Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω απορω πως αντεξες να μην την δεις τοσο καιρο...:-)

Περίμενα να κοπάσει η Τζοκερο-Λετζερο-μανία. 'Οταν κάτι αποθεώνεται μαζικά, το σνομπάρω για λίγο καιρό για να μην επηρεαστεί η άποψή μου από την άποψη της μάζας.

Τελικά μου άρεσαν τα πάντα στην ταινία, δεν κόλλησα μόνο στο Τζόκερ (ο οποίος με εκνεύρισε μάλιστα κάποια στιγμή με το κοφτό στύλ ομιλίας/γλειψίματα ολοένα, και γενικά η φάτσα του και το στύλ ψυχάκια που είχε μου θύμισε αρκετά τον καρα-αντιπαθητικό σ' εμένα Μέλ Γκίμπσον στο Φονικό 'Οπλο).

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Περίμενα να κοπάσει η Τζοκερο-Λετζερο-μανία. 'Οταν κάτι αποθεώνεται μαζικά, το σνομπάρω για λίγο καιρό για να μην επηρεαστεί η άποψή μου από την άποψη της μάζας.

Δεν εχω καποια ενσταση σ αυτο,αλλα...batman dude,its batman:lol:

(ο οποίος με εκνεύρισε μάλιστα κάποια στιγμή με το κοφτό στύλ ομιλίας/γλειψίματα ολοένα,

Aκομα και αυτο εχει εξηγηση γιατι το εκανε.

και γενικά η φάτσα του και το στύλ ψυχάκια που είχε μου θύμισε αρκετά τον καρα-αντιπαθητικό σ' εμένα Μέλ Γκίμπσον στο Φονικό 'Οπλο).

Τον αδικεις τον Ledger.Παρα πολυ.Αποψεις φυσικα..:-)

Δημοσ.

Αυτά που λέω, ε, μου την έσπασαν στο στύλ του, καθαρά από αισθητικής άποψης. Ντάξ, δεν είπα οτι δεν άξιζε, και σα χαρακτήρας και σαν ερμηνεία. Κάθε άλλο. Απλά δε με ενθουσίασε κιόλας τόσο ώστε να αγνοήσω για πάρτη του όοολη την υπόλοιπη ταινία και τους- πολύ ενδιαφέροντες και ποτέ στο περιθώριο- άλλους χαρακτήρες (και ειδικά το Μπάτμαν που ο διχασμός του σαν ήρωας μου άρεσε πολύ) όπως έγινε γενικά. 'Ενας λόγος που ήταν πιασάρικος φαντάζομαι ήταν και όλη η "χαοτική αναρχική" φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζει, αλλά δεν εντυπωσιάζομαι απ' αυτά.

Δημοσ.
... και γενικά η φάτσα του και το στύλ ψυχάκια που είχε μου θύμισε αρκετά τον καρα-αντιπαθητικό σ' εμένα Μέλ Γκίμπσον στο Φονικό 'Οπλο).

Τον Mel Gibson τον θεωρείς αντιπαθητικό μόνο στο "Lethal Weapon" ή γενικά;

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε και το ρόλο του Alfred. Άψογος imo, σοφός και έμπειρος. Την έχω δει καμιά δεκαριά φορές την ταινία. Εύκολα την βλέπω άλλες τόσες.

Γενικά αυτό που με εντυπωσιάζει κάθε φορά στο dark knight δεν είναι ο batman. Όλοι οι ρόλοι καλύπτονται με επιτυχία απο όλους τους ηθοποιούς. Ο Dent, o Gordon.. Αριστούργημα σε όλα της.

Κάτι μαγειρεύουν για το 2011 από οτι βλέπω στο imdb. Το καλό που τους θέλω............

Δημοσ.
Γενικά, παντού και πάντα.

Ε, τότε θα διαφωνήσω ...

Το νέο ύφος που καθιέρωσε με τα "Passion Of The Christ" και "Apocalypto" με κατατάσσει στους θαυμαστές.

Τώρα αν αναφέρεσαι αυστηρά στον Gibson ηθοποιό, ίσωςε να έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Έκανες την καλύτερη επιλογή που γινόταν για να εγκαινιάσεις μια full HD τηλεόραση πιστεύω.Και μου θύμισες να την ξαναδώ άλλη μια φορά σήμερα που δεν έχω τι να κάνω.

Δημοσ.
Η πρώτη ταινία που αγόρασα σε bluray...Μην πω ότι πήρα το PS3 για να δω αυτή την ταινία HD....Worth every penny....

Δεν συγκρίνονται σαν ταινίες αλλά βρες και το τρανσφορερς 2 imax έκδοση σε 1080.

Απλά για το HD

Δημοσ.

Και απο αλλους εχω ακουσει οτι δν τους αρεσει ο Μελ... Εγω παλι γουσταρω οταν τον βλεπω. Γουστα :-)

Σαν να εχουμε φυγει απο το θεμα ομως λολ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειδα και το dark night και αυτο χωρις ελληνικους υποτιτλους.

Η ταιναι ειναι σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη με τον κριστιαν μπειλ, αλλα δεν νομιζω οτι μπορει με την καμια να συγκριθει με τα μπατμαν του τιμ μπαρτον και ο χιθ λετζερ ειναι καλος αλλα οχι σαν την συγκλονιστικη ερμηνεια του τζακ.

Αυτο που θελω να μοιραστω , ειναι οτι εγω διαπιστωσα οτι το κρυφο ατου της ταινιας δεν ειναι ο τζοκερ και ο ντορος που εγινε με την εμρηνεια του λετζερ αλλα κατι αλλο.

Και αυτο ειναι η δημιουργια του Διπροσωπου.

Εγω θεωρω οτι η ταινια δεν ειναι η αναμετρηση μπατμαν - τζοκερ ,αλλα η δημιουργια του Διπροσωπου. Και αυτο το ομολογω οτι αν και ηταν καταφανεστατο απο τον ονομα Χαρβευ, απο το καμενο προσωπο απο το γεγονος οτι εστριβε το νομισμα, εγω μαγκες το πηρα πρεφα στο τελος. Πραγματικα με εξεπληξε αυτο.

Συμφωνει κανενα ςμε αυτο, οτι δηλαδη το ατου της ταινιας ειναι οτι δειχνει "με το βαμαβκι" το ολο στορι της δημιουργια του Twoface με μια δυνατη τσοντα απο τσοκερ που συγκαληψε τα παντα.( αυτον που ερμηνευσε ο τομι λι τζοουνς στο μπατμαν με το βαλ κιλμερ).

Εσεις που ειδατε την ταινια μπανισατε απο την αρχη οτι ο δικηγορος ηταν ο διπροσωπος;

Δημοσ.

Όχι.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...