tonypapadovic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Και εντωμεταξύ ούτε για πλάκα σε 1,5 μήνα το επίσημο dvd
manost Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Tα dvd για τις εμπορικές ταινίες, κάνουν ~ 6 μήνες από την προβολή στα cinema, να βγουν. Οι 300 είχαν βγει στο cinema μέσα Μαϊου και το dvd είχε βγει τέλη Νοεμβρίου. Αν ισχύσει και τώρα το ίδιο, μάλλον θα βγει για τα Χριστούγεννα. Άλλωστε, πιστεύω είναι και πολύ καλή εποχή για αρκετές πωλήσεις.
Kostas-1- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Mολις την ειδα..Απλα κορυφαια.. Αξιζει να την δεις στο cinema και να μην περιμενεις να βγει το dvd..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 συνήθως 1μιση μηνα μετα την πρεμιερα βγαινουν με την καμία δεν παίζει κάτι τέτοιο όπως είπε και ο tony & manos... θα έχαναν κέρδη από εισητήρια...
skylos56 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αν βγει τα Χριστούγεννα όντως θα'ναι εμπορική επιτυχία, στο σινεμα την είδα κι εγώ κι ακόμα πονάνε τα τύμπανα μου. Αν την ξανάβλεπα σπίτι θα μ'άρεσε το ίδιο γιατί πάνω απ'όλα είχε και υπόθεση δεν ήταν απλά ένα εμπορικό σινεματζίδικο.
Coma_Black Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τι λέτε για joker στην επόμενη ταινια να είναι ο Gary Oldman???? http://www.youtube.com/watch?v=hzOxEkwHqEI σε αυτό το video μου τον θυμίζει λίγο.. Επίσης σε συνέντευξή του είπε πως θα του άρεσε να έπαιζε τον ρόλο του joker..(σαν Gordon πολυ καλός είναι άλλα όταν τον έχεις συνηθίσει σε τρελιάρικους ρόλους να τον βλέπεις ήσυχο οικογενειάρχη δεν σου κάθετε καλα.)
Freakster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Πως γίνεται να φύγει απο το ρόλο του επιθεωρητή..; για να παίξει τον τζοκερ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 έλα ντε και εγώ το έχω απορία αυτό
BLISS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τι λέτε για joker στην επόμενη ταινια να είναι ο Gary Oldman? Θελει και ρωτημα? I say...
Coma_Black Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ποίος είπε να φύγει απο επιθεωρητής?? Ο Πήτερ Σέλλερς στο Dr. Stranglove έπαιξε 3 ρόλους..
Coma_Black Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κάτι που διάβασα σε ξένο forum και γέλασα με την καρδιά μου.. Έλεγε το παιδί.. "Μισώ τον Nolan γιατί με έκανε gay με τους villains που είχε η ταινία του.."
manost Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κάτι που διάβασα σε ξένο forum και γέλασα με την καρδιά μου.. Έλεγε το παιδί.. "Μισώ τον Nolan γιατί με έκανε gay με τους villains που είχε η ταινία του.." Όντως, πολύ καλό
Coma_Black Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εντάξει στο εξωτερικό το έχουν χάσει εντελώς.. HA HA HAHA HA.. διαβάστε τοπικ.. Which one would you rape?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα