Dragoneti Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Hello everyone! Παιδια θελω την βοηθεια σας. Σκεφτομαι κατα το τελος του Νοεμβριου να κανω επιτελους μια αναβαθμιση (c.p.u) στο υπολογιστη μου (p3 800).Δεν εχω ακομα κατασταλαξει εαν θα παω για p4 ή gia athlon (θα γινει εκτεταμενη ερευνα αγορας LOL) αλλα εμαθα οτι τουλαχιστον η μητρικες p4 θελουν καινουργιο τροφοδοτικο (atx 12).Εγω για να μοιρασω το κοστος και να μην μου πεσουν ολα μαζι το Νοεμβριο λεω να αγορασω το τροφοδοτικο τωρα.Εχω ομως μια απορια τα p4 τροφοδοτικα θα ειναι συμβατα με το τωρινο p3, και ενα αποφασισω για amd και με αυτον?Επιπλεων ποσα watt προτεινεται να παρω 300 η 350?Τωρα εχω ενα no name των 350 watt.Επισης ξερει κανεις κανενα μαγαζι που να τα εχει σε καλη τιμη(στη microland βρηκα ενα των 300 watt για p4 γυρω στις 9500 δρχ την οποια θεωρω καλη τιμη).Τιποτα για 350 watt?Ευχαριστω πολυ.
MadSurfer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Tha sou proteina na min pareis no name trofodotiko<BR>Koita ram-shop exei herolchi 300w kai 350w me times 19 kai 23 an thymamai kala me fpa exoun kai ta bismata gia p4 kai ta kanonika atx.<BR>Ego prosopika exo parei edo kai kana 2 eydomades to 350w kai einai statherotato kai athorybo.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Συμφωνώ με τον madsurfer, RAM-SHOP και άγιος ο θεός. Από εκεί πήρα το 300άρι που έχω. Αθόρυβο, σταθερότατο, 180watt combined +3.3v +5v (πάνω από 170watt θέλουν οι athlon), κι πάνω από όλα βαρύ. Σε σχέση με το Noname που είχα, είναι διπλάσιο στο βάρος!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2001 Deathlok, δεν έχεις δίκιο:<P>1. Ξέρεις τι φταίει όταν δεν ανοίγει το pc σου όταν έχεις βάλει μαζί athlon 1ghz+ και geforce3;<BR>2. Ξέρεις γιατί το pc σου κλείνει σε τυχαιές στιγμές;<BR>3. Ξέρεις γιατί ξαφνικά έχει εμφανίσει bad sectrors ο σκληρός σου;<BR>4. Ξέρεις γιατί σε πονάει το κεφάλι σου μετά από λίγα λεπτά ενώ είναι η οθόνη του pc είναι κλειστή;<P>Εντάξει μπορεί να υπερβάλω παραπάνω αλλά οι απαντήσεις είναι σωστές.<P>Απαντήσεις:<P>1. Το noname δεν υποστιρίζει combined 170+ watt<BR>2. Δεν μπορεί να παρέχει σταθερή τάση στη μητρική<BR>3. Λίγα παραπάνω volts δεν κάνουν καλό<BR>4. Γιατί το γ@μημέν0 κάνει σαν αεροθούμενο<P>Δεν είμαι εναντίον κανενός, απλώς τεκμηριώνω την αποψή μου. <p>[ 04-10-2001: Message edited by: timiman ]
deathlok Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 ego tha protino na paris ena no name kai o theos boithos mia kai i tha bgoun kala i mapa.ego ixa ena noname 300 kai to mixanima resetare se trella ebala ena allo noname 235 kai to mixanima einai braxos statherotitas!!<BR>ola afta ta leo giati theoro pos ta eponima trofodotika einai poli akriba adikiologia tha elega mia kai to trofodotiko den einai kai kamia epistimi.rota kapion pou to exei to trofodotiko pou skopeveis na pareis na sou pi an einai efxaristimeno!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.