Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 KaizerSoze για πες κανα τευχος να διαβασω να ετοιμαστω καταλληλα για την ταινια. ειδα το gotham knight and batman begins again αλλα θελω κιαλλο Batman Hush and Batman War Games φτανουν?
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Νο Batman Hush κακεκτυπο του The Long Halloween και καμια σχεση με τις ταινιες War Games επισης καμια σχεση αλλα εχει να κανει με ενα contingency plan του Μπατμαν που πηγε στραβα(και αυτο δειχνει ποσο ρισκυ ειναι τα σχεδια του) και εχει να κανει με συμμοριες.Τιποτα ιδιεταιρο σαν στορυ αλλα εχει πολυ να κανει με gangs δλδ καπως πιο ρεαλιστικο σαν τις ταινιες Διαβασε The Killing Joke για την πιο αποδεκτη γαματη αλλα UNOFFICIAL origin του Τζοκερ πουναι επικαιρο The Long Halloween γιατι ειναι επος και θα δεις τον Σαλαβτορε Μαρονι απο την νεα ταινια, τον Τζοκερ, τον Φαλκονε, την μεταμορφωση του Χαρβευ Ντεντ κτλ Οι ταινιες δεν εμπλεκονται πουθενα στο continuity, ειναι πολυ πισω χρονικα για να εχουν σχεση ΥΓ. Σημερα ξεκιναω το Batman R.I.P που προμυνηεται συναρπαστικο.
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 θα τα διαβασω αλλα δε θελω spoilers Ομως. αν διαβασω κατι και στην ταινια ξερω εστω και για το επομενο 2λεπτο τι θα γινει δε θελω να το διαβασω
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Mα δεν εχω ιδεα τι θα δειξει η ταινια. Και στην 1η οτι υπηρχε στα κομικς ηταν πολυ γνωστο, η σπηλια, ο θανατος των γωνιων του, αυτα. Τα αλλα ειναι μονο για τις ταινιες
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Mα δεν εχω ιδεα τι θα δειξει η ταινια. Και στην 1η οτι υπηρχε στα κομικς ηταν πολυ γνωστο, η σπηλια, ο θανατος των γωνιων του, αυτα. Τα αλλα ειναι μονο για τις ταινιες ναι αυτα οκ αλλα μεχρι εκει. ωραιες ειναι οι ιστοριες θα της διαβασω anyway
cassidy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Νο Διαβασε The Killing Joke για την πιο αποδεκτη γαματη αλλα UNOFFICIAL origin του Τζοκερ πουναι επικαιρο The Long Halloween γιατι ειναι επος και θα δεις τον Σαλαβτορε Μαρονι απο την νεα ταινια, τον Τζοκερ, τον Φαλκονε, την μεταμορφωση του Χαρβευ Ντεντ κτλ ΥΓ. Σημερα ξεκιναω το Batman R.I.P που προμυνηεται συναρπαστικο. Πρέπει να πω πως αυτά τα δυο είναι τα αγαπημένα μου... Και το Black & White που είναι συλλογή σύντομων ιστοριών αξίζει. Aυτές τις μέρες άρχισα να βλέπω το Batman "the animated series". Το θυμόμουν καλό. Ε λοιπόν είναι πολύ καλό Νουαρίζει κάπως, ωραία μουσική και που και που πολύ καλά σενάρια. Εδώ ένας μονόλογος, ενώ ο bats βλέπει παραισθήσεις μετά από αναμέτρηση με scarecrow. Εκεί στο "I am vengeance" τά 'δωσε όλα ο voice actor ε;
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Kevin Conroy αδελφε...ο ιδιος που κανει voiceover στην animated ταινια Batman Gotham Knight Πολλοι θελανε τον Κονρου να παιξει τον Μπατμαν χωρις να τον εχουν δει μονο και μονο απο την φωνη ΥΓ. Και που να σου πω ποιος κανει τον Τζοκερ, αν εισαι και fan των Star Wars
cassidy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Kevin Conroy αδελφε...ο ιδιος που κανει voiceover στην animated ταινια Batman Gotham Knight Πολλοι θελανε τον Κονρου να παιξει τον Μπατμαν χωρις να τον εχουν δει μονο και μονο απο την φωνη ΥΓ. Και που να σου πω ποιος κανει τον Τζοκερ, αν εισαι και fan των Star Wars Κοίτα να δεις, Mark Hamill Το είχα δει μεταγλωττισμένο (από τις λίγες σειρές που είχε γίνει καλή δουλειά), οπότε πρώτη φορά το βλέπω με τις original φωνές. Τα σπάει.- Κάπου εδώ γύρω έχω ένα επεισόδιο που μου είχε κάνει εντύπωση ("Perchance to Dream"). Tο είχα ετοιμάσει για τον αδερφό μου, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει ένα pm.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 "το μπαλόνι μου" ήταν όλα τα λεφτά
cassidy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 "το μπαλόνι μου" ήταν όλα τα λεφτά Έχει τζέρτζελο, έτσι; Έλληνας το έχει κάνει (προφανώς)
porco_rosso21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Νο ΥΓ. Σημερα ξεκιναω το Batman R.I.P που προμυνηεται συναρπαστικο. τα σπαει,αλλα ρε γαμωτο,θα ειναι κ σε αλλους τιτλους μερη του,κ δεν προλαβα να τα παραγγειλω εστω,πριν φυγω απο αθηνα,μλκια μου....τελευταιο καρε πρωτου τευχους του rip,all the money.... για μπατμαν κομικς,να προτεινω κ ενα Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth,που ειχα φαει κολλημα παλια,αρκετα αρρωστο αλλα λεει,σαν μια διαφορετικη ματια στο κοσμο του μπατς....κ αν εχει κυκλοφορησει,δεν ξερω ακομα,το batman confidential-joker arc σε τομο,που τα σπαει ασχημα(εχω τα τευχοι δλδ,αλλα ξερω πως θα βγει σε τομακι...).. αν δεν το φερουν την πεμπτη στο ηρακλειο,θα τους παρει ο δι@ολος...δεν μπορω ν περιμενω....
Ogami Itto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 τα σπαει,αλλα ρε γαμωτο,θα ειναι κ σε αλλους τιτλους μερη του,κ δεν προλαβα να τα παραγγειλω εστω,πριν φυγω απο αθηνα,μλκια μου....τελευταιο καρε πρωτου τευχους του rip,all the money.... Kαι που' σαι ακόμα...Ζur En Arrh.... για μπατμαν κομικς,να προτεινω κ ενα Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth,που ειχα φαει κολλημα παλια,αρκετα αρρωστο αλλα λεει,σαν μια διαφορετικη ματια στο κοσμο του μπατς... Tου Morisson κι αυτό όπως το RIP storyline. Πολύ καλό. Το Batman: Year One των Μiller -Mazuchelli το έχει προτείνει κανείς; Μαζί με το DKR είναι στα απαραίτητα αναγνώσματα.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 τα σπαει,αλλα ρε γαμωτο,θα ειναι κ σε αλλους τιτλους μερη του,κ δεν προλαβα να τα παραγγειλω εστω,πριν φυγω απο αθηνα,μλκια μου....τελευταιο καρε πρωτου τευχους του rip,all the money.... ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!! Δεν εχω ξεκινησει ακομα Παντως ακομα ΔΕΝ εχει βγει ουτε Αμερικη τευχος που να μας χαλαει(για μενα που περνω Μπατμαν και Ντετεκτιβ), νομιζω το Ρομπιν της αλλης βδομαδας μου το χαλαει(τα Ντετεκτιβ τευχη αργουν ακομα). Πρεπει να κατεβω κεντρο να τα παρω live(στο σαιτ της DC εχει January 2009 at least one volume TPB "Batman RIP")
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Kαι που' σαι ακόμα...Ζur En Arrh.... Tου Morisson κι αυτό όπως το RIP storyline. Πολύ καλό. Το Batman: Year One των Μiller -Mazuchelli το έχει προτείνει κανείς; Μαζί με το DKR είναι στα απαραίτητα αναγνώσματα. To Υear One το ψιλοκαλυπτει(ενταξει, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ επιφανειακα αλλα you get the point) το BB οποτε γιαυτο δεν το βαλαμε. Το DKR ειναι εντελως elseworld και δεν εχει σχεση(ο φιλος ειχε ζητησει ιστοριες που να ψιλοκολλανε με τις ταινιες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα