Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ειδα και εγω την ταινια την Παρασκευη! Ειναι φανταστικη και οπως ειπε ενας φιλος παραπανω , αν δεν την δεις στο σινεμα , τοτε πρεπει να την δεις σε bluray!

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για μενα το καλυτερο σκηνικο ειναι

στην φυλακη που λεει ο τζοκερ ποσους φιλους σου εχω σκωτοσει? "six" :D πολυ καυλα σκηνικο, ετσι fuck them all

Δημοσ.

Eπισης ενα στοιχειο που αξιζει ενα μπραβο στον Νολαν

οτι ο Τζοκερ μπορει να ειναι no match for Batman σε φυσικο επιπεδο αλλα δεν εινι του κλωτσου και του μπατσου αλα Νικολσον. Κανεις απλος ανθρωπος δεν τα βαζει με τον Μπατμαν αλλα ο Τζοκερ δεν ειναι λαπας. Αντεχει το ξυλο και ριχνει κιολας

ΜΕΓΚΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Σε ολη την ταινια βλεπουμε τον γιο του Γκορντον. Να ρωτησω κατι, εκει που εχει ο 2-face την οικογενεια του, υπαρχει και ενα κοριτσακι?Η απλα φοραει καφε ρουχα η γυναικα και το παιδι και τα περασα για κεφαλι κοριτσιου?Εχει σημασια if you know what I mean

Δημοσ.

ΜΕΓΚΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Σε ολη την ταινια βλεπουμε τον γιο του Γκορντον. Να ρωτησω κατι, εκει που εχει ο 2-face την οικογενεια του, υπαρχει και ενα κοριτσακι?Η απλα φοραει καφε ρουχα η γυναικα και το παιδι και τα περασα για κεφαλι κοριτσιου?Εχει σημασια if you know what I mean

Ειμαι σιγουρος και εγω οτι ειδα ενα κοριτσακι...

Μου εκανε μαλιστα εντυπωση, γιατι αναρωτηθηκα πως καταλαβε ο Two-Face οτι ο Γκορντον αγαπαει πιο πολυ τον γιο του απο την κορη του...

Τωρα αν ειδαμε και οι δυο μας λαθος, θα το καταλογησω στην αγωνια της σκηνης :-)

Δημοσ.

ΜΕΓΚΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΠΟΙΛΕΡ

Όντως υπάρχει ένα κοριτσάκι που παίζει την κόρη του Gordon, ΑΛΛΑ δεν αναφέρεται ποτέ το όνομα της (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??) και επειδή σκάλωσα και εγώ έκατσα μόνος στο σινεμά:-D:-D να δω όλα τα credits και το μόνο που γράφει είναι GORDONS DAUGHTER!!!! LOL.. δε λέω πολύ μυστικοπάθεια αλλά δεν νομίζω να δούμε στο επόμενο (You know who) Αν κάνεις ένα search για αυτό το θέμα στο google θα δεις τι λέει ο Nolan και ο Oldman για το όλο θεμα..

Δημοσ.

αλλά δεν νομίζω να δούμε στο επόμενο (You know who)

Θα μπορουσε καποιος να εξηγει το παραπανω γιατι δεν ειμαι και τοσο fan του κομικ ωστε να το γνωριζω, αλλα με εφαγε η περιεργεια τωρα :-D

Δημοσ.
Θα μπορουσε καποιος να εξηγει το παραπανω γιατι δεν ειμαι και τοσο fan του κομικ ωστε να το γνωριζω, αλλα με εφαγε η περιεργεια τωρα :-D

Batgirl.EΝΝΟΕΙΤΑΙ οχι στο επομενο. Ακομα και για Ρομπιν ειναι πολυ νωρις

Δημοσ.

Μωρέ καλά τα λέμε ότι είναι πολύ νωρίς για αυτά τα πράγματα, αλλά και πάλι στα ίδια θα γυρίσουμε, ότι ο Nolan πόσες ταινίες θα κάνει πια; Αν έκανε 10, συμφωνώ ότι γι'αυτά που συζητάμε να εμφανιστούν είναι πολύ νωρίς. Αν όμως κάνει 1 άντε 2 ακόμα, εγώ πιστεύω ότι θα θέλει να τα παρουσιάσει.

Όσον αφορά για το μεγκασποιλερ :mrgreen: έχω να σας πω ότι σας ξέφυγε το εξής:

Σε κάποια στιγμή

ο Γκόρντον λέει "Barbara" αλλά αναφέρεται στην... γυναίκα του, χωρίς νάναι και τελείως "στοχευμένο" το πού πάει η προσφώνηση. :lol:

Δημοσ.
Μωρέ καλά τα λέμε ότι είναι πολύ νωρίς για αυτά τα πράγματα, αλλά και πάλι στα ίδια θα γυρίσουμε, ότι ο Nolan πόσες ταινίες θα κάνει πια; Αν έκανε 10, συμφωνώ ότι γι'αυτά που συζητάμε να εμφανιστούν είναι πολύ νωρίς. Αν όμως κάνει 1 άντε 2 ακόμα, εγώ πιστεύω ότι θα θέλει να τα παρουσιάσει.

Όσον αφορά για το μεγκασποιλερ :mrgreen: έχω να σας πω ότι σας ξέφυγε το εξής:

Σε κάποια στιγμή

ο Γκόρντον λέει "Barbara" αλλά αναφέρεται στην... γυναίκα του, χωρίς νάναι και τελείως "στοχευμένο" το πού πάει η προσφώνηση. :lol:

Οχι, μια χαρα το παρατηρησαμε,

απλα εχουν δωθει διαφορες εκδοχες απο ανιψια του εως κορη του, να εχει γιο και την γυναικα να την λενε Μπαρμπαρα. Το θεμα ειναι οτι ενω officially ειναι κορη του παιζουν ιστοριες που δεν ειναι και ομως αλλα στοιχεια απο αυτες τις ιστοριες εχουν μπει στο continuity οποτε μπερδευεται το πραγμα

Δημοσ.

H προσωπική μου άποψη είναι πως αν ο Nolan αποφασίσει να σταματήσει το batman στην τριλογία (δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχει σκηνοθέτης που να αντέχει να δουλεύει στο ίδιο franchise για πάνω από τρεις ταινίες, έλεος...) το καλύτερο θα ήταν να μετασκευάσει το Dark Knight Returns. Επιχειρήματα:

1.Κολλάει με το Dark Knight σαν τίτλος.

2.Πλοκή που χαίρει καθολικής αποδοχής, αν και elseworld.

3.Δένει τέλεια με το τέλος του Dark Knight, αφού

στο τέλος του Dark Knight o Batman είναι φυγάς, άρα λογικό στην αρχή του DKR να έχει αποσυρθεί από τη δράση

4.Κλείνει σεναριακά τους χαρακτήρες και του Joker και του Dent, όπως επίσης και του Batman, έτσι ώστε να μην το πάρει άλλος σκηνοθέτης στα χέρια του και το ξεφτιλίσει όπως έχει γίνει επανειλημμένως.

5.Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξαναπαίζει Joker χωρίς να καφρωθούμε όλοι που θα τον κάνει διαφορετικός ηθοποιός από τον Ledger, αφού θα είναι ο Joker 20 χρόνια μετά.

6.Δίνει την ευκαιρία στην εταιρεία παραγωγής να προσφέρει το πολυπόθητο και γι αυτήν crossover batman/superman.

Δημοσ.
...crossover batman/superman.

Batman/Superman/Last Stop: Terminator. Θα κατεβει κανεις?

οι καλοι παντου χωρανε κλπ...

Πρεπει να εχει χεστει στο ταληρο αυτο το παιδι...

Δημοσ.
Batman/Superman/Last Stop: Terminator. Θα κατεβει κανεις?

οι καλοι παντου χωρανε κλπ...

Πρεπει να εχει χεστει στο ταληρο αυτο το παιδι...

Αν είχεις διαβάσει το DKR θα ήξερες με ποια σημασία και ποιο τρόπο αποδίδεται το crossover/μάχη batman-superman. Αν ο Nolan μπορούσε να το μεταφέρει με τον τρόπο που το παρουσίαζε ο Miller στο κόμικ χεστήκαμε αν το Hollywood και ο Bale θα έβγαζε τρελά φράγκα... Άλλωστε superman με Bale συνδέονται με ποιό τρόπο ακριβώς;

Δημοσ.
Άλλωστε superman με Bale συνδέονται με ποιό τρόπο ακριβώς;

Μα δεν χρειαζεται να συνδεονται, αυτο λεω... αχταρμας ολα αρκει να πεφτει το buck.

Επισης χαλαρωσε με τις διατριβες στα κομικς... PopCorn θεματα ειναι και τοση σημασια εχουν.

Οχι μεγαλυτερη.

Δημοσ.
H προσωπική μου άποψη είναι πως αν ο Nolan αποφασίσει να σταματήσει το batman στην τριλογία (δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχει σκηνοθέτης που να αντέχει να δουλεύει στο ίδιο franchise για πάνω από τρεις ταινίες, έλεος...) το καλύτερο θα ήταν να μετασκευάσει το Dark Knight Returns. Επιχειρήματα:

1.Κολλάει με το Dark Knight σαν τίτλος.

2.Πλοκή που χαίρει καθολικής αποδοχής, αν και elseworld.

3.Δένει τέλεια με το τέλος του Dark Knight, αφού

στο τέλος του Dark Knight o Batman είναι φυγάς, άρα λογικό στην αρχή του DKR να έχει αποσυρθεί από τη δράση

4.Κλείνει σεναριακά τους χαρακτήρες και του Joker και του Dent, όπως επίσης και του Batman, έτσι ώστε να μην το πάρει άλλος σκηνοθέτης στα χέρια του και το ξεφτιλίσει όπως έχει γίνει επανειλημμένως.

5.Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξαναπαίζει Joker χωρίς να καφρωθούμε όλοι που θα τον κάνει διαφορετικός ηθοποιός από τον Ledger, αφού θα είναι ο Joker 20 χρόνια μετά.

6.Δίνει την ευκαιρία στην εταιρεία παραγωγής να προσφέρει το πολυπόθητο και γι αυτήν crossover batman/superman.

Nαι, αυτο θα κανει η WB και η DC. Θα παρακαμψουν μια ολοκληρη μυθολογια Μπατμαν με τους Ρομπιν, την Σελινα και ολο τον συρφετο (που παρελευανει και απο το TDKR), θα παει κατευεθειαν στο τελος ενος franchise που ανοιξε το ΣΚ με 155Μ $$ , θα παρακαμψει ενα καρο ευκαιριες ιστοριων και merchendising για να παει κατευεθειαν στο τελος 40 χρονια μετα και με τον Μπατμαν αποσυρμενο 10 χρονια, με την σχεση Μπατμαν-Τζοκερ σε αδιεξοδο,με τον Ντεντ

τον νεκρο στο TDK Ντεντ για να μην ξεχνιομαστε

comeback idol στην ουσια που ξαναγινεται κακος κτλ για να κανει crossover με τον επισης γερασμενο Σουπερμαν που μολις πριν 2 χρονια τον αναστησανε με το Superman Returns και ολα αυτα για να τελειωσει με τον Νολαν το franchise.Χμ, ναι, λογικο μου φαινεται. Ειδικα αφου ειναι ΤΟΣΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ το TDKR που ταιριαζει στον Νολαν αλλωστε...

υγ. Σορρυ για το υφος απλα μου φανηκε υπερβολικα "παιδικα αθωα" η ιδεα σου

Δημοσ.
Μα δεν χρειαζεται να συνδεονται, αυτο λεω... αχταρμας ολα αρκει να πεφτει το buck.

Επισης χαλαρωσε με τις διατριβες στα κομικς... PopCorn θεματα ειναι και τοση σημασια εχουν.

Οχι μεγαλυτερη.

Μα ανέφερες Batman/Superman/Terminator Salvation λέγοντας ότι ο Bale έχει χεστεί στο τάληρο. Στα δύο από αυτά πρωταγωνιστεί... στο Superman, τι????

Επίσης δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά προσπάθησα να τεκμηριώσω γιατί το Batman 3 θα ήθελα να βασίζεται στο DKR, θα πρέπει να ήμουν βλάκας για να το κάνω χωρίς να το έχω διαβάσει 2-3 φορές.

Τέλος entertainment και popcorn δεν ταυτίζονται για όλους...

ΥΓ: είδε κανείς το trailer του Watchmen; μπορει να βγει και πατάτα τελικά, αλλά το trailer OMG...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...