Προς το περιεχόμενο

samsung 226bw

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι και ηλίθια(ένας ένας να βαράτε).Για να διούμε στη συγκεκριμένη οθόνη high def.ταινία πρέπει το καλώδιο να είναι dvi to dhmi η με το καλώδιο το ψηφιακό που έχει μαζί της(dvi to dvi)είμαστε έτοιμοι για να απολαύσουμε υψηλής πιστότητας ταινίες;

H sygkekrimeni othoni den exei analysi HD. Apo 24'' kai pano (gia TFT milame, oi CRT mporousane apo tis 20'' na anevasoune tetoies analyseis) mporeis na exeis HD.

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H sygkekrimeni othoni den exei analysi HD. Apo 24'' kai pano (gia TFT milame, oi CRT mporousane apo tis 20'' na anevasoune tetoies analyseis) mporeis na exeis HD.

Ναι για τις 24 ξέρω.Αλλά δες αυτό από την Samsung :The 226BW includes support for High Bandwidth Digital Content Protection, enabling the playback of the latest full high definition video content.

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Δημοσ.

Oti ypostirizei HDCP gia anaparogogi aythentikon tainion HD kai mono. Alla tha tis tis deixnei se mi HD analysi. Kako einai diladi pou exei tetoio kathos theoritika (sta Vista mono) den tha mporeis na paizeis antegrammenes tianies HD (tis opoies fysika den tha mporeis na vlepeis se HD kathos i analysi den ypostirizetai apo tin othoni).

Δημοσ.
Oti ypostirizei HBDC gia anaparogogi aythentikon tainion HD kai mono. Alla tha tis tis deixnei se mi HD analysi. Kako einai diladi pou exei tetoio kathos theoritika (sta Vista mono) den tha mporeis na paizeis antegrammenes tianies HD (tis opoies fysika den tha mporeis na vlepeis se HD kathos i analysi den ypostirizetai apo tin othoni).

Διαφωτιστικότατος.Ευχαριστώ αδερφέ.Κολπάκια marketing δηλαδή.

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχω καταλάβει κάτι σωστά βέβαια αλλά γιατί να μη μπορεί να

παίξει hd ?

Η οθόνη σηκώνει 1680χ1050 άρα θα μπορεί να παίξει 720p ταινίες (1280χ720)

απλά δεν θα μπορεί να παίξει 1080p ταινίες (1920χ1080) που θα τις παίζει

στα 1680χ1050 χάνοντας λίγο σε ποιότητα (ουσιαστικά 1680χ945).

Δεν είναι έτσι ?

Δημοσ.
Μπορεί να μην έχω καταλάβει κάτι σωστά βέβαια αλλά γιατί να μη μπορεί να

παίξει hd ?

Η οθόνη σηκώνει 1680χ1050 άρα θα μπορεί να παίξει 720p ταινίες (1280χ720)

απλά δεν θα μπορεί να παίξει 1080p ταινίες (1920χ1080) που θα τις παίζει

στα 1680χ1050 χάνοντας λίγο σε ποιότητα (ουσιαστικά 1680χ945).

Δεν είναι έτσι ?

Nai, etsi einai... anaferomoun sto full HD (1080p). To 720p to paizei xoris provlima.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά εγώ εχω πρόβλημα με την οθόνη ξαφνικά στα windows εκεί που κάθομαι μαυρίζει και σβήνει και ανάβει το μπλε led λες και είναι κλειστή τι λέτε να έχει?

Δημοσ.
παιδιά εγώ εχω πρόβλημα με την οθόνη ξαφνικά στα windows εκεί που κάθομαι μαυρίζει και σβήνει και ανάβει το μπλε led λες και είναι κλειστή τι λέτε να έχει?

Αν λες για την 226bw πρώτη φορά το ακούω :eek: στο κάνει συχνά;

Aw, γνωρίζει κάποιος (για την 226bw) αν όσες κατασκευάστηκαν μετά το Μάη/2007 είναι όλες με S panel;

Δημοσ.

Λέω αύριο να πάω να την πάρω,300 ευρά απο multirama,υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω στις νέες παρτίδες?Μήπως να ψάξω για την 223BW που απ οτι φαίνεται δεν έχει καμία μεγάλη διαφορά και ειναι και 30-40 ευρώ φθηνότερη??

Δημοσ.
alekzunder την 223bw την έχεις βρει πουθενά Ελλάδα? επίσης στο multirama έχει 349 ευρώ

Λογω ανταγωνισμού όμως μπορεί να έχει και 300... ;)

Αν πάω για την 223,θα μου την στείλει μια φίλη μου η οποία είναι με erasmus στη Γαλλια,και μου βγαινει περίπου 260-270 ευρώ,σε εμάς το έχει η Γραμμή στα 318,92.

Δημοσ.

Καλημερα,8ελω να αγορασω την οθονη και με προβληματιζει αν τα γραφικα στα παιχνιδια σε αναλυσεις χαμηλοτερες της νατιβ 8α εχουν προβλημα,διοτι κατι εχω διαβασει για κακη ευκρινεια οτι και αν συμμενει αυτο?

Δημοσ.

hmm για να ρωτησω η 226bw εχει ρυθμο ανανεωσης 60hz ή 75? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα τα hz,ωστε να ειναι πιο ξεκουραστη για τα ματια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...