Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι εγω χαλαρα εβλεπα αλλη μια ωρα ταινια αφου ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο καθολη τη διαρκεια της ταινιας. Οσο γι αυτο που λενε η καλυτερη ταινια ολων των εποχων. Πιστευω οτι δεν θα μεινει πρωτη στο imdb για πολυ καιρο ακομα αλλα μακαρι να βγω ψευτης. Ας αφησουν πια οι ανθρωποι τις προκαταληψεις, οκ ρε παιδια αριστουργημα ο νονος, διαχρονικος etc αλλα τι σημαινει αυτο? Οτι δεν θα βγει καλυτερη ταινια? Η οτι η μια ειχε σχεση με μαφιες και φαμιλιες και η αλλη ηταν βασισμενη σε κομιξ αυτο θα την κανει να χασει ποντους? Ισα ισα θεωρω μεγαλη μαγκια του Nolan να κανει εναν ηρωα κομιξ και εναν κοσμο κομιξ τοσο σκοτεινο αλλα ταυτοχρονα ρεαλιστικο. Σ' αυτο το batman εχουμε ξεφυγει πλεον απ την σκοτεινη παραμυθενια ατμοσφαιρα του Μπαρτον και περασαμε στην σκοτεινη και ρεαλιστικη. Ο batman θα μπορουσε να υπαρχει στην πραγματικοτητα, οπως και ο τζοκερ οπως και ολοι οι αλλοι που ηταν στην ταινια. Ο batman μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ειναι σιγουρα μια απο τις καλυτερες ταινιες που ειδα ποτε μου, και ο Χιθ εδωσε για μενα την καλυτερη ερμηνεια που εγινε ποτε. Και οπως εγινε με το batman οπως ειπε ενας παραπανω που μπηκαν 30.000 φαν και εβαλαν δεκαρια και ολοι ειναι προετοιμασμενοι ψυχολογικα να δουν την καλυτερη ταινια ολων των εποχων ετσι γινεται και με ολες τις ταινιες οποτε πιστευω οτι δεν εχει σημασια αυτο. Π.χ. το ιδιο γινοταν και οταν πηγαινες να δεις τον νονο, το οσα παιρνει ο ανεμος etc. Περιμενες να δεις τα 'κλασσικα αριστουργηματα'.

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι κανένας δεν ξεπέρασε κάποιον!Ο καθένας κορυφαίος στον ρόλο του!Τον Joker που θέλησε ο Burton να παρουσιάσει το '89 πιστεύω ότι δεν μπορούσε από κανέναν να ερμηνευθεί καλύτερα!Ήταν για αυτόν ο ρόλος ρε παιδί μου!Έπαιζε τον Nicholson με άσπρο μακιγιάζ!

Από την άλλη ο, δυστυχώς, συγχωρεμένος έδωσε ρεσιτάλ σε αυτό που θέλησε να παρουσιάσει ο Nolan!Πιστεύω ότι ούτε ο Nicholson θα μπορούσε να παίξει τον τωρινό Joker ούτε ο Heath αυτόν του '89!

Δημοσ.

Εγώ άλλο θέλω να πω.. Μήπως είδε κανένας σας, κάποιο στοιχείο για τον επόμενο κακό? Στο Begin είχε στο τέλος την κάρτα του Joker σαν clue... Μήπως έπεσε στην αντίληψή σας κάτι γιατί την είδα μόνο μια φορα την ταινία και δεν πρόσεξα κάτι.

Μια από τις καλύτερες στιγμές της ταινίας εκεί που λέει ο Joker

για το πως απέκτησε το σημάδι στο πρόσωπο από τον πατέρα του πραγματικά τρομακτική σκηνή

Δημοσ.
Έλα μωρέ που απαντάς και στο κάθε 10χρονο.

Εσενα σου προσβαλαμε τον joker και μιλας ετσι?Οσο για το ποιος ειναι δεκαχρονο φαινεται απο το υφος της απαντησης σου....

Oσον αφορα τον Νικολσον προτιμω τον Λετζερ μιας και επαιξε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και οσο ναναι ειχε μπει για τα καλα στο πετσι του ρολου...

Κριμα που χαθηκε τετοιο ταλεντο,ειχε πολλα να δωσει ακομα....

• Super Moderators
Δημοσ.
Ταινιαρα και συμφωνω οτι Χιθ ανωτερος απο Νικολσον...εδωσε οντοτητα στον χαρακτηρα του Τζοκερ....

άτοπη η σύγκριση μεταξύ Heath και Nicolson...ο χαρακτήρας του Joker ήταν διαφορετικός, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα έπαιζε ο Nicolson τον συγκεκριμένο Joker ούτε πως θα έπαιζε ο Ledger τον παλιό Joker...

Δημοσ.
Εγώ άλλο θέλω να πω.. Μήπως είδε κανένας σας, κάποιο στοιχείο για τον επόμενο κακό? Στο Begin είχε στο τέλος την κάρτα του Joker σαν clue... Μήπως έπεσε στην αντίληψή σας κάτι γιατί την είδα μόνο μια φορα την ταινία και δεν πρόσεξα κάτι.

Δυσκολο να μαντεψεις μιας και τα βαρια και σιγουρα χαρτια aka Τζοκερ-Twoface-Scarecrow-Ra's Al Ghul έπεσαν ήδη στο τραπεζι και αρα hint για την μεγαλη μαζα δεν παιζει. Εγινε μια νυξη για γατες και επεξε και ενα κοριτσακι την κορη του Γκορντον. Δεδομενου πως η 1η δεν κανει για κακαια-κακια με την ευρεια εννοια και πως αρα θα πρεπει να πεσει και ενα ονομα κακου πραγματικα και πως το κοριτσακι ακομα και να ειναι αυτο που νομιζουμε δεν παιζει απο τοσο νωρις να το δουμε, μαλλον στην τυχη παμε(δλδ μπορει να ειναι ο riddler, dr.freeze, hugo strange, killer croc, clayface, poison ivy κτλ)

YG. Δεν ξεχασα τον Πενγκουιν, ο Νολαν ειπε οτι τον βρισκει μη-ρεαλιστικο και δεν θα τον χρησιμοποιησει

Δημοσ.

Αλήθεια, Catwoman θα υπάρξει άραγε; Ελπίζω από τη μία ναι, από την άλλη, ποια θα φτάσει την Pfeiffer; Εκτός αν γίνει πάλι διαφορετική προσέγγιση του χαρακτήρα. Αλλά και πάλι πρεπει να είναι η κατάλληλη. Ίσως η Blanchett;

Δημοσ.

Παλι ξανθια?

Η Πφαιφερ ειχε το ναζι και την δυναμικοτητα μαζι, εβγαζε ερωτισμο και γενικα το ειχε(οσο μπορει να το ειχε για μια εκτος πραγματικοτητας Κατγουμαν). Για την Μπλανσετ δεν παιζει, δεν ειναι αρκετα παιχνιδιαρα, ειναι μεγαλη και βγαζει μια επιβλητικοτητα

Περαν αυτων, δεν υπαρχει δλδ μια μελαχροινη?Η Τζολι θα μπορουσε αλλα φοβαμαι πως θα επαιζε την Λαρα Κροφτ σε μαυρο βινιλιο

Δημοσ.

Τη Τζολι τη σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται πολύ κλισέ. Και σου θυμήζω ότι η ξανθιά που λες ήταν πριν κάπου 15 χρόνια. Η πιο πρόσφατη ήταν καραμελαχρινή (η Χάλι Μπέρυ). Αλλά ίσως να έχεις δίκιο για τη Μπλάνσετ.

Δημοσ.

Πριν λίγο γύρισα από το σινεμά!!!Οτιδήποτε ακούστηκε για τις ερμηνείες (κυρίως του Τζόκερ!!!),σενάριο,ατμόσφαιρα κ.α. τα συμμερίζομαι παραπάνω και από 100%!!!!Η ταινία όχι απλώς τα σπάει....τα θρυμματίζει!!!!

10/10 από μένα!!!

Δημοσ.
(οσο μπορει να το ειχε για μια εκτος πραγματικοτητας Κατγουμαν).

Άσχετο αλλά φίλε μου γιατί λες ότι ήταν εκτός πραγματικότητας η CatWoman του Burton;;;

Δημοσ.

Η ταινια ηταν τρομερη. 2,5 ωρες συνεχης δρασης. Δεν βαρεθηκα ουτε για μια στιγμη. Η αληθεια ειναι πως γενικα τους κριτικους δεν τους πολυπαω αλλα δεν θα μπορουσαν να γραψουν κατι λιγοτερο για την ερμηνεια του Λετζερ. Νομιζω οτι το παλικαρι θα μπει στην λιστα με τους μεγαλους κακους του κινηματογραφου. Ο ρολος του τζοκερ ανεκαθεν ηταν παγιδα. Προσωπικα νομιζω οτι ο Νικολσον δεν το επαιξε τοσο καλα. Μαλλον τον φορεσε ο ρολος. Ωστοσο πρεπει να πω οτι το Λετζερ τον βοηθησε το σεναριο παρα πολυ. Ειχε ατακες ανα πασα στιγμη χωρις να προσπαθει να βρει μια φραση cult. Επισης να προσθεσω οτι η μοδα με τα ριμεικ των παλιων κομικ ξεκινησε με το Batman Begins και τωρα με το Dark Knight κορυφωθηκε κατα την αποψη μου. Δεν νομιζω να μπορει πλεον το χολιγουντ να βγαλει ακομη καλυτερη ταινια πανω στο θεμα. Θα δουμε..

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το Begins και το Dark knight!!!!Παιδια στην μεση ειναι το gotham knight απο τους ιδιους παραγωγους...ειναι στα ιδια επιπεδα με τις ταινιες αν και ανιμε

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια στην μεση ειναι το gotham knight απο τους ιδιους παραγωγους...ειναι στα ιδια επιπεδα με τις ταινιες αν και ανιμε

Όταν λέμε από τους ίδιους παραγωγούς, εννοούμε απολύτως καμμιά σχέση;

http://www.imdb.com/title/tt1117563/fullcredits

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...