mangelis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Γιατί δεν μπορώ να κάνω πια, ότι έκανα με τον παλιό μου υπολογιστή; Ήχογραφούσα οτιδήποτε άκουγα, με μια μικρή εφαρμογή της Creative έχοντας βέβαια και την αντίστοιχη κάρτα. Σήμερα, με καινούργιο υπολογιστή και με ενσωματωμένη κάρτα ήχου κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Καμμιά εφαρμογή δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό. Πρέπει να συμβιβαστώ με την ιδέα; Είναι αυτό το "κόστος" της ενσωματωμένης κάρτας; Υπάρχουν ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; Πρέπει να αναζητήσω Οδηγούς; Κι αν ναι, για την ενσωματωμένη κάρτα (πως θα τη βρω, ή για όλόκληρη τη μητρική; Είναι όμως δυνατόν μια μητρική να μην υποστηρίζει εξ αρχής μια τέτοια δυνατότητα; Δεν είμαι ιδιαίτερα κατατοπισμένος (ίσως αυτό να φαίνεται κι απ' την διατύπωση των ερωτήσεων μου) οπότε το παραμιικρό μπορεί να μου φανεί χρήσιμο! Ευχαριστώ....
atropa Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 katevase to audacity pou einai kai free kai se afinei na grapseis oti akous! apla pestou na pairnei ixo apo tin karta ixou sou!
george_o/c Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια το Accustica MP3 Audio Mixer. Καθαρά και μόνο ερασιτεχνικά για να κάνω τη πλάκα μου, μη φανταστείς τπτ τρελό. Απλώς έχει πολύ φάση να κάνεις μίξη με διάφορα τραγούδια και recording έχω κάνει τρελά γέλια... Έχει διάφορες επιλογές στο recording πολύ φάση
mangelis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ! Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο όποιο software. Έχω το Audacity, αλλά και το Smart PC Recorder. Κανένα απ' τα δυό δεν ακούει τίποτα. Μιλώ είτε για Players, είτε για το Internet. Δεν τα δοκίμασα με κάποιο μικρόφωνο, δεν ήταν άλλωστε τέτοια η ανάγκη μου. Στο Audacity και στις Προτιμήσεις, στο πεδίο "Eγγραφή", βλέπω: 1. Είσοδος γραμμής (SoundMax Integrated Digital HD Audio) 2. Microsoft Sound Mapper - Input 3. Μικρόφωνο (SoundMax Integrated Digital HD Audio) Δοκίμασα τις δυο πρώτες επιλογές (δεν έχω μικρόφωνο για την τρίτη), χωρίς κανένα αποτέλεσμα... Οπότε; Ευχαριστώ ξανά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.