porco_rosso21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ο Νικολσον επαιζε τον εαυτο του και μαλιστα αρκετα βαρετα,χωρις να εχει διαβασει-ειμαι σιγουρος-ουτε μια σελιδα μπατμαν,ενω ο λετζερ,ηταν ο τζοκερ... απλα.....οσο για το πρωτο μπατμαν,τωρα πλεον που ειμαι και μεγαλο παιδι και εχω δει τοσα,μπορω να πω ελευθερια πως ειναι και ψιλομ@λ@κια....καμια σχεση με μπατμαν,αλλα ουτε και με μπαρτον-μετα ηρθε το προσωπικο στυλ και οι επιτυχιες.....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει μωρέ, καλό ήταν το πρώτο Μπάτμαν, σαν ταινία του Τιμ Μπάρτον περισσότερο, παρά σαν εκδοχή του Μπάτμαν. Αυτή όμως, είναι αριστούργημα.
Krokodilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) ο Νικολσον επαιζε τον εαυτο του και μαλιστα αρκετα βαρετα,χωρις να εχει διαβασει-ειμαι σιγουρος-ουτε μια σελιδα μπατμαν,ενω ο λετζερ,ηταν ο τζοκερ...απλα..... Επειδη και εγω δεν εχω διαβασει ουτε μια σελιδα μπατμαν, ουτε με νοιαζει να διαβασω, δεν με ενδιαφερει καθολου αν ο καθε Νικολσον που παιζει τον τζοκερ, κανει αυτα που λεει το βιβλιο κομικ. Και δεν κρινω ποτέ τις ερμηνειες μιας ταινιας αλλα και την ταινια με βαση το αν αυτη ακολουθει το βιβλιο στο οποιο στηριζεται! Δεν με νοιαζει καθολου και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μας νοιαζει. Οσο για το βαρετα, δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Εγω τον ειδα να λαμπει με την ερμηνεια του και να παραδιδει μαθηματα υποκριτικης και παλι. Οσο για τον Λετζερ, φυσικα και αυτος ηταν φανταστικος ως τζοκερ και εδωσε(προφανως αφου ετσι του ζητηθηκε) μια πληρως σχιζοφρενικη υποσταση στον τζοκερ διαφορετικη απο αυτην που γνωρισαμε με τον Νικολσον οπου ηταν απλα μια ψυχωτικη κατασταση ενος ψυχασθενους. οσο για το πρωτο μπατμαν,τωρα πλεον που ειμαι και μεγαλο παιδι και εχω δει τοσα,μπορω να πω ελευθερια πως ειναι και ψιλομ@λ@κια....καμια σχεση με μπατμαν,αλλα ουτε και με μπαρτον-μετα ηρθε το προσωπικο στυλ και οι επιτυχιες..... Απο την αλλη καποιος που ενδιαφερεται μονο για την ταινια και οχι για το βιβλιο-κομικ, οπως εγω πχ, το πρωτο Batman δεν το αλλαζω με τιποτα! Το ολο του περιβαλλον και ατμοσφαιρα ηταν μαγικα και αινιγματικα φτιαγμενα και αψογα συνδιασμενα σε πλαισια σκοτεινου κομικ-θριλερ-πραγματικοτητας σε σκηνοθεσια α-λα Μπαρτον. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2008 από Krokodilos
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα το πρώτο Batman ταιριάζει γάντι! Και στο καπάκι, "Home alone", "Love actually" και ο τελικός του X factor!
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Επειδη ουτε εγω δεν εχω διαβασει ουτε μια σελιδα μπατμαν, ουτε με νοιαζει να διαβασω, δεν με ενδιαφερει καθολου αν ο καθε Νικολσον που παιζει τον τζοκερ, κανει αυτα που λεει το βιβλιο κομικ. Και δεν κρινω ποτέ τις ερμηνειες μιας ταινιας αλλα και την ταινια με βαση το αν αυτη ακολουθει το βιβλιο στο οποιο στηριζεται! Δεν με νοιαζει καθολου και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μας νοιαζει. Μας νοιαζει καμια φορα,λεμε τωρα,διοτι,αν και σε σενα,ενα αγαπημενο σου βιβλιο,το κανουν ταινια και του γ@μ@νε τα φωτα,ισως να σε πειραξει....και ναι,υπαρχουν φορες-σιωπη των αμνων-που το εργο ισως να ξεπερναει σε ποιοτητα το πρωτοτυπο κειμενο,αλλα υπαρχουν και αλλες-μπατμαν-,που καταληγει ενα σε ενα κιτς-παρτυ,ανευ ουσιας....και πρεπει να το λαμβανουμε καμια φορα και αυτο υποψιν,οταν γινεται με ενα βιβλιο-κομικ κ δεν ξερω γω,που εχει εκατομμυρια φαν σε ολο το κοσμο,εχοντας μεγαλωσει παρα πολλες γενιες και πρεπει να υπαρξει και ενας στοιχειωδης σεβασμος.........ειδικα σε κομικ-ταινιες,πως μπορεις να κρινεις μια ερμηνεια,ασχετη με αυτο που πρεσβεβει στο αντιστοιχο κομικ???θα καταντησει γελοιο μετα....για ηρωες βγαλμενους απο σελιδες κομικ,ειναι απλα γελοιο να τους βλεπεις ασχετα με αυτο....ή εστω,σε ενα α βαθμο,καπου στο πισω μερος του μυαλου μας...δλδ ειδες τον νικολσον σαν ερμηνεια ενος τυπου που επεσε σε οξυ,παραμορφωθηκε,εγινε σα κλοουν,κ ηθελε να σκοτωσει εναν ανθρωπο που ντυνεται νυχτεριδα????Omg...... Οσο για το βαρετα, δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Εγω τον ειδα να λαμπει με την ερμηνεια του και να παραδιδει μαθηματα υποκριτικης και παλι.[/B] 'Η δεν εχεις δει αλλες ταινιες του Νικολσον,ή μαλλον δεν εχεις υψηλα στανταρ για το που μπορει να φτασει,ως ηθοποιος... Απο την αλλη καποιος που ενδιαφερεται μονο για την ταινια και οχι για το βιβλιο-κομικ, οπως εγω πχ, το πρωτο Batman δεν το αλλαζω με τιποτα! Το ολο του περιβαλλον και ατμοσφαιρα ηταν μαγικα και αινιγματικα φτιαγμενα και αψογα συνδιασμενα σε πλαισια σκοτεινου κομικ-θριλερ-πραγματικοτητας σε σκηνοθεσια α-λα Μπαρτον. Ειναι σκοτεινο...με χρωματα σκοτεινα κ χωρις φωτισμο...αυτο ειναι το μονο που το συνδεει με τα υπολοιπα εργα του μπαρτον....ως γνωστον,ουτως ή αλλως,ο μπαρτον δεν υπηρξε ποτε φαν της ιδεας αυτης,του την ανεθεσαν,οπως και τον πλανητη των πιθηκων,χρονια μετα,γιαυτο ειναι και ετσι που ειναι.... υ.γ.εγω προτιμω home alone-batman returns,για χριστουγεννα.....
KaizerSoze Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για να μην το κανω 25η φορα μπουρδελο το τοπικ για το συγκεκριμενο θεμα Οσοι επιμενουν να τους αρεσει το Μπατμαν του Μπαρτον παρακαλουνται να το αναφερουν ετσι(ειδικα αν δεν εχουν διαβασει τα κομικς), ως "Μπατμαν του Μπαρτον". Δεν κατακρινω κανενα που του αρεσει γιατι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει απο μπατμαν κομικς. Απο την αλλη δεν μπορει να μου ζητανε να το δεχτω ως το 1ο Μπατμαν οπως δεν ζηταω απο καποιον να δεχτει το I, Robot σαν σοβαρη μεταφορα του βιβλιου
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για να μην το κανω 25η φορα μπουρδελο το τοπικ για το συγκεκριμενο θεμα Οσοι επιμενουν να τους αρεσει το Μπατμαν του Μπαρτον παρακαλουνται να το αναφερουν ετσι(ειδικα αν δεν εχουν διαβασει τα κομικς), ως "Μπατμαν του Μπαρτον". Δεν κατακρινω κανενα που του αρεσει γιατι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει απο μπατμαν κομικς. Απο την αλλη δεν μπορει να μου ζητανε να το δεχτω ως το 1ο Μπατμαν οπως δεν ζηταω απο καποιον να δεχτει το I, Robot σαν σοβαρη μεταφορα του βιβλιου :-D:-Dκαι ελεγα που πηγε..... υ.γ.τελευταιο RIP σημερα και η μεγαλη αληθεια.....
greg_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .Μπατμαν του Μπαρτον .
Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 παιδια πως ο joker στο τελευταιο ειναι το ιδιο νεος με τον μπατμαν? αφου ειχε σκοτώσει τους γονεις του οταν ηταν μικρος ο μπατμαν
Krokodilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Είμαι πολύ ατυχος.Τώρα που βγήκε η ταινία βρίσκομαι Γαλλία και δε θα ήθελα να την δω με γαλλικές φωνές, είναι πολύ ξενέρωτο.... Στην Γαλλια δεν παιζονται ταινιες του Hollywood με υποτιτλους οπως εδω και αυθεντικο ηχο? Γιατι και στην Ελβετια που ημουν πριν καποιο καιρο ειχε House με Γαλλικη μεταγλωττιση και ηταν ΑΙΣΧΟΣ! ΑΗΔΙΑ ΣΚΕΤΗ! Δεν παιζονται λοιπον εκει εις τας Γαλλιας με υποτιτλους? Αν οχι γιατι? Μην μου πειτε λογω του υπερτατου κομπλεξισμου-βλεπε σοβινισμου-τους, γιατι θα αρχισω να τους μισω ακομα περισσοτερο!:mad::eek::eek: παιδια πως ο joker στο τελευταιο ειναι το ιδιο νεος με τον μπατμαν? αφου ειχε σκοτώσει τους γονεις του οταν ηταν μικρος ο μπατμαν Παρολη την ασχετοσυνη μου επι του κομικ μπατμαν, νομιζω οτι αυτο που λες δεν εγινε ποτε στο κομικ και απλα εγινε στην ταινια Batman. -----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 11 : 54 : 05----- ειδικα σε κομικ-ταινιες,πως μπορεις να κρινεις μια ερμηνεια,ασχετη με αυτο που πρεσβεβει στο αντιστοιχο κομικ??? Ευκολα! Απλως βλεποντας την ταινια, χωρις να εχεις καμια διαθεση να διαβασεις ολη την σειρα των κομικ ωστε να δεις αν τηρουνται αυτα που λενε ή οχι. Σιγα μην καθησω να ασχοληθω αν ο τζοκερ του Batman(1) ειναι οπως τον λεει η σειρα μπατμαν σε κομικς. Σκασιλα μου! Απλα παρακολουθω την ταινια και βλεπω τον χαρακτηρα του που η ταινια θελησε να αναδειξει, να ξεδιπλωνεται μεσα στην ταινια χωρις συγκρισεις. Οσο για το βαρετα, δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Εγω τον ειδα να λαμπει με την ερμηνεια του και να παραδιδει μαθηματα υποκριτικης και παλι.[/B] 'Η δεν εχεις δει αλλες ταινιες του Νικολσον,ή μαλλον δεν εχεις υψηλα στανταρ για το που μπορει να φτασει,ως ηθοποιος... Δεν ειπα οτι ηταν μια απο τις καλυτερες ερμηνειες του Νικολσον. Ειπα οτι η ερμηνεια του ηταν φοβερη. Το οτι ο Γιουσειν Μπολτ εχει το παγκοσμιο ρεκορ με 9.69, δεν σημαινει οτι αν κανει μια κουρσα με χρονο 9.83 και πω οτι ηταν φοβερα γρηγορος ο Μπολτ και τρομερος σημαινει οτι κανω λαθος. Μπορει να μην ξεπερασε τον εαυτο του και να εχει πιο πολλα να δωσει, αλλα συγκριτικα το 9.83 ειναι φοβερο! Ετσι και ο Νικολσον. Τα ορια του ειναι πολυ υψηλοτερα απο αυτον που επαιξε ως τζοκερ, αλλα ακομα και σαν τζοκερ η ερμηνεια του ηταν τρομερη. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2008 από Krokodilos Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Στην Γαλλια δεν παιζονται ταινιες του Hollywood με υποτιτλους οπως εδω και αυθεντικο ηχο? Γιατι και στην Ελβετια που ημουν πριν καποιο καιρο ειχε House με Γαλλιγη μεταγλωτιση και ηταν ΑΙΣΧΟΣ! ΑΗΔΙΑ ΣΚΕΤΗ! Δεν παιζονται λοιπον εκει εις τας Γαλλιας με υποτιτλους? Αν οχι γιατι? Μην μου πειτε λογω του υπερτατου κομπλεξισμου-βλεπε σοβινισμου-τους, γιατι θα αρχισω να τους μισω ακομα περισσοτερο!:mad::eek::eek: Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, βλέπουν με μεταγλώττιση. Παρολη την ασχετοσυνη μου επι του κομικ μπατμαν, νομιζω οτι αυτο που λες δεν εγινε ποτε στο κομικ και απλα εγινε στην ταινια Batman. Ε, μια χάρη σου ζήτησε και ο καημένο ο KaizerSoze, δεν την τήρησες, το έκανες και χειρότερο. "Στην ταινία Batman"; Ντροπή. Στο Batman του Burton.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 παιδια πως ο joker στο τελευταιο ειναι το ιδιο νεος με τον μπατμαν? αφου ειχε σκοτώσει τους γονεις του οταν ηταν μικρος ο μπατμανΑστο μαλακα, γραφουμε πολυ καιρο εδω μεσα για να ψαρωσω
mindtrapper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Στην Γαλλια δεν παιζονται ταινιες του Hollywood με υποτιτλους οπως εδω και αυθεντικο ηχο? Γιατι και στην Ελβετια που ημουν πριν καποιο καιρο ειχε House με Γαλλιγη μεταγλωτιση και ηταν ΑΙΣΧΟΣ! ΑΗΔΙΑ ΣΚΕΤΗ! Δεν παιζονται λοιπον εκει εις τας Γαλλιας με υποτιτλους? Αν οχι γιατι? Μην μου πειτε λογω του υπερτατου κομπλεξισμου-βλεπε σοβινισμου-τους, γιατι θα αρχισω να τους μισω ακομα περισσοτερο!:mad::eek::eek: Γερμανικό σύστημα και αυτοί ε; Στην τηλεόραση δεν παίζει να δεις σειρά/ταινία με original φωνές. Στο cinema έχουν ειδικό εισιτήριο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 και πως αλλιως θα ζησουν οι ηθοποιοι σε αυτες τις χωρες; σε σχεση με εμας εχουν και λιγοτερα θεατρα και γυριζουν λιγοτερες σειρες...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Kαι καλα υπάρχουν άνθρωποι που δεν προλαβαίνουν να διαβαζουν/δεν βλέπουν/ειναι μεγαλύτερης ηλικιας ή μικροτερης κτλ Στην ουσια με την μεταγλωττιση πιανουν μεγαλύτερο φάσμα(αν και να σου πω την αλήθεια, οι κακομοιροι που δεν ακουν καλά πως την παλεουν δεν ξερω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα