Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το Gotham Knight. πολύ καλό.. Κάθομαι και σκέφτομαι τώρα γιατί τόσο καιρό δεν βγάλαν ένα σωστό Batman game.. Φανταστείτε στο στύλ του Spider-man(μονο το ultimate spiderman μου άρεσε αρκετά) άλλα λίγο πιο ρεαλιστικό να μπορείτε να διαλέξετε διαφορετικές στολές του, οχήματα, και να μπορείτε να παίξετε με Robin η Batwoman.. Με τα γραφικά του Gta 4 θα είναι η απόλυτη φαντασίωση και να έχεις ολόκληρη την Gotham City.. ΠΩ ΠΩ ΠΩ τρελα θα είναι.

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Gotham Knight περιμενει να το δω το βραδυ,ηρεμα κ ωραια,μετα μπυρας-παγωτου κ aircondition....το batman begins εχει ωραιο videogame παντως...το ειχα λιωσει οταν το ειχα νοικιασει τοτε,το τερματισα σε 2 μερες,αλλα ειναι παααραα πολυ καλο batman game...

Δημοσ.
το batman begins εχει ωραιο videogame παντως...το ειχα λιωσει οταν το ειχα νοικιασει τοτε,το τερματισα σε 2 μερες,αλλα ειναι παααραα πολυ καλο batman game...

Πως λέγεται; Batman Begins; Για κονσόλα μόνο;

Δημοσ.

Το καλό ή και κακό είναι πως δεν έδειξε καθόλου Joker στο Gotham Knight και τώρα δεν μπορώ να περιμένω το Dark Knight.... ανάθεμα..

Δημοσ.

κορυφαια ιστορια??βασικα ολες ειχαν να πουν κατι για τον μπατμαν κ το backround του....μου αρεσε πολυ η ιστορια με τον killer croc,καθως κ αυτη με την India..

Δημοσ.
επειδή δεν πήρε κάτι το μάτι μου (σε μεγάλο private tracker) και επειδή η πρεμιέρα είναι σε 2 και βάλε βδομάδες...

lol ρε,κ γω το gotham knight καταλαβα....:-D....δεν ηξερες περι του anime αυτου????δες το by the way,επειδη ξερω πως εισαι κ anime φαν,θα γουσταρεις πολυ...σημερα το ξαναειδα,εσπειρε,κ μαλλον η καλυτερη ιστοριουλα ειναι για μενα αυτη με τον killer croc...ωραια σεναρια ο David S. Goyer...

• Super Moderators
Δημοσ.
lol ρε,κ γω το gotham knight καταλαβα....:-D....δεν ηξερες περι του anime αυτου????δες το by the way,επειδη ξερω πως εισαι κ anime φαν,θα γουσταρεις πολυ...σημερα το ξαναειδα,εσπειρε,κ μαλλον η καλυτερη ιστοριουλα ειναι για μενα αυτη με τον killer croc...ωραια σεναρια ο David S. Goyer...

που να το καταλάβω ότι πρόκειται για αυτό από ένα ξερό "βγήκε τρεχάτε" ?

το topic είναι για το Dark Knight όχι για το Gotham Knight το οποίο αναφέρθηκε 4 μήνες πριν περίπου...

ναι το έχω κατεβάσει/δει :-)

btw μην καρφώνεσαι τόσο Nodoordonotthereisnotry, u failed :P

Δημοσ.

8 και σήμερααααααα....

Άντε ρε γαμώτο να βγει η ταινιάρα γιατί δεν αντέχω άλλο να περιμένω...

Και το κακό είναι ότι μένω Αμπελόκηπους και εδώ πιθανόν όλοι οι κινηματογράφοι θα είναι κλειστοί και μου φαίνεται ότι δεν θα τα καταφέρω τελικά να το δω πρεμιέρα και θα ξενερώσω...

Να ρωτήσω κάτι!Τα μέρη και τις ώρες των προβολών από πότε θα μπορούμε να τις μάθουμε;;;

Από την ερχόμενη Δευτέρα ή την τελευταία στιγμή της κυκλοφορίας που δεν θα προλάβουμε ούτε να κλάσουμε δηλαδή την άλλη Πέμπτη;;;:cry:

Δημοσ.

Tα Village αρχισαν την προπωληση για την Max απο χθες

ΥΓ. Μην παρει κανενα λαμογιο εισητηριο για την Gold Κυριακη του δαγκωσα το λαρυγγι

• Super Moderators
Δημοσ.
ΥΓ. Μην παρει κανενα λαμογιο εισητηριο για την Gold Κυριακη του δαγκωσα το λαρυγγι

τώρα που το είπες να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα πάρουμε :P

Δημοσ.
1-2 κριτικες πρωτες ειναι ενθουσιωδεις....ενας κ καλα μεγαλη μουρη κριτικος στις ΗΠΑ ειπε πως ο Λετζερ μπορει ν χτυπησει οσκαρ....αντε να δουμεεεεε....βαρεθηκα να περιμενω...

και να του το δωσουν, εχει πεθανει... νομιζω βεβαια οτι δινονται και μετα θανατον...:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...