Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 'σιγά το θέμα' πήγαινε στη διαφωνία, για να μην πάει προς flame το βάζω

πέρα αυτού δεν κρίνουμε τα comic γενικότερα όπως το θέτεις για δεύτερη φορά, δεν ξέρω γιατί επιμένεις και δεν ξέρω πως συσχέτισες από τα παιδιά μέχρι το αν θα το αναλύσω περισσότερο (από όσο αναλύθηκε ήδη..) με το αν είναι τέχνη

το ότι θεωρώ σημαντικότερο θέμα για ανάλυση το IMF αυτή τη στιγμή δλδ σημαίνει πως παύω να θεωρώ τέχνη τα comic? κατ' αυτή την άποψη δεν εκτιμώ καμμία τέχνη και θέλω και ψυχίατρο μιας και δεν εκτιμώ τις τέχνες αλλά παράλληλα ασχολούμαι με τη δημιουργία

anyway αν θέλεις σώνει και καλά να αντιλαμβάνεσαι μόνο εσύ και κανένας άλλος πως είναι τέχνη κανένα πρόβλημα

εδώ και μια άλλη ιδέα: http://en.wikipedia.org/wiki/Elitism

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ντε, χαλάρωσε. Δε χρειάζεται να παίζεις άμυνα. Τη γνώμη μας λέμε, δε γίνεται κανένα flame.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Την είδα πάλι χθες για να προετοιμαστώ για TDKR.

Η μουσική από Zimmer ξεκινάει και δε σε αφήνει. Αυτό το βουητό στο background που σε χτυπάει και δε το καταλαβαίνεις.

Joker παράνοια. Γιατί ρε Ledger :(

Η κατάληξη του Harvey με τσακίζει κάθε φορά. Από τα top downfalls σε χαρακτήρες.

Είναι κλασικό παράδειγμα ταινίας που αν και με γα*** ψυχολογικά την γουστάρω.

Δε ξέρω αν το TDKR θα έχει το ίδιο ύφος ή θα τελειώνει με μια πιο αισιόδοξη νότα, αλλά ο πύχης έχει ανέβει πολύ.

Δημοσ.

Την είδα πάλι χθες για να προετοιμαστώ για TDKR.

Η μουσική από Zimmer ξεκινάει και δε σε αφήνει. Αυτό το βουητό στο background που σε χτυπάει και δε το καταλαβαίνεις.

Joker παράνοια. Γιατί ρε Ledger :(

Η κατάληξη του Harvey με τσακίζει κάθε φορά. Από τα top downfalls σε χαρακτήρες.

Είναι κλασικό παράδειγμα ταινίας που αν και με γα*** ψυχολογικά την γουστάρω.

Δε ξέρω αν το TDKR θα έχει το ίδιο ύφος ή θα τελειώνει με μια πιο αισιόδοξη νότα, αλλά ο πύχης έχει ανέβει πολύ.

Δεν μενεις Ελλάδα ε; Εμεις θα κανουμε την επαναληψη το δεκαπενταυγουστο...

Κριση οκ, ανεργια οκ αλλά Dark Knight return τον Αυγουστο not ok :P

Δημοσ.

Ελπιζω παιδια να μην περιμενετε το τελευταιο ισαξιο το Dark Knight,εγω θα ειμαι ευχαριστημενος ακομα και αν ειναι χειροτερο (λιγο) του begins

Δημοσ.

γινεται χαμος με τα tweets απο τα screenings της ταινιας σημερα.

ολοι παραμιλανε με το τελος της ταινιας.

oι κριτικοι ειχαν σταθει ορθιοι και καταχειροκροταγανε την ταινια οταν τελειωσε.

:confused:

• Moderators
Δημοσ.

Αν τυχον σποιλεριασει κανεις το συγκεκριμενο, ορκιζομαι να τον βρω και να του φερθω οπως του αξιζει.

Δημοσ.

Αν τυχον σποιλεριασει κανεις το συγκεκριμενο, ορκιζομαι να τον βρω και να του φερθω οπως του αξιζει.

Μαζι σου. Αυτο σκεφτόμουν και εγω, μαλιστα λεω να ακυρώσω τη συνδρομη από το συγκεκριμένο θεμα. Ουτε υπόνοιες θέλω να διαβασω, ούτε spoilers ουτε τιποτα!

Δημοσ.

Ελπιζω παιδια να μην περιμενετε το τελευταιο ισαξιο το Dark Knight,εγω θα ειμαι ευχαριστημενος ακομα και αν ειναι χειροτερο (λιγο) του begins

εγω καλυτερο το περιμενω απο το TDK.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαζι σου. Αυτο σκεφτόμουν και εγω' date=' μαλιστα λεω να ακυρώσω τη συνδρομη από το συγκεκριμένο θεμα. Ουτε υπόνοιες θέλω να διαβασω, ούτε spoilers ουτε τιποτα![/quote']

Μαζι και εγω, το Saw θα ωχρια μπροστα στα βασανα οποιου μ@λακα μας το χαλασει.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

Πριν απο λιγο την ξαναειδα, γιατι δε θυμομουν τιποτα απολυτως! Δε νομιζω οτι θα την ξεχασω ξανα! Απιστευτη ταινια, ειμαι κοντα στο να δωσω 10 στα 10!

Επειδη διαβασα ολες τις σελιδες και οι περισσοτεροι απογοητευτηκατε που

πεθανε τοσο νωρις ο two-face

, θελω να ρωτησω εαν ξερετε την ιστορια του batman απο τα κομιξ ή απο καποια animation και που θα μπορουσα να τα βρω.

Γιατι προσωπικα δε ηξερα ουτε τον two-face, ουτε τι πραγματικα ειναι ο joker, ουτε τιποτα απολυτως!

Τωρα θα δω και καποια αποσπασματα απο το ενα, να μπω καλυτερα στο κλιμα!

Καποια πραγματα που δε καταλαβα :

Τελικα που ακριβως εγιναν οι ουλες στον τζοκερ; Καπου λεει οτι τις εκανε ο πατερας του, και αλλου λεει οτι τις εκανε μονος του και μετα η μανα του τον εγκατελειψε..

Πως ο τζοκερ σκοτωσε την εισαγγελεα; Βασικα πως αλλαξε τον φακελο που της εδωσαν οι αστυνομικοι; ( Εγραφε "Up" και μολις κοιταξε επανω το αμαξι ανατιναχθηκε )

Η συμφωνια που εκανε ο τζοκερ με την συμμορια ειναι οτι θα επαιρνε τα μισα λεφτα, εαν σκοτωνε τον μπατμαν. Γιατι προς το τελος δειχνει να εχουν μαζεψει τα λεφτα με τον λαο να καθεται στην κορυφη, χωρις να πετυχε το σχεδιο;

Τι ηθελε να πει η ρειτσελ στον κεντ, λιγο πριν γινει η εκρηξη και πεθανει; Και οντως στα αληθεια τον αγαπουσε; Γιατι φιλησε τοτε τον μπατμαν; Ο αλφρεντ δε εδωσε το γραμμα στον μπατμαν, για να μην τον στεναχωρησει, επειδη νομιζε οτι η ρειτσελ τον αγαπουσε;

Στην ομιλια του δημαρχου, ο τζοκερ τον πυροβολει. ( Νομιζω και η πρωτη φορα που μας τον δειχνει χωρις το μακιγιαζ ) Γιατι πιανουν μετα τον σχιζοφρενη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...