vlachaquito Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Απλα η καλυτερη περιπετεια που εχω δει τα τελευταια χρονια.. Παρακαλουσα να μην τελειωσει.. Τελειο....
Exoskeletor Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 μoλις την ειδα για δευτερη φoρα και ειχα ταχυπαλμια απο την μεση και μετα. αυτο μονο σε αυτη την ταινια και στο pulp fiction το εχω παθει.. (185.000 ψηφοι και ακομα 1. ποιος ειχε πει πως στους 200.000 θα δουμε την κανονικη βαθμολογια? )
Chrisxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Του χρονου τετοια εποχη θα βρισκεται καπου στο 8.8 λογικά με ρεκορ ψηφων για το imdb.
Sleepless_007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Εξαιρετική ταινία από άποψη σκηνοθεσίας,ηθοποιών,εφέ κ.ά. Πάντα μου άρεσε ο Batman σαν ήρωας γιατί βασίζεται σε ανθρώπινο πρότυπο που δείχνει που μπορεί να φτάσει κάποιος όταν κυνηγήσει τα όριά του.Δείτε την με ή χωρίς παρέα! Η συνέχεια επί της οθόνης...
kostetos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Του χρονου τετοια εποχη θα βρισκεται καπου στο 8.8 λογικά με ρεκορ ψηφων για το imdb. Συμφωνω..Δεν μπορει να ειναι πανω απο godfather και τελευταια εξοδο...Και 8.8 πολυ του και καλο του για τετοιου ειδους ταινια!Aλλα οπως εχω μαθει απο ενα φιλο πλεον στις ψηφοφοριες του imdb μπαινουν και οι εταιρειες..
giorgosa5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 πιο μαπα ταινια ειχα χρονια να δω. μετα την 1 ωρα ο σεναριογραφος το κωλοβαραγε για να κρατησει με το ζορι παραπανω η ταινια. ευτυχως που δεν την ειδα στο σινεμα, ακομα θα εκλαιγα τα λεφτα μου.
Exoskeletor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 τη την ειδες σε χαλια ποιοτητα? και ποιος σου ειπε πως ειναι το ιδιο? σαν να εχεις δει αλλη ταινια ειναι. δες την κανονικα σαν ανθρωπος και μετα ξαναελα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 δεν παίζει, θα πάει προκατελημένος έχει συμβεί και σε μένα
hurin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Η βαθμολογία στο imdb θα πέσει επειδή θα την δουν όλοι στο σαλόνι τους, ξαπλωμένοι στον καναπέ τους, στην μικρούλα οθόνη τους με τα μικρά της ηχεία. Ε, όχι, δεν βλέπεται έτσι αυτή η ταινία!
ReVoM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Παίδιά ήταν η καλύτερη φετινή ταίνία για μένα!!!
skylos56 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει σε dvd Ελλαδα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 όποτε βγει και στον υπόλοιπο κόσμο
skylos56 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 συνήθως 1μιση μηνα μετα την πρεμιερα βγαινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα