Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σα να λέμε "χούφτα ή φούχτα; " Υ.Γ Και τα δύο σωστά είναι Φρου-Φρου. Αλλά ένα μέσο λεξικό δεν στοιχίζει ούτε 30 ευρώ.
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ε ναι ρε 1980 ... πλεκτο ειναι μαν... εκ του ρήματος πλέκω... απλα οι Θεσ/νικεις το λενε πλεχτο, ενταξει δεν πειραζει κανεις δεν ειναι τελειος :p Α εσύ το πήγες πολύ μακριά... Και βλέπω συνεχίζεις να κοροιδεύεις ενώ στην ουσία είναι και τα δύο σωστά... (Για να μην θίξω την Χαλημέρα)... Χαλάααααααααα...
Finn Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Και τα 2 σωστά είναι. Όπως λέμε οκτώ και οχτώ έτσι λέμε πλεκτό και πλεχτό. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.Δεν χρειάζεται να την απλοποιούμε.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Α εσύ το πήγες πολύ μακριά...Και βλέπω συνεχίζεις να κοροιδεύεις ενώ στην ουσία είναι και τα δύο σωστά... (Για να μην θίξω την Χαλημέρα)... Χαλάααααααααα... KAKAKAKAKKAKAKKAAKA !!!!
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Έχει κάρη (όχι το μπαχαρικό) που έκει Lost σήμερα και δεν θέλω να καλάσω την διάθεση μου.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ακκακακακα ζαζικ ωραια η χοπελα που βγαινει στο σαητ των πλεχτων !!!! Έχει κάρη (όχι το μπαχαρικό) που έκει Lost σήμερα και δεν θέλω να καλάσω την διάθεση μου. εκει λοστ χαι δεν το κανω με την χαμια !!!!
Harkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 και ο ζαζικ (ή ζαζιχ) δίνει την λύση.. @Σέλλερζ μαν, η διάθεση θα χαλάσει από μόνη της στο λοστ σήμερα.. στενοχώριες μπρόδερ!
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 χαι ναι χυριες χαι χυριοι η φρου 2 ειναι η νιχητρια !!!!! εοεοεοεοεοεοεοε /me κανει γυρο θριαμβου, και ανεβαινει στο βαθρο για να παρει το κρυσο !!! το κοινο παραλληρει και ολοι μαζι με κατανοιξη σιγοτραγουδουν τον εθνικο υμνο κρατωντας με βια το δακρυ που παει να κυλισει !!!!
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αφήστε το πλέχσιμο χε πιάστε το χέντημα! Μήπως το παρακέσαμε το τόπικ; :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.