Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λενε για προβολη σε αιθουσες IMAX στη πρεμιερα του Iam legend(στο εξωτερικο δλδ,δεν ξερω ακριβως),ενος 5λεπτου Preview της ταινιας...λετε ν βγει κ το Trailer απο πεμπτη δλδ??οποιος μενει εξω,keep the heads up....αντε πια με το &^*@#τρεηλερ,υστερια,δεν μπορω να βλεπω εικονιτσα-εικονιτσα πλεον του τζοκερ,θελω ν τον δω κ εν δραση για λιγο...

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=lwT8GyLxIhk

TRAILER!!!Ειναι σε κακη ποιοτητα βεβαια,αλλα λογικα μεσα στις επομενες μερες θα βγει κ στο επισημο site με καλυτερη αναλυση....παντως,ακομα κ ετσι,εμενα μου φαινεται γ@μ@το,ο τζοκερ τα σπαει πολυ,παρανοια k ψυχακι!!!!:devil::devil:(ε,κ ο μπατμαν,καλος ειναι...lol:mrgreen::mrgreen:)

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=lwT8GyLxIhk

TRAILER!!!Ειναι σε κακη ποιοτητα βεβαια,αλλα λογικα μεσα στις επομενες μερες θα βγει κ στο επισημο site με καλυτερη αναλυση....παντως,ακομα κ ετσι,εμενα μου φαινεται γ@μ@το,ο τζοκερ τα σπαει πολυ,παρανοια k ψυχακι!!!!:devil::devil:(ε,κ ο μπατμαν,καλος ειναι...lol:mrgreen::mrgreen:)

OMG!OMG!OMG!αυτα ειναι,ποτε βγαινει?καλοκαιρι?

Δημοσ.

Εχω παθει πλακα!!!! Μπραβο porco_rosso21!!! Να δουμε και την εισαγωγή και μετα δεν ξερω πως θα αντεξουμε μεχρι τον καλοκαιρι. Με βλεπω καθε να το βλεπω για να παιρνω την δοση μου!!!

Δημοσ.

Μακαρι να μπορουσαν να επισπευσουν λιγο την παραγωγη κ να εβγαινε κανα μα'ι'ο(φαντασου The dark knight k Indiana jones τον ιδιο μηνα....),διοτι ειναι ποοολυυυς καιρος μεχρι τον ιουλιο ακομα...αλλα τι να πεις,ελπιζω κ εγω συντομα να δουμε κ την εισαγωγη,μπας κ την παλεψουμε...

η πρωτη εμφανιση του Joker στο τρεηλερ,στα 00.56,πολυυυ παρανοιααα....

Photo_121307_002.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...