε?

Δημοσ.
Η αντιστοιχη 20αρα της Samsung τι λεει?Μαλλον θα την αγορασω.

Αμα μιλας για την 206BW η οθονη απλα τα σπαει...την εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την αποδοση της.

Στα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.
Αμα μιλας για την 206BW η οθονη απλα τα σπαει...την εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την αποδοση της.

Στα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη.

Ναι για αυτη λεω.Σε ευχαριστω.

Βασικα θα ηθελα την 22αρα, αλλα ποσο πιο μεγαλη να ειναι πια η διαφορα των 2''?

Δημοσ.
Ποιό panel έχει η δική σου? Το "Α" ή το "S" ?

Όπως έχει αναφερθεί, πρέπει να είναι απο τις καινούριες γιατί δεν έχει στο αυτοκολητάκι πίσω κάποια ένδειξη για το panel.

Δημοσ.

Μάλιστα... Μακάρι να συμμορφώθηκαν και να έμαθαν απο την πατάτα που έκαναν να βγάζουν διαφορετικά panel στην αγορά..

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...