kostool13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Nαι, αυτο θα κανει η WB και η DC. Θα παρακαμψουν μια ολοκληρη μυθολογια Μπατμαν με τους Ρομπιν, την Σελινα και ολο τον συρφετο (που παρελευανει και απο το TDKR), θα παει κατευεθειαν στο τελος ενος franchise που ανοιξε το ΣΚ με 155Μ $$ , θα παρακαμψει ενα καρο ευκαιριες ιστοριων και merchendising για να παει κατευεθειαν στο τελος 40 χρονια μετα και με τον Μπατμαν αποσυρμενο 10 χρονια για να κανει crossover με τον επισης γερασμενο Σουπερμαν και ολα αυτα για να τελειωσει με τον Νολαν.Χμ, ναι, λογικο μου φαινεται. Ειδικα αφου ειναι ΤΟΣΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ το TDKR που ταιριαζει στον Νολαν αλλωστε... υγ. Σορρυ για το υφος απλα μου φανηκε υπερβολικα "παιδικα αθωα" η ιδεα σου Για όλα τα υπόλοιπα μπορεί να έχεις δίκιο (εγώ άλλωστε επιθυμία εξέφραζα όχι το τι θα γίνει τελικά) αλλά όχι και μη ρεαλιστικό το DKR του frank miller όταν εσύ ο ίδιος ανέφερες ως πιθανή συνέχεια του The Dark Knight το γελοιωδέστατο storyline του Death in the Family... Μιλάμε για στόρυ που έγινε με δημοψήφισμα, για να τελειώνουν με τον αντιπαθέστατο 2ο robin Jason Todd και περιέχει απίστευτες γραφικότητες τον robin τον παραδίδει στον Joker η ίδια του η μάνα, o Joker στη συνέχεια βρίσκεται με τον Χομεινί(!!!) και γίνεται εκπρόσωπος του Ιράν στον ΟΗΕ...lol
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Για όλα τα υπόλοιπα μπορεί να έχεις δίκιο (εγώ άλλωστε επιθυμία εξέφραζα όχι το τι θα γίνει τελικά) αλλά όχι και μη ρεαλιστικό το DKR του frank miller όταν εσύ ο ίδιος ανέφερες ως πιθανή συνέχεια του The Dark Knight το γελοιωδέστατο storyline του Death in the Family... Μιλάμε για στόρυ που έγινε με δημοψήφισμα, για να τελειώνουν με τον αντιπαθέστατο 2ο robin Jason Todd και περιέχει απίστευτες γραφικότητες τον robin τον παραδίδει στον Joker η ίδια του η μάνα, o Joker στη συνέχεια βρίσκεται με τον Χομεινί(!!!) και γίνεται εκπρόσωπος του Ιράν στον ΟΗΕ...lol ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Το ψυχροπολεμικο Death in the Family ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΑΝ ΣΤΟΡΥ ΛΑΙΝ, κατι τετοιο θα ηταν τελειως ανεδαφικο για ναδω ...καπου 20 χρονια τωρα Το ανεφερα μονο και μονο για την απωλεια ενος ακομα μελους της Batfamily Εξαλλου κανενα major story δεν εχει μεταφερθει αυτη την στιγμη απο των Νολαν.Τσιμπολογηματα κανει αποδω και αποκει. Και απο το ADITF μπορει να παρει αυτο που ειπα(και αυτο αργοτερα) Αντιθετα ετσι οπως το εγραψες ειναι σαν να περιμενεις να δεις οντως mutant συμμορια και κατευθειαν Ρομπιν-κοριτσι και Green Arrow με βελη με κρυπτονιτη. Ενιγουει, ακομα και το basic idea του TDKR ειναι εντελως απιθανο να παιξει στο επομενο γιατι στην ουσια θα σκοτωσει μια multimillion $$ franchise προς χαρη ποιανου?Ενος franchise που δεν εχει δοκιμαστει?. Μικρα στοιχεια και tributes ναι, αλλα τετοιο αλμα δεν νομιζω
kostool13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 OK, μπαρδόν... βέβαια και εγώ για διασκευή του TDKR μίλησα, με το ύφος του Nolan, όχι για αυτούσια μεταφορά. Mutants, κρυπτονίτης κτλ μπορεί εύκολα να τα φέρει στα μέτρα του... εδώ κατάφερε να κάνει ρεαλιστικό Joker. Επίσης πόσα franchise όσο προσοδοφόρα και να είναι έχεις δει να συνεχίζονται με πάνω από τρεις ταινίες; Ράμπο 3+1 μετα από 15 χρόνια, Die Hard το ίδιο, ακόμα και στο Batman χρειάστηκε να γίνει restart για να συνεχίσει και στην ουσία πρόκειται για τελείως καινούριο franchise. Εξαίρεση το Star Trek που στην ουσία πρόκειται για TV series με δύωρα επεισόδια και όχι ταινίες, και το Star Wars που ήταν κόλλημα του Lucas να το ολοκληρώσει. Ο Nolan το πολύ να κάνει άλλη μία ταινία. Ας τελειώνουμε βέβαια με την κόμικ αντιπαράθεση, είμαστε σε movie thread θα μας πάρουν με τις πετρες
gvaggis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αυτή είναι η μλκ όταν περιμένεις κάτι τόσο καιρό.. Στο τέλος πάντα θα ήθελες κάτι παραπάνω.. Προσωπικά όταν ο Joker ήταν στο πλάνο, είχε-δεν είχε line, ανέβαζε όλη την ταινία κατακόρυφα.. Κρίμα που κάποιοι θα πιστέψουν πως ο ρόλος αβανταρίστηκε από τον θάνατο.. Ο ρόλος αυτός ΗΤΑΝ ο Joker....ΤΕΛΟΣ!!!! Στεναχωριέμαι τόσο που μπορεί να είχαν στο μυαλό τους κάποτε να τον ξαναχρησιμοποιήσουν... ΥΓ.μιας κ λέτε κ για comic-references εγώ μια στιγμιαία φρίκη έφαγα όταν ο Batman λέει στον Lucius πως έχει κατασκευάσει ένα σύστημα υπερσύγχρονης τηλεπικοινωνίας κ πως είναι επτασφράγιστο μυστικό. Κατευθέιαν μια λέξη έρχεται στο μυαλό μου: OMAC λέω μάγκα μου δεν ΥΠΑΡΧΕΙ---δεν ΥΠΑΡΧΕΙ κ όντως δεν υπήρχε...
BLISS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Στα δύο από αυτά πρωταγωνιστεί... στο Superman, τι? Δε θα ξαφνιαστω αν μεθαυριο παιξει και τον σούπυ και το χουλκ και οποιον αλλον πουλαει εισιτηρια και ποπκορν. Γιατι οχι; Αυτος ειναι ο σκοπος του Hollywood. Τωρα αν στην ταινια φοραει στρινγκ, ενω στο κομικ σωβρακοφανελα, εξηγω πιο πανω γιατι δεν πρεπει να με απασχολει. Ισως γιατι προτιμω Η. Miller που εχει λιγοτερες εικονιτσες και περισσοτερα λογακια. Ο καθεις με τα γουστα του...
gherudos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Πάντα σιχαινόμουν τον άνθρωπο νυχτερίδα.Δεν είναι σούπερ ήρωας,δεν έχει κάποια ξεχωριστή δύναμη που θα με έκανε να τον προσέξω.Το batman begins το παρακολούθησα μόλις 20 λεπτά και μετά αποκοιμήθηκα.Το Dark Knight με κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος.Πολύ μεγάλη ταινία ρε γαμώτο.Στην αρχή κόντεψα να κοιμηθώ πάντως.Η καλύτερη σκηνή είναι η αδερφή νοσοκόμα Joker.
slipknot Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ενώ την ταινία την έχω δει απ' την Πέμπτη που μας πέρασε,ήμουν επιφυλακτικός και δεν ήθελα να γράψω πολλά πριν το φιλοσοφήσω Αρχικά να αναφέρω πως δεν έχω δει το batman begins και πως γενικότερα δεν είμαι τρελός φαν του batman.Το the dark knight το βρήκα πάρα πολύ καλό όμως.Αν και μεγάλης διάρκειας που συνήθως μετά το 2ωρο νιώθω άβολα,ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα.Δράση,αγωνία,χιούμορ όπου χρειαζόταν για να μην υπάρχει διαρκώς αυτό το σκοτάδι(καταλαβαίνεται τι εννοώ). Ο ledger γαμάτος ως joker,σε μερικά σημεία μου θύμισε λίγο nicholson(μάλλον ο μόνος είμαι).Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την πολύ καλή ερμηνεία του,αλλά πιστεύω πως ο θάνατος του θα επηρεάσει μερικούς. Όπως έχω γράψει ήδη στο topic,είχα παράπονο που ο 2face πέθανε τόσο νωρίς.Ναι ξέρω,ο dent παίζει απ' την αρχή της ταινία μέχρι το τέλος,αλλά σαν 2face δεν θα πρεπε να τελειώσει τόσο νωρίς.Πιστεύω θα μπορούσε να παίξει και στην επόμενη ταινία,μια και το μέλλον του joker φαντάζει αβέβαιο - τον πιάνουν,ξεφεύγει?Κάτι ακούστηκε για riddler στην επόμενη ταινία.Αν και άσχετος,προτιμώ 2face παρά riddler,γι' αυτό και έχω παράπονο.
Exoskeletor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Πάντα σιχαινόμουν τον άνθρωπο νυχτερίδα.Δεν είναι σούπερ ήρωας,δεν έχει κάποια ξεχωριστή δύναμη που θα με έκανε να τον προσέξω.Το batman begins το παρακολούθησα μόλις 20 λεπτά και μετά αποκοιμήθηκα.Το Dark Knight με κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος.Πολύ μεγάλη ταινία ρε γαμώτο.Στην αρχή κόντεψα να κοιμηθώ πάντως.Η καλύτερη σκηνή είναι η αδερφή νοσοκόμα Joker. you remind me ενα φιλο μου που οποτε βλεπει επιστημονικης φαντασιας ταινια λεει "τη βλακεια ειναι αυτο, αυτο ειναι επιστημονικης φαντασιας" αφου δεν σαρεσει τι κουραζεσε και τα βλεπεις και τα διαβαζουμε και εμεις μετα
Cue Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μόλις γύρισα. Θέλω κι άλλο! Άλλο τόσο στο καπάκι. 2μιση ώρες ναι! Ξεκίνησα με Batman Begins στις 1900 για refresh και συνέχισα με Dark Knight. Ρε γμτ όντως και εγώ ήθελα παραπάνω two face (καλά μόλις τον είδα πρώτη φορά μου ήρθε στο μυαλό Tomy Lee και έσκασα στα γέλια). Απίστευτος ο Heath δε το συζητάω. Για γερό στομάχι η ταινία πάντως, από το κακό στο χειρότερο! Πάνω που λες οκ όλα πάνε καλά, κρααααακ πάτο πάλι! Εσείς που ξέρετε για δώστε λίγο info για τα comics. Τι είδους συνεργασία κάνει το R&D των Wayne με την κυβέρνηση? Αυτό είναι όλο το story του 2Face? Ο Penguin είχε καμμία αναφορά σε όλη την ταινία? Κάποιος άλλος villain ίσως?
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι όλο το story του 2Face? Βασικα ψιλο ναι. Οκ, το πως γινεται 2face, οτι δεν υπαρχει Ρεητσελ Ντοους κτλ ειναι λεπτομεριες. Αλλα σαν "χαρακτηρας" αυτο ειναι(μονο που εχει ψωμι και μετα με μετανοιες, επιδιορθωσεις, ξαναχαλαει, τεσπα, εχει ψωμι) Ο Penguin είχε καμμία αναφορά σε όλη την ταινία? Κάποιος άλλος villain ίσως? Nooυπ. Eκει που του λεει ο Τζοκερ "Θες να μου κανεις παρεα στο τρελαδικο" λεω "Μαλακα τωρα θα πεταξει There're these two guys in a lunatic asylum και θα χυσουμε"...Τελικα μειναμε με το πουλι στο χερι gvaggis ΟΜΑC δεν νομιζω να παιξει, πολυ μη-ρεαλιστικο για Νολαν, πολυ νωρις, και βασικα φαντασου μπατζετ για ρομποτικα παρασιτα σε ανθρωπους υγ. Ρε κατι αλλο μου εκανε σε reference αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι ρε γαμωτο
aragorn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Καλά δεν παίζει να τσιμπήσουμε όλα τα references άμα δεν το ξαναδούμε.
finch Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Eκει που του λεει ο Τζοκερ "Θες να μου κανεις παρεα στο τρελαδικο" λεω "Μαλακα τωρα θα πεταξει There're these two guys in a lunatic asylum και θα χυσουμε"...Τελικα μειναμε με το πουλι στο χερι Βασικά μιας και έγινε κάποια αναφορά στο Arkham Asylum στην ταινία δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να "παίξει" σε μια επόμενη ταινία. Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο joker είναι ζωντανός τόσο περισσότερους πόντους δίνω. Επίσης κάτι ακόμα που διάβασα και μου άρεσε σαν θεωρία για τον twoface είναι το εξής, ότι ή όντως πέθανε ή ζει και θέλοντας να κρατήσουν στην μνήμη των πολιτών του gotham όλα τα καλά που αντιπροσώπευε ο Harvey Dent λένε ότι και καλά πέθανε ενώ στην ουσία τον έχουν μεταφέρει στο άσυλο!!!! (ας μην ξεχνάμε ότι το ύψος από το οποίο έπεσε ο twoface δεν ήταν και τόσο μεγάλο, σε σχέση με την "βουτιά" που έφαγε ο Maroni ο οποίος την γλύτωσε )
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 finch, για TKJ μιλουσα, οχι Αrkham Asylum Στο Αρκαμ περιμενω και δρ. Χαρλευ Κουινζελ
finch Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 finch, για TKJ μιλουσα, οχι Αrkham Asylum Στο Αρκαμ περιμενω και δρ. Χαρλευ Κουινζελ Α.. οκ my bad. δεν κατάλαβα. Καλά όλοι περιμένουμε Harleen Quinzel το οποίο συνεπάγεται και Poison Ivy.. Πιστεύω ότι το Αrkham Asylum αν μπορέσουν και το εκμεταλλευτούν κατάλληλα έχει να δώσει πάρα πολλά.
soturin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 το είδα, γούσταρα τρελά, πιστεύω ό,τι έχει υποθεί εδώ με καλύπτει congrats nolan bros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα