Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ταινιάρα. Η ερμηνεία του Ledger είναι απίστευτη. Πάντως ο Nolan δε φαίνεται να πετυχαίνει το casting στο βασικό γυναικείο χαρακτήρα. Δύο στα δύο και ελπίζω να μη τριτώσει το κακό.

Φοβερή σκηνή η έξοδος του joker από το νοσοκομείο με την έκρηξη που ακολουθεί και η μάχη με τον batman στη μηχανή που τον αναποδογυρίζει ... "hit me, hit me"

Δημοσ.

Oντως, απο την μια μια γλυκουλα αταλαντη και απο την αλλη ενα ταλαντουχο μπαζο. BTW ακομα και οι μη-βιτρινες υποτιθεται οτι ειναι θεες μοντελες(οπως οι βιτρινες)

Και εδω που τα λεμε 2 way street. Σελινα Καιλ vs Ταλια. Τα υπολοιπα...οδοντοκρεμες

@Nodoor

Μαλλον εχασα την ατακα. Για πες, ποτε το ειπε αυτο?

Δημοσ.

εμενα η πρωτη γυναικα στο 1ο μου αρεσε δεν ηταν κακη, αυτη ηταν για τα μπαζα. δεν ειναι και γκομενα του spiderman? δε πιστευω να μαλωσουν ε?

Ταινιάρα. Η ερμηνεία του Ledger είναι απίστευτη. Πάντως ο Nolan δε φαίνεται να πετυχαίνει το casting στο βασικό γυναικείο χαρακτήρα. Δύο στα δύο και ελπίζω να μη τριτώσει το κακό.

Φοβερή σκηνή η έξοδος του joker από το νοσοκομείο με την έκρηξη που ακολουθεί και η μάχη με τον batman στη μηχανή που τον αναποδογυρίζει ... "hit me, hit me"

συμφωνω τρελα σκηνικα, οπως και η στιγμη που ψιθυρίζει στον μπατσο το 6 ολα τα λεφτα :)

Δημοσ.
εμενα η πρωτη γυναικα στο 1ο μου αρεσε δεν ηταν κακη, αυτη ηταν για τα μπαζα. δεν ειναι και γκομενα του spiderman? δε πιστευω να μαλωσουν ε?

Όχι δεν είναι,κι εγώ την ίδια εντύπωση είχα με το που την είδα αλλά το τσέκαρα αργότερα.

Δημοσ.

Κιρστεν Νταστ στο Σπαιντερμαν

Μαγκυ Γκιλενχαλ(η IRL αδελφη του Τζεηκ Γκιλενχαλ και onscreen αδελφη του επισης στο Donnie Darko)

Δημοσ.

μου χει μείνει το γέλιο του τζόκερ όταν πέφτει στο τέλος. εκεί είναι όλο το ζουμί, περισσότερο απότι στα μπλα-μπλα μετά, θέλει να τον σκοτώσει ο μπατμαν γιατί έτσι κερδίζει κτλ

Δημοσ.

Εχω πολυ καιρο να δω μια τοσο καλη ταινια. Δεν θα ξεχασω με τιποτα

Την βουβη σκηνη που ειπε και ενας φιλος παραπανω σε σποιλερ που ο τζοκερ βγαζει το κεφαλι του εξω απ το ταξι, και την σκηνη που ανατιναζει το νοσοκομειο και κουναει αψυχολογητα τα χερια του πανω κατω

• Moderators
Δημοσ.

Το είδα. Πάρα πολύ καλό. Καλύτερο και πιο ώριμο hands-down από το Batman Begins.

Καλό το story -με πετυχημένο χιούμορ-, απέφυγε τα στενά κλισε στα οποία έπεσαν με τα μούτρα κάτι φετινά Iron man και Hulk, τα οποία και έσβησε από το χάρτη. Υπέροχοι οι διάλογοι με όλα τα υπαρξιακά, ηθικά διλλήματα και τις (κοσμο)θεωρίες του Jocker. Ωραίοι οι ρόλοι, σχεδόν άψογος ο Ledger (may he rip) ως διαταραγμένος και οριακά σχιζοφρενής Jocker. Ο Bale κάνει τη δουλειά του ως Batman, χωρις να εντυπωσιάζει πέρα από ότι μας έχει συνηθίσει. Καλοδιαλεγμένο το καστ στους "δευτερεύοντες και κομπαρσο-ρόλους". Οι περισσότεροι παίζουν χωρίς να σου δίνουν εντύπωση ότι συμμετέχουν για αρπαχτή.

Επίσης: χορταστικότατο. Η διάρκεια και οι ρυθμοί ήταν όπως ακριβώς έπρεπε, για να μην κουράσουν αλλά και να μην μας αφήσουν με τα σάλια να τρέχουν.

Σίγουρα αξίζει να το δει κανείς (εγώ πάω και για δεύτερη φορά χαλαρά). Ό,τι καλύτερο σε superhero movie τα τελευταία 2 χρόνια για μένα.

εμενα η πρωτη γυναικα στο 1ο μου αρεσε δεν ηταν κακη, αυτη ηταν για τα μπαζα.

Προσωπικά διαφωνω. Στο 1ο η Holmes είχε την ομορφιά, αλλά έδειχνε υπερβολικά μικρή και η ερμηνεία της ήταν Α Θ Λ Ι Α σε κάθε σκηνή. Νότα παραφωνίας. Απλά έλεοc.

Σε αυτό η νέα γυναίκα μπορεί να μην έδωσε ρεσιταλ ερμηνείας και να είναι λιγότερο εντυπωσιακή από την Katie, αλλά στο εργάκι "ενσωματώθηκε" μια χαρά.

Δημοσ.

@Nodoor

Μαλλον εχασα την ατακα. Για πες, ποτε το ειπε αυτο?

ναι ρε κ εγώ την ψιλιάστηκα...

όταν του κατασκέυαζε την καινούργια στολή που θα τον έκανε πιο ευκίνητο, ο bats ρωτάει τον Lucius "αντέχει σε δαγκώματα σκύλων" κ ό Lucius του απαντάει "σε γρατζουνιές απο γάτες σίγουρα.." κ σκάει χαμόγελο..

υγ..καλα για Omac σίγουρα δεν θα το περίμενα σε batman movie..

άλλωστε προυποθέτει κ την βοήθεια από τους υπόλοιπους JLA γιατί είναι big event..

αλλά με το σκεπτικό πως εν καιρώ μάλλον θα δημιουργηθούν οι JLA (ως αντίπαλος δέος στους Avengers που σκανε μύτη) μπορώ να ονειρεύομαι...:-)

Δημοσ.

Χτές πήγα και την είδα,καμία σχέση με τα προηγούμενα BATMAN....σκοτεινή ατμόσφαιρα τέρμα και κορυφαίος Joker....μόνο που νομίζω ότι το έργο κάνει μια κοιλιά μετά τη μέση και προς το τέλος.

Δημοσ.
ναι ρε κ εγώ την ψιλιάστηκα...

όταν του κατασκέυαζε την καινούργια στολή που θα τον έκανε πιο ευκίνητο, ο bats ρωτάει τον Lucius "αντέχει σε δαγκώματα σκύλων" κ ό Lucius του απαντάει "σε γρατζουνιές απο γάτες σίγουρα.." κ σκάει χαμόγελο..

1. Ααααααααα, ναι....Ναι, εκει το προσεξα καιγω και ολοι αυτο σκεφτηκαμε(για Catwoman)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...