Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Είμαι καινούργιος εδώ μέσα κι είμαι τρελά πορωμένος με τον Batman από μικρό παιδί και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να βγει στους κινηματογράφους η καινούργια ταινία!Σαν νέος έχω και μερικές απορίες!:o:o:o!

Η ταινία τελικά είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 17 Ιουλίου;

Ρωτάω γιατί στα poster της ταινίας γράφει 18 Ιουλίου και μου φαίνεται λίγο περίεργο να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 18 και στην Ελλάδα μια μέρα νωρίτερα!

Και κάτι άλλο!

Διάβασα εδώ μέσα ότι ο Batman του Burton(που παρεπιπτόντως αν δεν είχε υπάρξει ίσως να μην είχα ποτέ μου πορωθεί με τον Ιππότη μας, τις λατρεύω τις δύο του ταινίες!) ήταν μια απλή απόδοση του Burton και τίποτα παραπάνω κι ότι είχε πάρα πολλές διαφορές απ' την κλασική ιστορία του Batman των comics!Αν είναι εύκολο για κάποιον από εδώ μέσα που γνωρίζει κάποια πράγματα μπορεί να μου επεξηγήσει τι ακριβώς απέδωσε λάθος ο Burton στις δύο του ταινίες;

Και μια τρίτη και τελευταία ερώτηση!Για το Batman Begins τι πιστεύετε;Είναι καλή και ακριβής απόδοση της ιστορίας του Σκοτεινού Ιππότη;;;

Συγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου αλλά είμαι καινούργιος εδώ μέσα και θέλω να μπω λίγο στο κλίμα!Ευχαριστώ!!!:-):-):-)!

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι οι πρεμιέρες μας γίνονται μια μέρα πριν, Πέμπτη ενώ στην Αμερική σχεδόν πάντα Παρασκευή (στις περιπτώσεις που είναι "worldwide premiere")

Δημοσ.
Αν είναι εύκολο για κάποιον από εδώ μέσα που γνωρίζει κάποια πράγματα μπορεί να μου επεξηγήσει τι ακριβώς απέδωσε λάθος ο Burton στις δύο του ταινίες;

Που να αρχισω και που να τελειωσω!!!

Θα αφησω στην ακρη τις πιο "υποκειμενικες" πχ οτι ο Τζοκερ φυσικα δεν εχει καμια σχεση, δεν ειναι ενας τυπος ου σε κανει να γελασεις και απλα σε σκοτωνει, τον βλεπεις και χεζεσαι, μονο αυτος γελαει με τις "ατακες" του, ειναι τραγικα αδιστακτος, εξαιρετικα εξυπνος και σαρκαστικος και γενικα καμια σχεση με το μαστουρωμενο υποκαταστατο ου ερμηνευσε ο Νικολσον. Και αντε αυτο να το φαω...ΓΚΟΡΝΤΟΝ!!!Ενταξει, ελεος!!!Ο Γκορντον θα μπορουσε να ηταν ο Μπατμαν αν δεν ηταν γερος και αυτοι τον κανανε ενα χοτνρομαπλα μπουχεσα χωρις βουληση.

Για να μην το κουρασουμε θα κανω ενα μινι απολογισμο με μονο τα "λαθη στην ιστορια"

-Δεν υπαρχει επισημα κανενας Τζακ Νεηπιερ, μονο σε μια ιστορια και αυτη ανεπισημη, δεν ξερουμε το ονομα του Τζοκερ, δεν ξερουμε καν πως προεκυψε, σιγουρα οχι ετσι και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σκοτωνει τους γονεις του Μπρους

-Ο Πενγκουην δεν ειναι ενα παραμορφωμενο πλασμα σιχαμενο και υποχθονιο. Ειναι ενας εγκληματιας μπιζνες μαν. Υποχθονιος, δειλος, no match for Batman αλλα οχι αυτη η μαλακια που ειδαμε στο 2

-Κατγουμαν.Θυμασαι?ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΜΑ ΚΑΜΙΑ. Μονο η Πφαιφερ την εσωσε που εβγαλε σωστα το ερωτισμο

-Ηταν αυτος Χαρβευ Ντεντ?Μονο η μαλακια του Σουμαχερ στο 3 καταφερε να ξεπερασει την βλακεια του Μπαρτον

-Το Γκοθαμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ. Ειναι μια συγχρονη μεγαλουπολη με γοτθικο υφος, οχι με αυτες τις γελειοτητες που ειχε στο 2

Και αυτα χωρις να σκεφτω ετσι?

Και μια τρίτη και τελευταία ερώτηση!Για το Batman Begins τι πιστεύετε;Είναι καλή και ακριβής απόδοση της ιστορίας του Σκοτεινού Ιππότη;;;

ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ!!!Αν εξεραισεις την Ρεητσελ Ντοους της αταλαντης Χολμ που ομως δικαιολογειται γιατι ειναι χαρακτηρας που δεν υπηρχε στα κομιξ αρα δεν "κατακρεουργη κατι". Ειναι η ονειρωξη του καθε φαν

Δημοσ.

Ευχαριστώ KaizerSoze!Έτσι όπως μου τα λες έχεις πάρα πολύ δίκιο!Κάποια από αυτά τα είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι παραήταν άψαχτα(όπως πχ για τον Gordon)!Πάντως που να καθόσουν να σκεφτείς κιόλας!;););)!

Υ.Σ.: Απ' ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να έχεις διαβάσει αμέτρητα comic του Batman!Μήπως μπορείς να μου λύσεις λοιπόν και άλλη μια απορία;

Στο Batman του Burton είδαμε ότι ο Joker έπεσε μέσα σε χημικά κι έγινε έτσι όπως έγινε κι αυτό που έγινε!

Στον επερχόμενο Σκοτεινό Ιππότη θα δούμε ότι έχει κάτι κοψίματα στις άκρες του στόματος κι απλά βάφεται γιατί είναι ψυχάκι(προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ καλύτερη εκδοχή γιατί δεν σε αφήνει με κανένα αλλά, αφού, μα, γιατί!Είναι απλά ψυχάκι εγκληματίας με σαρκαστικό ύφος που σκοτώνει κόσμο!)!

Τελικά υπάρχει στην ιστορία των comic του Batman ένας επίσημος τρόπος ύπαρξης του Joker;Ή απλά δεν ξέρουμε πως έγινε έτσι, δεν ξέρουμε γιατί είναι έτσι, κι απλά είναι έτσι;

Δημοσ.

Ως Origin του Τζοκερ,θεωρητε απο τους περισσοτερους το KILLING JOKE του αλαν μουρ,οπου περιγραφει την δημιουργια του-κ ειναι κ η καλυτερη ιστορια που εχω διαβασει απο μπατμαν εβερ-....σε μια προσφατη σειρα,το batman-confidential(που γ@μ@ει),επαναπροσδιοριζουν το origin του,βαζοντας τον μπατμαν να του κανει τις ουλες στα μαγουλα με το μπαταρανγκ,κ στη συνεχεια μετα απο παλη με αλλυς κακοποιους πεφτει μεσα στα χημικα κ γινεται οτι γινεται...δεν ξερω πως κ τι απολα αυτα θα δειξουν ομως στη ταινια-αν δειξουν κ τπτ σχετικα με την προελευση του...

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ έχετε προσέξει στο τελευταίο trailer του The Dark Knight που όταν πέφτει πάνω στο βανάκι και το διαλύει που είναι μέσα ο Scarecrow, φοράει τη στολή του Batman Begins κι όχι την καινούργια;;;

Πιστεύω ότι με αυτό το καλό που έχει ο Nolan να επεξηγεί την παραμικρή λεπτομέρεια όπως δηλαδή και πρέπει να κάνει για να μην μένεις με ανοιχτό το στόμα, θα δώσει κι έναν λόγο που η στολή θα αλλάξει κι όχι απλά για να αλλάξει τη στολή επειδή έτσι του ήρθε!

Δημοσ.
Ως Origin του Τζοκερ,θεωρητε απο τους περισσοτερους το KILLING JOKE του αλαν μουρ,οπου περιγραφει την δημιουργια του-κ ειναι κ η καλυτερη ιστορια που εχω διαβασει απο μπατμαν εβερ-....σε μια προσφατη σειρα,το batman-confidential(που γ@μ@ει),επαναπροσδιοριζουν το origin του,βαζοντας τον μπατμαν να του κανει τις ουλες στα μαγουλα με το μπαταρανγκ,κ στη συνεχεια μετα απο παλη με αλλυς κακοποιους πεφτει μεσα στα χημικα κ γινεται οτι γινεται...δεν ξερω πως κ τι απολα αυτα θα δειξουν ομως στη ταινια-αν δειξουν κ τπτ σχετικα με την προελευση του...

Στο TKJ βλεπουμε αυτο που "φανταζεται" ο Τζοκερ ως origin. Ομως σε καποιο σημειο λεει "Δεν θυμαμαι το παρελθον μου, ακομα και αν ειχα παρελθον θα προτιμουσα να ηταν multiple choice"

Γενικα το επισημο concept για την δημιουργια του Τζοκερ ειναι οτι βρισκεται καααααπου εκει σε αυτο του KTJ αλλα με τις λεπτομεριες να ειναι τεχνηεντως αφημενες vague ωστε να περνουν παρερμηνεια

Δημοσ.

Πάντως για το TDK μόλις διάβασα

The director wasnʼt interested in plumbing the murky origins of the Joker himself - the Clown Prince is more a Loki-like force of chaos. “Heʼs like the shark in Jaws,” Nolan explains. “The Joker cuts through the film, heʼs incredibly important, but heʼs not a guy with a backstory. Heʼs a wild card.”

-Joblo.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...