porco_rosso21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 κ ΤΟ RIP τωρα θα παρει φωτια,με τζοκερ....can't wait....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 hm δεν είδα πουθενά το dvd rip...μόνο screener
porco_rosso21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 κ ΤΟ RIP τωρα θα παρει φωτια,με τζοκερ....can't wait.... oυχ,αν λες για μενα,εννοουσα κ γω το Batman rip ,το story που εξελισεται τωρα στο κομικ:o:o:o:o:o:o....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ah sorry my bad... use quote plz
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.cinemag.gr/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=1340597 Εδω σας θελω τωρα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 θα είναι legendary movie...απλά... (ελπίζω να μην το γρουσουζέψω )
KaizerSoze Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τον πιγκπουινο τον σκισανε οποτε μονο προς το καλυτερο το πανε. Για τον Γριφο απλα δεν ηταν τοσο αξιας οποτε δεν εσπασε και "το καλο το βαζο" ο Καρευ. Παντως και κει προς τα πανω το πανω Ηρθε η ωρα για Κατγουμαν και στο 4 η ωρα για Ρομπιν υγ. Το Ριπ μου θυμιζει πολυ το murderer/fugitive στο πιο καλογραμμενο σαν στορυ. Ελπιζω να μην καταληξει Hushοειδες με 500 ηρωες γιατι το εχω δει 500 φορες. Γουσταρω το backup plan of the backup plan of a backup plan του Μπρους. Και πολυ καλη η φαση της πολης που προστατευει ξαναγεννα τον Μπατμαν με ενα ghost story-ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΗUSH
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 :-DXαχ,χαιρομε που ακουω και για αλλον ενα που δεν τρελαθηκε με το HUSH....παντως τελικα αν ειναι οντως ετσι το καστ,τι να πω τωρα....απλα εκει που ελεγα διχως τζοκερ τι θα κανουμε,αυτο με καλυπτει αρκετα...κ εχω εμπιστοσυνη πως ο νολαν, ακομα κ ενα β κατηγορια κακο οπως τον γριφο,θα τον κανει να ειναι τρομερος...περα του οτι κ οι δυο ειναι κ γαμω τους ηθοποιους....για πινγκουινο κ γω περιμενω πολλα(αν κ μ αρεσε ο ντεβιτο-που δεν ηταν πινγκουινος,αλλα τουλαχιστον δεν επαιζε τον εαυτο του οπως ο νικολσον)....
Freakster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.cinemag.gr/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=1340597 Εδω σας θελω τωρα.... pfff old news Johnny Depp to Play the Riddler in the Next Batman Film holymoly.co.uk — For all you Dark Knight Fans out there, this is truly amazing news. Also Philip Seymour Hofman to play the Penguin. κρίμα που δεν έχει smiley με γένια, να τα ευλογήσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 966m $ worldwide...όχι και άσχημα...ίσως περάσει το 1 δις...
GEO2004Z Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Είμαι πολύ ατυχος.Τώρα που βγήκε η ταινία βρίσκομαι Γαλλία και δε θα ήθελα να την δω με γαλλικές φωνές, είναι πολύ ξενέρωτο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 τι εννοείς τώρα που βγήκε η ταινία? τόσο καιρό έχει βγει!
Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το ξαναειδα σημερα, εψαχνα για λεπτομερειες. αν παντως παρει oscar ο ledger, θα νε πολυ biased λογω του θανατου του
PCharon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μακράν η καλύτερη ταινία του νυχτεριδάνθρωπου! Καμία σχέση με τα προηγούμενα. Πριν από αυτό θεωρούσα καλύτερο το Batman Begins (ΟΚ, δικό μου αυτό). Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που κάθε νέα ταινία πάει όλο και καλύτερα. Για να δούμε και τη συνέχεια...
Krokodilos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μακράν η καλύτερη ταινία του νυχτεριδάνθρωπου! Καμία σχέση με τα προηγούμενα. Πριν από αυτό θεωρούσα καλύτερο το Batman Begins (ΟΚ, δικό μου αυτό). Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που κάθε νέα ταινία πάει όλο και καλύτερα. Για να δούμε και τη συνέχεια... Εκπληκτικα φοβερο το Dark Knight! Αλλα παρολα αυτα ακομη πιο πολυ, εστω και πολυ λιιιιιγο περισσοτερο μου αρεσε το Batman Begins. Φυσικα και τα 2 αυτα ωχριουν(παντα κατα την αποψη μου) με το αρχικο Batman! Τρομερα σκοτεινο περιβαλλον με τον "ψυχωτικο" και τελειως περιεργο και στον κοσμο του Μ.Κιτον και τον Νικολσον ερμηνευοντας τον τζοκερ σε πλαισια οχι τοσο ψυχωτικα οσο ο Λεντγκερ αλλα με μια πιο διπροσωπη προσωπικοτητα που μου αρεσε περισσοτερο. Και δεν πρεπει να συγκρινουμε τις δυο ερμηνειες για αυτο τον λογο. Οι 2 τζοκερ παιχτηκαν σε τελειως διαφορετικα πλαισια. Ο Τζακ Νικολσον του εδωσε(προφανως γιατι του ζητηθηκε να παιχτει ετσι) μια προσωπικοτητα που ηταν μεν ψυχασθενους, ψυχωτικου, αλλα με μια ψιλοευθυμη διαθεση. Ο Λεντγκερ ηταν καθαρα σχιζοφρενης. Ενω πιο κατω και απο τα 3 αυτα ειναι το Batman Returns(Batman 2) οπου βεβαια ηταν επισης μια εκπληκτικη ταινια. Το Batman and Robin μου αρεσε για το σεναριο αλλα ολο αυτο το τσιρκο επιστημονικης φαντασιας οπου μεταξυ αλλων μετατρεψε την κατα τα αλλα πολυ "συμπαθητικη" Σιλβερστοουν σε υπερηρωα, οπως και τον αντιπαθητικο ως Ρομπιν, Ο'ντονελ το ιδιο, κατεστρεψε την ταινια. Το Batman Forever μια απο τα ιδια αλλα ακομα χειροτερα. Πολυ φουτουριστικο και πολυ τσιρκοειδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα