KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 E, σιγα σιγα...1 χρονος και κατι ψιλα μεινανε ΒΟΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ οτι στον καινουριο Χαρρυ Ποττερ θα εχουμε το 1ο τρεηλερ.Αντε μπας και γιατι τρωω τα νυχια μου...
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Το μονο που εχω βρει μεχρι τωρα για την ταινια ειναι το teaser site της. Και την μουφα φωτογρφια του Joker που ειχε κυκλοφορησει πριν απο κανα μηνα. Τη περιμενω οσο καμια αλλη ταινια.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 για μπειτε στο http://thedarkknight.warnerbros.com και καντε κλικ στο συμβολο για μια πρωτη ματια στον Ααρον Εκχαρτ ως Χαρβευ Ντεντ Υστερα προσεξτε και τον τιτλο της σελιδας που ειστε πλεον (κατα εμε πρεπει να ακουστει και μια φορα στην ταινια, ετσι σαν tribute)
john1987 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ελπιζω σε ισαξια συνεχεια,γιατι κατα τη γνωμη μου το batman begins τα εσπαγε.
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Θελω να δω joker.... στο aintitcoolnews ειχαν βγαλει την sarra misel gellar για harley queen.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 An ginei malakia tha einai giati i SMG mporei na paixei tin Harley Queen alla poly amfibalw an mporei na paixei tin Dr.Quinzel.Kai ENNOEITAI oti o monos tropos gia na leitourgisei i HQ einai mesw tis Dr.Quinzel alliws tha ypovivastei poly o rolos tis
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Και εγω συμφωνο μαζι σου, αλλα απο την αλλη δεν μπορω να φανταστω και καμια αλλη ηθοποιο... η μονη που καpως μου κολαει αλλα δεν ξευρω λογω στιλ ειναι h helena bonham carter.
Mijithroulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 http://www.ibelieveinharveydenttoo.com/ Και καλα στελνεις το email σου και αφερειται ενα pixel απο την εικονα guess ποιος ειναι απο κατω!!!
Mijithroulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δεν ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι η τελικη, αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορεσα να βρω...
HomoR Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Poly diaforetikos...mou ferni san ton kainourio joker apo emfanisi..opios ton exi dei katalaveni
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ρεαλιστικα παραμορφωμενός τεραστιο ΡΙΣΠΕΚ' στον Νολαν, τον εχει κανει Τζοκερ χωρις να τον κανει γελοιο οπως τον Νικολσον.Δεν περιμενα οτι ο Τζοκερ θα γινοταν τοσο ρεαλιστικα φοβιστικος Παντως αποτι δειχνει και αποτι λενε στο internet η φωτο ειναι οκ, δηλαδη ειναι οντως ο Λετζερ ως Τζοκερ (παντως στις μακρινες κλεμμενες pics απο τα γυρισματα φαινοταν αρκετα πιο ψευτικος, υποθετω οτι ολο το παιχνιδι θα κριθει στην φωτογραφια, αληθεια ποιος κανει την φωτογραφια? )
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Για ξαναμπειτε στο iloveharveydentoo Που πηγε ο Τζοκερ? Για καντε highlight ολη την σελιδα Ωχ, κατι γραμματα ξεκαρφωτα.Σημαινουν κατι?Να τα βαλω σε μια σειρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα