Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Την ξαναείδα. Προσκυνώ τον συγχωρεμένο.
aragorn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέσα στις 5 καλύτερες ταινίες που έχω δει ever. Δώστε στον Nolan το Killing Joke ΤΩΡΑ! Δεν ξέρω αν ο bale είναι ο batman, αλλά ξέρω ότι ο Ledger ΕΙΝΑΙ ο Joker. Πάω να συνέλθω και θα επανέλθω με αναλυτικό review μέσα στο σ/κ.
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παιδιά την είδα κι εγώ με την σειρά μου. Απλά καταπληκτική! Ο συγχωρεμένος Λέτζερ είναι απλά απίστευτος! Θα πάει σίγουρα για όσκαρ!!!! Η ταινία τα έχει όλα... Υ.Γ. Τί μπάζο είναι αυτή η κοπέλα του Γουέιν ρε παιδιά? Έψαχναν πολύ να την βρουν?
Exoskeletor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 θελω να την ξαναδω απιστευτη ατμοσφαιρα, ηθελα κιαλλο ομως.. καλα kaizer αν σου αρεσε το προηγουμενο, wait to see this
xristoforos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 την ειδα.δεν συζηταμε,ειναι το καλιτερο batman ο αδικοχαμενος hit leger ισως να εφυγε αλλα θα παραμεινει στη καρδια μασ για αυτων των ρολο.καλιτερο τελευταιο ρολο δεν θα μπουρουσε να εχει,και δεν θα εχει κανενας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 πράγματι η ταινία του καλοκαιριού μην πω της χρονιάς... (heath ledger όχι hit leger )
Mijithroulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 This is the god damned batman... Με διαφορα η καλυτερη ταινια της χρονιας... Θα ξαναπαω σημερα να την δω...
zaplin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 εγω παντως, δε ξερω γιατι αλλα δε ξετρελλαθηκα! ωραια ηταν...αλλα ως εκει...επισης μου την εσπασαν κανα-δυο αμερικανιες , ειδικα με την μηχανη...τι να πω...2η προβολη σε Bluray...δεν ειναι για 2ο σινεμα.
spinnet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Όντως εξαιρετική ταινία, ίσως η καλύτερη ταινία βασισμένη σε κόμικ που έχω δει. Εκπληκτικός ο Joker, δε χορταίνεις να τον βλέπεις!
Panahs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί: Η εκδοχή του Michael Bay για το Dark Knight (όσοι ξέρουν τον Bay θα ρίξουν πολύ γέλιο!): http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994%3ABlogPost%3A355506
Stratos-Notikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Πάντως πλάκα, πλάκα τόσο ξύλο δεν πιστεύω να έχει ξαναφάει ο Μπάτμαν όσο σε αυτήν την ταινία!!! Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι γιατί θα τρελαθώ!Στο τέλος τελικά ο Two-Face πεθαίνει;Εκεί που μίλαγε δηλαδή ο Gordon και είχε φωτογραφίες πίσω του και δεξιά του του Dent ήταν προφανώς στην κηδεία του ή απλώς έβγαζε κάποιον λόγο για πάρτυ του;Γιατί αν έχει πεθάνει θα είναι μεγάλη μαλακία!Μίση ώρα έπαιξε και θα τον σκοτώσουνε;Τεσπα, ελπίζω να μας άφησε με την απορία και να μας εκπλήξει εμφανίζωντας τον ξανά στην τρίτη ταινία! Και κάτι άλλο!Εσείς δεν στενοχωρηθήκατε λίγο που η ταινία τελειώνει και είναι στην ουσία όλοι εναντίον του Μπατμανούκου;Εμένα μου την ψιλοέσπασε αυτό!Περίμενα στο τέλος να το αποδεχτούν επιτέλους όλοι!
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Πάντως πλάκα, πλάκα τόσο ξύλο δεν πιστεύω να έχει ξαναφάει ο Μπάτμαν όσο σε αυτήν την ταινία!!! Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι γιατί θα τρελαθώ!Στο τέλος τελικά ο Two-Face πεθαίνει;Εκεί που μίλαγε δηλαδή ο Gordon και είχε φωτογραφίες πίσω του και δεξιά του του Dent ήταν προφανώς στην κηδεία του ή απλώς έβγαζε κάποιον λόγο για πάρτυ του;Γιατί αν έχει πεθάνει θα είναι μεγάλη μαλακία!Μίση ώρα έπαιξε και θα τον σκοτώσουνε;Τεσπα, ελπίζω να μας άφησε με την απορία και να μας εκπλήξει εμφανίζωντας τον ξανά στην τρίτη ταινία! Και κάτι άλλο!Εσείς δεν στενοχωρηθήκατε λίγο που η ταινία τελειώνει και είναι στην ουσία όλοι εναντίον του Μπατμανούκου;Εμένα μου την ψιλοέσπασε αυτό!Περίμενα στο τέλος να το αποδεχτούν επιτέλους όλοι! Είσαι εκτός θέματος.
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Είσαι εκτός θέματος. Ε? Κι εγώ το ίδιο παράπονο είχα για τον two face
Stratos-Notikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Είσαι εκτός θέματος. Μμμμμμμ... Ok, προφανώς δεν διάβασες το spoiler...
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μμμμμμμ...Ok, προφανώς δεν διάβασες το spoiler... Όχι, προφανώς το διάβασα γιατί αυτό που διάβασες πριν το spoiler δεν είχε σχέση με αυτό που σου έγραψα. Α. Και όταν έγραφα πως είσαι εκτός θέματος, εννούσα εκτός θεματολογίας της ταινίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα