Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μoλις την ειδα για δευτερη φoρα και ειχα ταχυπαλμια απο την μεση και μετα. αυτο μονο σε αυτη την ταινια και στο pulp fiction το εχω παθει..

(185.000 ψηφοι και ακομα 1. ποιος ειχε πει πως στους 200.000 θα δουμε την κανονικη βαθμολογια? :) )

Δημοσ.

Εξαιρετική ταινία από άποψη σκηνοθεσίας,ηθοποιών,εφέ κ.ά. Πάντα μου άρεσε ο Batman σαν ήρωας γιατί βασίζεται σε ανθρώπινο πρότυπο που δείχνει που μπορεί να φτάσει κάποιος όταν κυνηγήσει τα όριά του.Δείτε την με ή χωρίς παρέα! Η συνέχεια επί της οθόνης...

Δημοσ.
Του χρονου τετοια εποχη θα βρισκεται καπου στο 8.8 λογικά με ρεκορ ψηφων για το imdb.

Συμφωνω..Δεν μπορει να ειναι πανω απο godfather και τελευταια εξοδο...Και 8.8 πολυ του και καλο του για τετοιου ειδους ταινια!Aλλα οπως εχω μαθει απο ενα φιλο πλεον στις ψηφοφοριες του imdb μπαινουν και οι εταιρειες..

Δημοσ.

πιο μαπα ταινια ειχα χρονια να δω. μετα την 1 ωρα ο σεναριογραφος το κωλοβαραγε για να κρατησει με το ζορι παραπανω η ταινια.

ευτυχως που δεν την ειδα στο σινεμα, ακομα θα εκλαιγα τα λεφτα μου.

Δημοσ.
:) τη την ειδες σε χαλια ποιοτητα? και ποιος σου ειπε πως ειναι το ιδιο? σαν να εχεις δει αλλη ταινια ειναι. δες την κανονικα σαν ανθρωπος και μετα ξαναελα
Δημοσ.

Η βαθμολογία στο imdb θα πέσει επειδή θα την δουν όλοι στο σαλόνι τους, ξαπλωμένοι στον καναπέ τους, στην μικρούλα οθόνη τους με τα μικρά της ηχεία. Ε, όχι, δεν βλέπεται έτσι αυτή η ταινία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...