Ogami Itto Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ήταν λίγο ραδιο αρβύλα πως τις χτύπησε... Αλλά τα αμερικάνικα μέσα δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως η κατηγορία ήταν "verbal assault" και όχι "physical assault". Με λίγα λόγια σκυλοβρίστηκαν και του κάνανε μήνυση...LOL
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μήπως ήταν βαμένες και από κεκτημένη ταχύτητα άρχισε να βαράει? Πηγές μου λένε πως αδελφή και μάνα είναι εξαρτημένες από ουσίες και ρεμάλια της κοινωνίας και πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε ο πετυχημένος ηθοποιός για να δημιουργήσουν τζέρτζελο και να ζητήσουν τα ρέστα. Είναι όπως το είπε ο Lucious στον Mr Reese. Κατ'ουσίαν η μάνα/αδελφή είναι ο Mr. Reese και είδαμε πως θα αντιδρούσε ο Batman.
Coma_Black Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πήγα και εγώ εχθές το είδα.. Πρέπει να γίνει μια ταινία μόνο με τις σκηνές του Joker πραγματικά όταν έλειπε αυτός υπήρχε ένα κενό στην ταινία. Αφού έφτασε σε επίπεδο να είναι ο Heath Ledger ο βασικός πρωταγωνιστής και όχι ο Cristian Bale. Αύριο θα πάω να το ξαναδώ έχει χάρη που δουλεύω σήμερα νύχτα αλλιώς θα πήγαινα τώρα κιόλας.
stefan123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ενταξει,καλη ταινια ηταν αλλα μεχρι εκει.... Και ο τζοκερ ζαχαρο ειχε?Γιατι εβγαζε ολο την γλωσσα και γλειφοταν?αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
kirileman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Νομίζω ότι ήταν παραπάνω από μια "απλά" καλή ταινία... αν και τελικά είναι όλα θέμα γούστου. Αυτό που είναι σίγουρο κακόγουστο είναι το γεγονός ότι επειδή οι πρώτοι 30.000 φανατικοί την ψήφισαν μαζικά με 10ρια, κάποιοι άλλοι συνειδητοποίησαν πως μόλις είδαν την καλύτερη ταινία όλων των εποχών!!! (όλων των εποχών, έτσι
x-filer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εμενα δε με πολυσυγκινει ο μπατμαν(προτιμω σπαϊντερμαν )αλλα το ειδα το βιντεο στα προσεχως οταν πηγα να δω το μαμμα μια και μου ψιλοαρεσε!οκ,to be honest,θελω να παω γιατι παιζει να ειναι προσωπα που κυνηγαμε να συναντησουμε ενα μηνα τωρα,αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα,doesn't it?
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Νομίζω ότι ήταν παραπάνω από μια "απλά" καλή ταινία... αν και τελικά είναι όλα θέμα γούστου. Αυτό που είναι σίγουρο κακόγουστο είναι το γεγονός ότι επειδή οι πρώτοι 30.000 φανατικοί την ψήφισαν μαζικά με 10ρια, κάποιοι άλλοι συνειδητοποίησαν πως μόλις είδαν την καλύτερη ταινία όλων των εποχών!!! (όλων των εποχών, έτσι H άποψη αυτή είναι πολύ λαθεμένη. Και αυτό δεν είναι άποψη μου, αλλά διαπίστωση.
stefan123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ο batman γιατι οταν φοραγε την στολη μιλαγε με αλλη φωνη?Παντως στο τελος χαθηκε να ειμαι μεσα στο ενα καραβι εγω?Τους απεναντι τους ειχα για πλακα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Dreamcatcher Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 πάρα πολύ καλή ταινία (για batman παντα). Τώρα το no1 ταινία όλων των εποχών αντικειμενικά είναι κάπως αστείο και για την θεση αυτή που εχει στο imdb εχει βοηθησει πολύ ο θάνατος του Ledger
Exoskeletor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 αυτο το για batman παντα δεν το καταλαβα. δε μου το κανεις ποιο λιανα?
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ενταξει,καλη ταινια ηταν αλλα μεχρι εκει.... Και ο τζοκερ ζαχαρο ειχε?Γιατι εβγαζε ολο την γλωσσα και γλειφοταν?αχαχαχαχαχαχαχαχαχ Λογω των ουλων του και καλα ειχε προβλημα στο στομα. Προτιμουσες τον Νικολσον που ειχε πεσει σε ενα βαρελι χημικα και δεν του εμεινε κανενα κουσουρι?
MixalisX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 το είδα χθές. Πραγματικά πολύ καλό, απο κάθε άποψη προσεγμένο και καλογυρισμένο. Μοναδική ένσταση, η διάρκεια... Πολύ μεγάλο ρε παιδια, 2,5 ώρες είναι αυτές ότι και να ταν θα κούραζε. Χαλαρά θα βγαίνανε 2 ταινίες με τόσο υλικό και ίσως θα έπρεπε. Παντως το συστήνω και εγώ ανεπιφυλακτα. Α, το καλύτερό για εμένα ήταν ο μονόλογος στο τέλος, εκλεισε φοβαρά η ταινία, μου συκώθηκε πραγματικά η τρίχα!
GIANNISPATRA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τέλεια ταινία τα είχε όλα . Εξαιρετικές ερμηνείες , δράση , υπόθεση . Το μόνο μείον για μένα ήταν η μεγάλη διάρκεια .Θα συμφωνήσω με τον mixalisX γιατί θα μπορούσαν να βγουν κάλλιστα σε 2 ταινιες με 2 ώρες η καθεμία .
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Λογω των ουλων του και καλα ειχε προβλημα στο στομα. Προτιμουσες τον Νικολσον που ειχε πεσει σε ενα βαρελι χημικα και δεν του εμεινε κανενα κουσουρι? Έλα μωρέ που απαντάς και στο κάθε 10χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα