Exoskeletor Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 δεν εννοω το παλιο γνησιο σωστο batman του Tim Burton, εννοω την νεα την μαιμου, το spin-off ρε παιδι μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 /me βάζει κράνος
KaizerSoze Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ενταξει μαλακα...δηλαδη ενταξει...απλα δωσμου 1 ωριτσα να μαζεψω τα παιδια απο το συνδεσμο... -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 11 : 48 : 13----- Mολις τελειωσα τα 5 τευχη του Heart of Hush στο Detective Comics, καλή ιστοριουλα σαν υποθεση, πολυφορεμενο το μοντελο "Ηow Bruce would have ended if.." και τα περι 'τοσο διαφορετικου/τοσο ομοιου εχθρου", δεν ειδα να εχει μεγαλη σχεση με τα RIP γεγονοτα στο Batman αλλα το τελος με αγχωσε... Απο το επομενο λεει Danny Oneil για LAST RITES??? Ρε τον σκοτωσαν αληθεια τον Batman μην χεσω!!!!?????????? Εχω εδω το conclusion του RIP και δεν το διαβαζω για να μην αρχισω τις χριστοπαναγιες βραδιατικα... -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 08 : 41 : 20----- Oooooυφ, τσαμπα ανησύχισα Εντξαει Για λιγο καιρο θα έχουμε τον Ντικ σε ρολο Μπατμαν και ειναι ενα ευχαριστω διαλλειμα γιατι νομιζω το ξεφτιλισαμε το ψυχολογικο του Μπρους αλλα καποια στιγμη ΣΤΑΝΤΑΡ θα σκασει μυτη Δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμύριο στα επομενα 2 χρονια να μην ξαναμπει στο παιχνιδι ο Μπρους.Εδω εζησα τοσα χρονια μετα ο βλακας ο Τζεησον Τοντ Στο ποστ μου 29/11 ειχα προβλεψει τι θα γινει, I rule!!!Χαχα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2008 από KaizerSoze Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
biscoto Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ο Έντι Μέρφι θα είναι ο Riddler στην επόμενη ταινία του Μπάτμαν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sun. Ο 47χρονος ηθοποιός συμφώνησε να επαναλάβει το ρόλο που ο Τζιμ Κάρεϊ είχε υποδυθεί το 1995 στο «Μπάτμαν για πάντα». Την ταινία θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Κρίστοφερ Νόλαν και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2010. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Γκόθαμ», όπως και η πόλη που εκτυλίσσονται τα γεγονότα στην ιστορία του ανθρώπου – νυχτερίδα. Μέχρι τώρα το όνομα που ακουγόταν περισσότερο για το ρόλο ήταν αυτό του Τζόνι Ντεπ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 22χρονος Σάια Λε Μπεφ, γνωστός από το ρόλο του στον τελευταίο Ιντιάνα Τζόουνς, θα υποδυθεί τον «βοηθό» του Μπάτμαν, Ρόμπιν και το ρόλο της Κάτγουμαν η Ρέιτσελ Βάις. Κανονικά στο ρόλο του Μπάτμαν θα εμφανιστεί και πάλι ο Κρίστιαν Μπέιλ ενώ ο Μάικλ Κέιν θα υποδυθεί τον Άλφρεντ τον μπάτλερ του «Μπρους Γουέιν». http://www.zougla.gr/news.php?id=17214
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ωχ ο Λε Μπουφ...
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Kοιτα, η αλήθεια είναι οτι το Physique και την κλαψομουνιαση που ειχε ο Ντικ στα πρώτα χρόνια τοχει ο ΛεΜπεφ και ισως μετα το Eagle Eye να του βγει και το Nightwing αργοτερα Βεβαια αν με ρώταγες για τωρα αμεσα Nightwing θα γουσταρα πολύ James Franco αλλα οταν θα νγει, αν βγει Nightwing θαναι μεγαλος. Και ο πιτσιρικας απο το Sarah Connor Chronicles θα έκανε για Ντικ Αν τα νεα για τον Μερφι επαληθευτουν...ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!Φοβαμαι πως θα ειναι ο μαυρος Τζιμ Καρευ(καμια σχεση δηλαδη με Γριφο)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Αν τα νεα για τον Μερφι επαληθευτουν...ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!Φοβαμαι πως θα ειναι ο μαυρος Τζιμ Καρευ(καμια σχεση δηλαδη με Γριφο) Ελπίζω πως δε θα επαληθευτούν. Συμφωνώ.
tonypapadovic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά false rumors από αγγλικές φυλλάδες αν θυμάμαι καλά, κάπου το είδα, ίσως και στο superherohype νομίζω. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε, no need to worry!
biscoto Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 απο την αλλη ο Τζονυ Ντεππ πιστευω θα ειχε ενδιαφερον σαν Riddle
afentiko7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Don't believe the hype, ή μάλλον don't believe the fanboys. Κάθε sequel έχει την ατυχία να πρέπει να συγκριθεί το πρωτότυπο.Εδώ είναι το batman begins του '05. Και οι δυο εισαγωγικές σκηνές (ληστεία, ξυλίκι) έρχονται ισόπαλες. Στη μια βλέπουμε τον bale σε ρόλο διαφορετικό από αυτόν του playboy ενώ στην άλλη βλέπουμε κάτι από την εξυπνάδα του τζόκερ. Μόνο που στο begins η σκηνή αυτή είναι ένα κομμάτι της εισαγωγής η οποία για μένα λήγει με το κάψιμο του μοναστηριού. Στον ιππότη είναι ένα απλό heist χωρίς καθόλου πρωτοτυπία. Μετά ο χρόνος στον ιππότη κατασπαταλάται σε μια ανούσια δικαστική διαμάχη μεταξύ μαφίας και πολιτείας και κάτι μεταφορές χρημάτων που δύσκολα γίνονται κατανοητές στο μέσο θεατή μιας περιπέτειας. Εν αντιθέσει στο begins βλέπουμε πως σφυρηλατείται ο χαρακτήρας του batman, για ποιο λόγο έγινε τιμωρός του εγκλήματος και γιατί έγινε batman και όχι punisher (αν και κάπως αυθαίρετα). Ειδικά η σκηνη με το ναρκωτικό που μυρίζει και ψάχνει να βρει το μέντορα του είναι αξιομνημόνευτη. Και αυτή είναι και η πρώτη διαφορά των 2 ταινιών. Στη μεν πρώτη ο batman παλεύει για την επιβιωση του χωρίς gadget (τζειμςμποντικά) ενώ στην άλλη μηχανικά βλέπουμε το batman να πρέπει να σώσει αθώους ανθρώπους, γιατί έτσι είναι ο κανόνας των τιμωρών του εγκλήματος. Στη μεν πρώτη ταινία όλες οι μάχες γίνονται για ένα λόγο, δεν διακόπτουν τη ροή του σεναρίου, ενώ στις περισσότερες (εξαιρεση η καταδίωξη στη γέφυρα, κόπια της αντίστοιχης σκηνής της πρώτης ταινίας αλλά με grenade launcher για να γλείψουμε τα halo fanboys) σκηνές του ιππότη, θα έλεγα πως οι σκηνές δράσης εμποδίζουν την ανάπτυξη του σεναρίου. Παρακαλεί ο θεατής να τελειώσουν για να δούμε τι έχει να πει ο τζόκερ περί του θέματος. Η δεύτερη διαφορά είναι το ότι πλέον ο νόλαν ξέφυγε από το σύμπαν της dc και πήγε να κάνει ένα ρεαλιστικό μπάτμαν με πολιτικές προεκτάσεις σε 3 σημεία. Στο begins είχαμε μια μυστικιστική οργάνωση, ένα ιπτάμενο σιδηρόδρομο, cgi σκηνές, ενα κουνγκ φου μοναχό, ένα πολύ δυνατό ναρκωτικό με έναν έξυπνο τρόπο δράσης (ατμοποιηση του νερού), ενώ η κυριότερη διαφορά μπορεί κανείς να τη δει αν συγκρίνει το σπίτι του αστυνομικου και στις 2 ταινίες. Στον ιππότη επανηλλειμένα ο νόλαν μας δείχνει το σιδηρόδρομο του σικάγο (που πήγε ο παλιός?), μας μιλάει για τρομοκράτη (δυο φορές), μας λέει πως μπορεί ένας τιμωρός του εγκλήματος = μπάτσοι αστυνομία να μας παρακολουθούν αφού είναι για καλό σκοπό και κυρίως βγάζει ένα αβίαστο συμπέρασμα, σαν αξιωματική παραδοχή ότι όλοι είμαστε καλοί. Ναι αλλά τότε πως ο τζόκερ βρήκε τις βόμβες για να ανατοινάξει νοσοκομεία, πως έβαλε τα βαρέλια στο πλοίο ( δε μου φαίνεται και πολύ ρεαλιστικό ένας ψυχοπαθής να οργανώνει άλλους ψυχοπαθείς), πως στο καλό κατάφερε να τους βρει, κάποιες απορίες που κανείς δεν τις ερωτά στο συμπαν της dc. Επιπλέον και ξαναγυρνόντας στο τελικό συμπέρασμα, μου φαίνεται παντελώς ηλίθιο και αυθαίρετο να μην πατήσει κάποιος το κουμπί για να σώσει το τομάρι του, ειδικά οι φυλακισμένοι. Μα καλά κύριοι, ποιον πάτε να κοροιδέψετε? Τώρα τι θεωρώ εγώ ρεαλιστικό τέλος? το τέλος του vantage point (οι τρομοκράτες προσπάθησαν να αποφύγουν το κοριτσακι), αλλά όχι το τελος του deception (ο βλάκας δεν πήρε τα μύρια και πήγε και τα φτιαξε με την καλή του). Ηθοποιία? Εχμ με εξαίρεση την άνω του μετρίου παρουσία του ledger και τη μετριοπαθή στάση του κέιν (έτυχε να τον δω στο ζουλού πριν λίγες μέρες και μέσα σε 45 χρόνια έχει βελτιωθεί κατά πολύ) όλοι οι άλλοι κινήθηκαν σε ρηχά νερά. η maggie έφυγε νωρίς, pwned από την holmes, ο φρίμαν δεν πολυμιλάει, ο μπειλ τα ίδια, γενικά νομίζω ότι ο νολαν έδωσε περισσότερη έμφαση στον εισαγγελέα και στον τζόκερ και επίτηδες υποβάθμισε το ρόλο των άλλων. Γιατί κανείς να τη δει? Για τα τσιτάτα του τζόκερ και για τη σκηνή της καταδίωξης 6/10
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Είσαι σοβαρός; Υπάρχεις; Θα trollάρεις σε κάθε thread; είναι η κριτική σου για την ταινία τα παραπάνω;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τουλαχιστον την ειδε αυτην την ταινια. Τωρα οσο για την κριτικη του, ναι ειναι μια κριτικη μας αρεσει δεν μας αρεσει, αν και το προβλημα του ηταν με το σεναριο της ταινιας. Τελοσπαντων εγω νιπτω τας χειρας μου.
afentiko7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Είσαι σοβαρός; Υπάρχεις; Θα trollάρεις σε κάθε thread; είναι η κριτική σου για την ταινία τα παραπάνω; και εσύ με νο κάτι με ποια από τα παραπάνω διαφωνείς? Αρα κύριε παρεδώσε δεν τρολλάρω εγώ. Η μπορεί ο paredwse να βγάλει κανόνα του στυλ όποιος διαφωνεί με την κοινή γνώμη τρολλάρει. Τότε ναι θα έχει δίκιο ? θες για σκηνοθεσία? οκ. το είδα σε 1080p σε hdtv με σύνηθες ar. Ε αυτή η άσκοπη εναλλαγή ar (όταν έμπαινε ο φριμαν στο χονγκ κονγκ η στο πλοίο) δεν κατάλαβα ποιον σκοπό εξυπηρετούσε? imax θα μου πεις αλλα ποιο το νόημα σε τέτοιες σκηνές?
Exoskeletor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 και εσύ με νο κάτι με ποια από τα παραπάνω διαφωνείς? Αρα κύριε παρεδώσε δεν τρολλάρω εγώ. Η μπορεί ο paredwse να βγάλει κανόνα του στυλ όποιος διαφωνεί με την κοινή γνώμη τρολλάρει. Τότε ναι θα έχει δίκιο ? θες για σκηνοθεσία? οκ. το είδα σε 1080p σε hdtv με σύνηθες ar. Ε αυτή η άσκοπη εναλλαγή ar (όταν έμπαινε ο φριμαν στο χονγκ κονγκ η στο πλοίο) δεν κατάλαβα ποιον σκοπό εξυπηρετούσε? imax θα μου πεις αλλα ποιο το νόημα σε τέτοιες σκηνές? το ar δειχνει σκηνοθεσια... μαλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα