kostool13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ελπίζω η προειδοποίηση να έχει να κάνει με το ότι πράγματι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος τώρα που η ταινία κυκλοφόρησε και θα αρχίσουν τα post όσων την έχουμε δει... Το δικό μου post δεν νομίζω να έκανε κάποιο spoil...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Το λεω επειδη λεει στον Batman ο αλλος με το μουσι που δε θυμαμε πως λεγεται πως υποτιμησαμε μερικους ανθρωπους σαν τον πατερα σου Οχι, δεν τον σκοτωσαν επιτηδες, (Ρα'ς Αλ Γκουλ λεγεται αυτος που ψαχνεις) 1. Μα την Παναγια δεν θα κρατηθω, pls να ειστε φοβερα προσεκτικοι στο τι λετε και στο τι ΘΕΩΡΕΙΤΕ spoiler. "ΦΟΒΕΡΗ, φοβερος ο Λετζερ, δεν εχει spoiler'", "ΦΟΒΕΡΗ, φοβερος ο Λετζερ, δεν εχει spoiler εκτος απο την ταδε σκηνη'" ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΙΛΕΡ 2. ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ GOLD@MALL!!!Γιουπι!!!Ρε σεις, περιλαμβανει τιποτα το εισητηριο ή μονο η ταινια ειναι?Ενοω κανα ξηροκαρπι, κανα αναψυκτικο, κατι να μας προσφερουν
Exoskeletor Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 εχω κλεισει και εγω για αυριο. οχι δυστυχως δεν περιλαμβανει τιποτα αλλα δε καταλαβαινω γιατι απο 20 ευρω πηγε 22,5. και εσυ τοσα εδωσες?
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 παιζει να ειδα την καλυτερη ταινια που εχω δει ποτε...σχολια αργοτερα,γτ θελω να συνελθω λιγο....
paularas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 +1 from me. one of the best movies ever made...
venejo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μια χαρά ήταν η ταινία και ο συγχωρεμένος σκέτη τρέλα. Λίγο μεγάλη (145 λεπτά) ΙΜΟ αλλά δε βαριέσαι..
slipknot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Αργότερα θα πω τίποτα παραπάνω. Κόλλησα λίγο στον twoface,κάπως γρήγορα τον σκότωσαν.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ο συγχωρεμένος για OSCAR. "Unfortunately he couldn't make it "
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 εχω κλεισει και εγω για αυριο. οχι δυστυχως δεν περιλαμβανει τιποτα αλλα δε καταλαβαινω γιατι απο 20 ευρω πηγε 22,5. και εσυ τοσα εδωσες? Ναι, 22.5 Δλδ αν καταλαβα καλα πληρωσαμε περιπου 180% πανω την κανονικη τιμη για ανετες πολυθρονες και μεγαλη οθονη και περιπου 100% για τις πολυθρονες μονο σε σχεση με την VMax???
Stratos-Notikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Το είδα κι εγώ χθες!Πολύ ωραίο, μάλλον καλύτερο απ' το πρώτο, αλλά δεν ξέρω!Μάλλον μου έκανε κάκό το ότι το είχα παραψάξει μέχρι αηδίας πριν το δω κι έτσι τα περισσότερα που θα γίνουν τα ήξερα πριν γίνουν ή τα υποψιαζόμουνα κι έτσι δεν το χάρηκα και τόσο πολύ!Άσε που στην αρχή λίγο του έργου το ψιλοβαρέθηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι με το που θα ξεκινήσει η δράση δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να πέσουν τα γράμματα!Αυτό πραγματικά με τρέλανε και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν κατάλαβα για πότε πέρασε η ώρα!Τέλος πάντων, μάλλον δικό μου είναι το λάθος!Αν δεν ήμουν τόσο ανυπόμονος 1,5 χρόνο τώρα χθες μπορεί και να έφευγα με ανοιχτό το στόμα από τα Village όπως πάρα πολλά άτομα γύρω μου που δε μπορούσαν να σταματήσουν να μιλάνε! Υ.Σ.: Αντέ παιδιά τελειώνετε, πηγαίντε δείτε το γιατί έχω να κάνω κάποιες απορίες και δεν αντέχω, δεν κρατιέμαι!!
Exoskeletor Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ναι, 22.5Δλδ αν καταλαβα καλα πληρωσαμε περιπου 180% πανω την κανονικη τιμη για ανετες πολυθρονες και μεγαλη οθονη και περιπου 100% για τις πολυθρονες μονο σε σχεση με την VMax??? για μενα το καλυτερο που κερδιζουμε ειναι οτι μονο πωρομενοι σαν εμας θα εχουν δωσει τοσα λεφτα και πως κανενα μικρο και βλαμμενο δε θα μας ενοχλει με φωνες κτλ ή τουλαχιστον οι πιθανοτητες ειναι καλυτερες
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 για μενα το καλυτερο που κερδιζουμε ειναι οτι μονο πωρομενοι σαν εμας θα εχουν δωσει τοσα λεφτα και πως κανενα μικρο και βλαμμενο δε θα μας ενοχλει με φωνες κτλ ή τουλαχιστον οι πιθανοτητες ειναι καλυτερεςEπειδη δεν εχω ξαναπαει σε gold τουλαχιστον ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ κατι διαφορετικο εχει?Πχ καμια πιτσα ή κατι τετοιο. Να πληρωσουμε ρε αδελφε απλα να μην εχει μονο ποπκορν και κοκακολα
deker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Eπειδη δεν εχω ξαναπαει σε gold τουλαχιστον ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ κατι διαφορετικο εχει?Πχ καμια πιτσα ή κατι τετοιο. Να πληρωσουμε ρε αδελφε απλα να μην εχει μονο ποπκορν και κοκακολα Με το που μπαίνεις στον προθάλαμο σερβίρεσαι σαμπάνια ή χυμό. Πίτσα δεν θυμάμαι αν έχει, αλλά έχει πολλά άλλα ωραία.Σου συνιστώ να παραγγείλεις μία ποικιλία απ'όλα, είναι τέλεια.Έχει οτιδήποτε ποτό προτιμάς και ακόμα και παγωτό.Μέσα στην αίθουσα έχει τραπεζάκια για να αφήνεις το πιάτο και σου φέρνουν και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό. Βέβαια έχω να πάω στην gold από την εποχή του 300 αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Για την ταινία δεν έχω πολλά να πω. Ήταν η καλύτερη ταινία Μπάτμαν που έχει βγει σε αυτό και σε ένα παράλληλο σύμπαν.
FocusX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Πραγματικό αριστούργημα που θα συζητιέται για δεκαετίες... τι να πει κανείς που δεν εχει ειπωθεί ήδη. Απλά εκπληκτικό από κάθε άποψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα