Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακομα και στα κομικ που οι υπερηρωες ζουν για παντα ο batman εχασε και εκει. born looser, dying like a looser. τουλαχιστον το φοβο του με της νυχτεριδες τον νικησε, κατι ειναι και αυτο

Η επομενη ταινια θα λεγεται batman, the dark joke

Δημοσ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ γιατι το RIP(το οποιο Btw εμενα μου φαινεται γαματο μεχρι στιγμης) ειναι ακομα στην μεση(για μενα) και δεν θελω να spoilerιαστω

Λοιπον, αφενως μπορει να λεει για τον χαρακτηρα καθοτι τωρα εχουμε τον Batman απο τον αλλο πλανητη(πως διαολο λεγεται δεν θυμαμαι να το γραψω) που ειναι κατι σαν ψευτοπερσονα και ισως το RIP να ειναι ''μεταφορικο'', επισης στο DC Universe παιζει Lazarus Pit οποτε σκοτωνουν οποιον ναναι και δεν μασανε, αυτος ο Ra's πρεπει ναχει πεθανει 15 φορες. Τελος ακομα και στην χειροτερη των περιπτωσεων καποιος θα βρεθει μεχρι να ξαναζησει ο Μπρους, οπως ηταν κατα το Knightfall ο Azrael και ισως ο Ντικ παρει προαγωγη απο Nightwing

Δημοσ.

Τον ειχε σκοτωσει πριν 5-6 χρονια ισως και παραπανω ο Doomsday, το γιατι και πως αναστηθηκε μου διαφευγει, δεν διαβαζω γκευ κομικς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε συ, το '93, αρχές μετά από μια σειρά τευχών.

Φυσικά επέστρεψε αργότερα, αλλά εκείνες τις ώρες είχε πεθάνει κανονικά και με το νόμο μετά από μία επική μάχη με τον Doomsday, πλακωνόντουσαν για πολλέεεεεες σελίδες :)

Όσο για τον Bats, δεν παρακολουθώ live τις εξελίξεις, αλλά η "είδηση" πρέπει να αφορά τον κανονικό και όχι κάποιον εναλλακτικό/παράλληλο πως στο καλό τους ονομάζουν.

Φυσικά μετά από λίγο καιρό, he'll be back λογικά

Επεξ/σία από tonypapadovic
edit: Με πρόλαβε ο Kaizer από πάν
Δημοσ.

Ναι ρε συ, το '93, αρχές μετά από μια σειρά τευχών.

Φυσικά επέστρεψε αργότερα, αλλά εκείνες τις ώρες είχε πεθάνει κανονικά και με το νόμο μετά από μία επική μάχη με τον Doomsday, πλακωνόντουσαν για πολλέεεεεες σελίδες :)

Όσο για τον Bats, δεν παρακολουθώ live τις εξελίξεις, αλλά η "είδηση" πρέπει να αφορά τον κανονικό και όχι κάποιον εναλλακτικό/παράλληλο πως στο καλό τους ονομάζουν.

Φυσικά μετά από λίγο καιρό, he'll be back λογικά

Βασικα δεν εχω διαβασει spoiler οπως σουπα απλα ελπιζω οτι θα μιλαμε για τον κανονικο αλλα σαν προσωπικοτητα. Δηλαδη οτι για λιγο καιρο θα σκοτωσουν την προσωπικοτητα Μπατμαν και οχι τον ιδιο τον Μπρους ΓΟυεην

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

batman: niaoyyy baby, ομορφα αφτακια

Eίδες πουθενά catwoman;

Το τέρας στο τέλος υπάρχει και σε κάποιο κόμικ ή είναι επινόηση της eidos; Υπάρχει πάντως topic για το παιχνίδι στο pc games.

Δημοσ.

ο μπατμαν σαν ηρωας ποτε δε μου αρεσε ιδιαιτερα. μεχρι που ειδα τα δυο τελευταια...εγινε αγαπημενος ηρωας και περιμενω την συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...