Stratos-Notikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τεσπα, για αυτό που έγραψα σε spoiler έχεις να απαντήσεις κάτι;;;
mindtrapper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Αν έχει θα το κάνει. Για μένα το πρώτο 1/4 της ταινίας είναι "nice!" το επόμενο 1/4 είναι "niiiiice!!" και το δεύτερο 1/2 είναι "Holy crap, batman!!!!". Τα έσπασε κοινώς, να δω ποιόν θα βάλουν για Joker στο επόμενο.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τεσπα, για αυτό που έγραψα σε spoiler έχεις να απαντήσεις κάτι;;; Ναι, πως είσαι εκτός θεματολογίας της ταινίας. -Ο Two-face είναι νεκρός.Και δεν έπαιξε 30 λεπτά, έπαιζε σε όλη την ταινία, απλώς ο Joker στο τέλος gave him a little push! Και ζωντανός να είναι όμως και ο Gordon να συγκάλυψε τις πράξεις του με το θάνατο/κηδεία, δεν έχει και πολύ σημασία. Α. Και κάτι ακόμα, δεν μπορεί να μας εκπλήξει η παρουσία του Eckhart στην επόμενη ταινία διότι θα το ξέρουμε χρόνια πριν παίξει στην ταινία. Τώρα γιατί σου την έσπασε που τελείωσε η πλοκή του two-face στο τέλος τέλος της ταινίας, αυτό είναι δικό σου προσωπικό θέμα. - Το θέμα του Dark Knight ήταν αυτό ακριβώς. Ένας παράνομος, ένας outcast. Ένας εκδικητής. Αυτό, αν και δεν το επιζητούσε στην ταινία ο Bruce Wayne, το αναγνώριζε στον ευατό του σε καθ'όλη την διάρκειά της, αναγνωρίζοντας τη σημασία του Harvey την ίδια στιγμή. Και ο Joker, έκαμνε το ίδιο πράμα. Φρόντισε να διαφθείρει το καλύτερο παιδί του Gotham. Στις ταινίες του Burton είχε διαφορετική αντιμετώπιση ο Batman, όσον αφορά τη θέση του στο Gotham, αφού στο "Batman Returns", ο Penguin φρόντισε να δείξει στον κόσμο την "κακή" πλευρά του Batman φροντίζοντας να σαμποτάρει το Batmobile. Δε μπορεί να περίμενες κάτι χαρούμενο για αυτή την ταινία ή έστω αισιόδοξο. Επίσης, έχει φάει περισσότερο ξύλο σε άλλες ταινίες. O Batman. Αυτά. Δε λέω, καλό είναι να γράφει κανείς την άποψή του, αλλά καλύτερο θα ήταν να μην γράφει ό,τι να'ναι.
mindtrapper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί: Η εκδοχή του Michael Bay για το Dark Knight (όσοι ξέρουν τον Bay θα ρίξουν πολύ γέλιο!): http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506 Δυστυχώς, μιλώντας για τον Bay, υπάρχει 50% πιθανότητα να μην έκανε πλάκα... Ίσως και παραπάνω
Stratos-Notikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Γιατί επιμένεις ότι είμαι εκτός θεματολογίας της ταινίας δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου!Σε όλα τα post που διάβασα μιλάγανε για το πόσο καλή ήταν η ταινία, κάτι που εγώ είχα ήδη πει, κι απλά έγραψα τη γνώμη μου για το ξύλο!Τώρα γιατί εσύ τα πήρες και πιστεύεις ότι είμαι εκτός θέματος δικαίωμά σου εγώ πιστεύω εντώς έμεινα! Όσο για το αν μου την έσπασε η πλοκή του Two-Face στην ταινία ήταν ξεκάθαρο απ' την αρχή ότι εξέφραζα απλά τη γνώμη μου!Δεν χρειαζόταν να μου το επενθυμίσεις! Επίσης δεν μπορώ να καταλα΄βω γιατί είσαι τόσο επιθετικός!Είπα κάτι κακό;Την γνώμη μου και την απορία μου είπα!!! Και αυτό για το ξύλο το έγραψα γιατί δε θυμάμαι σε κάποια ταινία να έφαγε τόσες τούμπες με τ' αμάξι, δαγκωματιές από σκυλιά, σφαίρες και μαχαιριές!Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με δεν το παίζω έξυπνος απλά για να ξέρω ρωτάω! Όσο για το Batman Returns που ο Penguin προσπάθησε να τον στρέψει εναντίον του Gothman και να κένει τους πολίτες να πιστέψουν ότι δεν είναι καλός τελικά απέτυχε κάτι που δεν έγινε στο The Dark Knight γι' αυτό και στενοχωρήθηκα που τελείωσε με τον Batman να φαίνεται κακούλης!Και πάλι γνώμη μου δεν σε ανάγκασα να συμφωνήσεις!
Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 πηρε την θεση που της αξιζει http://www.imdb.com/title/tt0468569/
-WISE- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 μολις γυρισα..παρα πολυ καλη ταινια..πολυ καλες ερμηνιες και παρολη τη διαρκεια δεν με κουρασε κα8ολου
heroicentaur Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 παιδες μια ερωτηση ειναι αληθεια πως η ταινια βασιζεται σε καποιο νεο COMIC BATMAN και παει πιστα με την δικια του πλοκη και ιστορια?
kirileman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τη θέση που της ταιριάζει; Και η θέση που της ταιριάζει είναι νο1??? Μάλιστα.... Μετά από δυο χρόνια ξαναδείτε τη λίστα. Σχετικά με την ταινία, πραγματική καλή και χορταστική. Παρόλ'αυτα ένιωθα ότι είχα ένα πολύ ωραίο φαγητό μπροστά μου και κάποιος με μπούκωνε συνεχώς πριν προλάβω να καταπιώ. Λίγο πιο χαλαρές οι μεταβάσεις, να χωνέψουμε ρε αδερφέ την μια σκηνή και τις πληροφορίες που πήραμε πριν περάσουμε στην επόμενη. Αυτό μόνο.
Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τη θέση που της ταιριάζει; Και η θέση που της ταιριάζει είναι νο1??? Μάλιστα.... Μετά από δυο χρόνια ξαναδείτε τη λίστα. εννοειται οτι μετα απο 2 χρονια δεν θα ειναι 1η, τη να λεει αυτο?
tonypapadovic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Exoskeletor πράγματι δεν λέει τίποτα αυτή η πρωτιά με μόλις 24000 votes. Είναι απλά μαθηματικά, το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό για να κριθεί. Αν φτάσει τους 200000 voters και αυτό (όποτε κι αν γίνει) τότε θα έχουμε πάρα πολύ καλό δείγμα. Όπως και να έχει, η ταινία τα έσπασε, 10/10.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Είσαι εκτός θέματος Δε κατάλαβα ρε φιλαράκι, γιατί είμαι εκτός θέματος; Γιατί είσαι τόσο επιθετικός; Εξήγησέ το μου, λίγο. Προσωπική μου άποψη είναι το γέλιο.
Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Exoskeletor πράγματι δεν λέει τίποτα αυτή η πρωτιά με μόλις 24000 votes. Είναι απλά μαθηματικά, το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό για να κριθεί. Αν φτάσει τους 200000 voters και αυτό (όποτε κι αν γίνει) τότε θα έχουμε πάρα πολύ καλό δείγμα. Όπως και να έχει, η ταινία τα έσπασε, 10/10. Οντος τι να λεει που μπαινω 3 χρονια στο imdb και καμια αλλη ταινια δεν το εχει κανει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα