sarisn Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά, είχα γράψει πριν από καιρό κάτι original CD's που είχα στον σκληρό μου δίσκο για να τα έχω σαν backup copies, και σήμερα που πήγα να ακούσω μερικά από αυτά τα τραγούδια μέσω του Windows media player μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει ότι πρέπει να κατεβάσω ένα license... Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ακούσω επιτέλους τα τραγούδια που ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ?? Ευχαριστώ πολύ
MariaTs. Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Tα δισκάκια αυτά προφανώς έχουν κάποια προστασία (κοινώς κλειδωμένα) και χρειάζεται να κατεβάσεις απ'την Microsoft την άδεια για να τα ακούσεις. Μερικά ΚΒ είναι βέβαια η άδεια, αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι τελικά θα τα ακούσεις. Θα πρέπει να τα ξανακάνεις mp3 με κάποιο πρόγραμμα που να παρακάμπτει την προστασία -νομίζω ότι το Νέρο το κάνει- για να μπορέσεις τελικά να τα ακούσεις. Ή το Easy CD-DA Extractor. Πάντως κατέβασε την άδεια που σου ζητά και δοκίμασε να δεις αν παίζουν. Αν δεν παίζουν τότε δοκίμασε κάτι απ'τα παραπάνω! Και κάνε υπομονή θα έχεις κι άλλες απαντήσεις εντός της ημέρας' είναι πρωί ακόμη!
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Από το windows media player τα έκανες rip από τα cd? Σε τι μορφή τα έγραψες? αν ήταν Mp3 θα παίζαν κανονικά. Λογικά τωρα είναι windows media audio και σου ζητά το license. ακολούθα τα links και κατέβασε την, δεν είναι τίποτα. απλώς είναι πιο εύκολο στο εξής να ριπάρεις τα κομμάτια σαν Mp3 Aνοίγεις ολόκληρο το παράθυρο του media player, πατας το tools και επιλέγεις options : Στο παράθυρο που ανοίγει κάνεις κλικ στο Rip Music, στη μέση βλέπεις τα Rip Settings και το Format, στο δικό σου λογικά είναι επιλεγμένο το Windows Media Audio Κάνεις κλικ στο τοξάκι δεξιά και σου βγάζει τις επιλογές για τη μορφή που θα μπορείς να ριπάρεις τα κομμάτια, από εκεί επιλέγεις το mp3 (εκτός αν έχεις κάποια παλιά έκδοση που δεν δίνει την επιλογή για mp3, εκεί κάνεις update το media player σου στo πιο σύγχρονo). Πατάς Apply και OK, και τέλος. Αυτά για να κάνεις Mp3 στο εξής, μέσω του media player. Για τα κομμάτια που ήδη έχεις, κατέβασε το license και θα είναι οκ, αλλιώς μετέτρεψέ τα σε Mp3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.