Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ευχάριστη έκπληξη με περιμενε σημερα που ηρθε η 2-disc special edition απο το play.com

...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οποτε οποιοι βαζατε τους υπότιτλους πάνω απο την πολύ συμφέρουσα τιμή του play τωρα μπορειτε να τα έχετε και τα 2

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε DVD το πήρες Kaizer?? Γιατί εγώ σε Blu ray που το πήρα (και ήρθε χτες) έχει 15 υπότιτλους αλλά όχι Ελληνικά :-(

Δημοσ.

Για την 3η συνέχεια του Batman που πρόκειται να γυρίσει ο Nolan, στο Hollywood ακούγεται ότι τον ρόλο της Catwoman σκέφτεται να τον προτείνει στην Rachel Weisz (η μούμια, η επιστροφή της μούμιας, ο επίμονος κηπουρός κ.α.)

Πηγή: http://www.cinematical.com

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω μόνο να γνωρίζουν πόσο μεγάλη ευθύνη έχουν όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημιουργία του επόμενου Batman. Ταινία σαν το Dark Knight δεν ξεπερνιέται καθόλου εύκολα.

Επεξ/σία από panagos
Δημοσ.
Μια ευχάριστη έκπληξη με περιμενε σημερα που ηρθε η 2-disc special edition απο το play.com

...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οποτε οποιοι βαζατε τους υπότιτλους πάνω απο την πολύ συμφέρουσα τιμή του play τωρα μπορειτε να τα έχετε και τα 2

Ποια έκδοση ακριβώς παρήγγειλες; Αυτή: http://www.play.com/DVD/Region_1/4-/7011376/Batman-The-Dark-Knight-Special-Edition/Product.html?cur=258 ;

Γιατί στη συγκεκριμένη δεν αναφέρει στους υπότιτλους, ελληνικούς.

Δημοσ.
Ελπίζω μόνο να γνωρίζουν πόσο μεγάλη ευθήνη έχουν όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημιουργία του επόμενου Batman. Ταινία σαν το Dark Knight δεν ξεπερνιέται καθόλου εύκολα.

Συμφωνώ, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι το ίδιο είχα πει και για το Batman Begins.

Βέβαια στο Dark Knight, εκτός των υπόλοιπων πετυχημένων συστατικών, ανέβασε πολύ τον πήχη της ποιότητας ο Heath Ledger, οπότε σε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να στραφούν πάλι. Σε φανταστική ερμηνεία.

Σε σχέση με άλλες, η Rachel Weizscxczs (πωςτηνλενε) είναι καλύτερη επιλογή από μερικές άλλες, αλλά πιστεύω ότι η ερμηνεία της θα είναι στην καλύτερη αξιοπρεπής και δεν έχουμε ελπίδες για επανάληψη της ιστορίας.

Δημοσ.

Μακαρι ναι παιξει η Γουαιζ,γτ ειναι και ηθοποιαρα και πολυ ομορφη γυναικα....η Τζολι,περαν του οτι δεν ειναι ηθοποιος,ειναι και πολυ ψευτικη για να παιξει τετοιο ρολο-ελεος,η γυναικα ειναι σα να εχει βγει απο βιντεογκεημ ή κομικ,τουμπανη σε ολα της-,περαν του οτι θα κινηθει ολη η επικαιροτητα-παραγωγη γυρω απο αυτην....οσο για το αν ειναι καλυτερο απο το dark knight,νταξ,δεν νομιζω κανεις σοβαρος να παει να το δει,εχοντας αυτο το κριτιριο στο μυαλο του...οντως,πολυ δυσκολα ξεπερνιεται τετοιο φιλμ,αλλα δεν σημαινει πως και το επομενο πρεπει να το ξεπερασει παση θυσια...να συνεχισει την ιστορια οσο γαματα πηγε μεχρι τωρα....

Δημοσ.

αντε να δω σε ταινεια του καλη γυναικα ηθοποιο επιτελους, αν και στο πρωτο batman μου αρεσε εμενα (πρεπει να ειμαι απ τους λιγους ομως)

Δημοσ.
Συμφωνώ, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι το ίδιο είχα πει και για το Batman Begins.

Βέβαια στο Dark Knight, εκτός των υπόλοιπων πετυχημένων συστατικών, ανέβασε πολύ τον πήχη της ποιότητας ο Heath Ledger, οπότε σε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να στραφούν πάλι. Σε φανταστική ερμηνεία.

Σε σχέση με άλλες, η Rachel Weizscxczs (πωςτηνλενε) είναι καλύτερη επιλογή από μερικές άλλες, αλλά πιστεύω ότι η ερμηνεία της θα είναι στην καλύτερη αξιοπρεπής και δεν έχουμε ελπίδες για επανάληψη της ιστορίας.

Αυτό λέω.. είναι μεγάλο το βάρος πλέον για οποιονδήποτε ηθοποιό που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο Batman. Που θα βρουν τέτοιο Joker τώρα; Δεν υπάρχει χώρος για προχειροδουλειές. Έτσι και το γύρισουν στο χαβαλέ όπως τα παλιότερα Batman προσωπικά εγώ θα τους κάνω μήνυση. Καλύτερα να μην ξαναγυρίσουν Batman παρά να πουνε έστω και ένα "έλα μωρέ βάλτον μέσα να παίξει". Μιλάω σοβαρά, τέτοιο αριστούργημα είχε χρόνια να εμφανιστεί, εκεί που οι καλές ταινίες κάθε χρόνο ήταν και λιγότερες, ήρθε το Dark Knight. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα κάποιος δύστυχος που να μην έχει δει την ταινία. Εγώ ακόμα γυρνάω σαν αποβλακωμένος και παραμιλάω μετά απο αυτό που είδα 3 φορές..

Δημοσ.

Υeap, that's the one

-----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 06 : 31 : 25-----

αντε να δω σε ταινεια του καλη γυναικα ηθοποιο επιτελους, αν και στο πρωτο batman μου αρεσε εμενα (πρεπει να ειμαι απ τους λιγους ομως)

Θα γαμησω τιποτα με το ''πρωτο'' Μπατμαν...:lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...