Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε. εφοσον εχω πει την αποψη μου για την ταινια το θεμα μπορει πλεον να κλειδωθει :D

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να κλειδωθεί ρε? Τετοια ξεφτίλα ταινιά δεν περίμενα, αφού δεν είδαμε την Haley Berry ως γατοθηλυκο ότι και να μου πείτε είναι μούφες.

Αν είναι δυνατόν τώρα να εκθειάζουμε τους gay καομπόιδες και

να φοφάει και το μόνο θηλικό της ταινίας στα μισα!

Gay ταινία, gay παραγωγοί!

Δημοσ.

Περιστασιακοί blockbusters(!!!) lol... Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι ειδικοί στο batman mythos για να εξηγούν ομοιότητες και διαφορές και σε εμάς τους αμύητους :lol:

Δημοσ.
Περιστασιακοί blockbusters(!!!) lol... Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι ειδικοί στο batman mythos για να εξηγούν ομοιότητες και διαφορές και σε εμάς τους αμύητους :lol:

Φιλε μου οι ταινιες αυτες ειναι απο κομικς....Batman δεν ειναι μονο οι ταινιες αλλα και η 69χρονη + ιστορια του.Αν δεν εχεις δει η εστω διαβασει τα προηγουμενα δεν μπορεις να δεις τις διαφορες και το ποσο πραγματικα εχει αλλαξει και το ποσο επηρηασμενοι ειναι απο τις ταινιες!Εσυ το βλεπεις σαν μια ταινια που την ειδες γιατι την ειδαν ολοι, αλλα ειναι πολυ κοσμος που ειναι φαν χρονια και εχει αφιερωσει αρκετες ωρες....:-)

Δημοσ.

Μούφα,

...αλλά ωραία μούφα.

10 στραγάλια και από μένα στο imdb.com.

I need moar Batmans!!!

Δημοσ.

Όσον αφορά αυτό που είπα για το imdb πριν μερικές μέρες:Δε λέω,καλό το imdb και μάλιστα τον τελευταίο καιρό μπαίνω συχνά.Μπορεί στο τέλος η κατάσταση να ισορροπεί όπως είπαν Chrisxxx και tonypapadovic αλλά αυτό μας έλειπε να μην ισορροπεί!Με το που βγαίνει μια ταινία,ειδικά μια ταινία που τόσος κόσμος περίμενε πως και πως γίνεται πολύς ντόρος.Όπως και να το κάνουμε,το 10άρι(έστω και από κεκτημένη ταχύτητα) είναι βαρύ και θέλει πολύ σκέψη πριν το δώσεις. ;)

Δημοσ.
Φιλε μου οι ταινιες αυτες ειναι απο κομικς....Batman δεν ειναι μονο οι ταινιες αλλα και η 69χρονη + ιστορια του.Αν δεν εχεις δει η εστω διαβασει τα προηγουμενα δεν μπορεις να δεις τις διαφορες και το ποσο πραγματικα εχει αλλαξει και το ποσο επηρηασμενοι ειναι απο τις ταινιες!Εσυ το βλεπεις σαν μια ταινια που την ειδες γιατι την ειδαν ολοι, αλλα ειναι πολυ κοσμος που ειναι φαν χρονια και εχει αφιερωσει αρκετες ωρες....:-)

Are you serious??? Έχεις διαβάσει κανένα άλλο post μου στο συγκεκριμένο thread? Απευθύνεσαι σε τρελό batman fanboy που έχει δει όλες τις ταινίες και έχει διαβάσει το 80% των batman comics που έχουν κυκλοφορήσει από το 1980 και έπειτα...:eek:

Συνεχίζω να υποστηρίζω ότι το Gotham Knight δεν έχει καμία σεναριακή σχέση με τις δύο τελευταίες ταινίες, πέραν του ότι αφορά τον ίδιο ήρωα. Και εννοείται πως καμία σχέση δεν έχουν οι παραγωγοί, δημιουργοί ή όπως αλλιώς θέλεις τους λες... Ο κοινός παρονομαστής συνεχίζει να είναι ο ένας writer, ή αλλιώς 1 στους 12.

Δημοσ.

7.8 και πολυ ειναι.

Με κουρασε σε αρκετα σημεια, βαρετη και αναμενομενη πλοκη (και δεν εννοω σε σχεση με το κομικ).

Ο Ledger ξεχωριζει και σωζει την κατασταση

(δεν τον παω κιολας, αλλα το σωστο, σωστο)

και η πολυ dark ατμοσφαιρα, που ευτυχως δεν εσπασε απο κρυα αστειακια, ως συνηθως.

Εντελως αστοχη η συγκριση με τον Jack Joker που διαβαζω δεξια κι αριστερα.

Πιο σχετικη θα ηταν μια συγκριση του Jack ακομα και σε αλλη ταινια (Shining π.χ), παρα σαν Joker.

O μεταθανατιος μυθος και το marketing εκαναν καλη δουλεια...

Αστειοτητα το User Rating στο IMDB.

P.S. η κινηση της γλωσσας του Joker, εμενα μου θυμιζει γλωσσα ερπετου

-και αν αυτο ειχε στο μυαλο του ο Nolan-

ειναι μια εξυπνη μεταφορα, που ενισχυει την αποκρουστικοτητα του χαρακτηρα.

Δημοσ.

Johnny Depp to Play the Riddler in the Next Batman Film

holymoly.co.uk — For all you Dark Knight Fans out there, this is truly amazing news. Also Philip Seymour Hofman to play the Penguin.

Share Bury

Favorite? s.pngDisarticulate 6 hr 10 min ago, made popular

Δεν έχει πηγές απο ότι βλέπω στα σχόλια.. Αλλά συχνά, όπου υπάρχει καπνός.. The Penguin όμως.. Αφού είπαμε δεν θα παίξει τέτοιος χαρακτήρας..

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτσε ρε, 18 Ιουλίου είχε πρεμιέρα στην Αμερική...

τι ρωτάς, είναι δυνατόν να βγει τόσο γρήγορα σε dvd?

Δημοσ.
Johnny Depp to Play the Riddler in the Next Batman Film

holymoly.co.uk — For all you Dark Knight Fans out there, this is truly amazing news. Also Philip Seymour Hofman to play the Penguin.

Share Bury

Favorite? s.pngDisarticulate 6 hr 10 min ago, made popular

Δεν έχει πηγές απο ότι βλέπω στα σχόλια.. Αλλά συχνά, όπου υπάρχει καπνός.. The Penguin όμως.. Αφού είπαμε δεν θα παίξει τέτοιος χαρακτήρας..

Too good to be true.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...