Προς το περιεχόμενο

Ενημέρωση των windows

mariner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πολύ απλό θεματάκι κατά την γνώμη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορώ να το κάνω μόνος.Εδώ και καιρό εχει εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης των windows(γραμμή εργαλειών)το εικονίδιο που μου υπενθυμίζει ότι υπάρχουν ενημερώσεις.Πως γίνεται να αφαιρέσω το εικονίδιο χωρίς να κάνω τις ενημερώσεις?

ευχαριστώ.

Δημοσ.
βαλε αυθεντικα.

pwpw olo anohsies.... ti sxesi exoun ta authentika mono esy kses...

file einai toso aplo...pas sto control panel-updates kai to kaneis disable...

i alliws start-run-services.msc kai sta windows update to kaneis stop kai disable kai de tha ksanapsaksei gia updates pote

Δημοσ.

tsakonas να είσαι καλα φίλε για την βοήθεια σου.thanks

Και νομίζω ότι δεν θα πρέπει να με φοβίζουν τα μυν που μου βγάζει ότι δηλ ο υπολογιστής σας τώρα που καταργήσατε τις ενημερώσεις μπορεί να κινδυνεύει κτλ.

Δημοσ.
tsakonas να είσαι καλα φίλε για την βοήθεια σου.thanks

Και νομίζω ότι δεν θα πρέπει να με φοβίζουν τα μυν που μου βγάζει ότι δηλ ο υπολογιστής σας τώρα που καταργήσατε τις ενημερώσεις μπορεί να κινδυνεύει κτλ.

απενεργοποίησε τα και αυτά.

πίνακας ελέγχου>κέντρο ασφαλείας>αλλαγή του τρόπου αποστολής ειδοποιήσεων από το κέντρο ασφαλείας και ξετσεκάρεις τι αυτόματες ενημερώσεις.

εγώ έχω καταργήσει τι ειδοποιήσεις για antivirus και firewall, δεν μου χρειάζονται.

τωρα για τις ενημερώσεις, το έχω κρατήσει.

αλλά αφού σε ενοχλεί, βγάλ'το, είναι σπαστικό αυτο το x σε κόκκινο φόντο.

ελπίζω πάντως να λαμβάνεις τις ενημερώσεις με άλλον τρόπο...(πχ autopatcher), γιατί οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές...

έχεις πειρατικά ή αυθεντικά win?

Δημοσ.

ελπίζω πάντως να λαμβάνεις τις ενημερώσεις με άλλον τρόπο...(πχ autopatcher),

το autopatcher μηπως εχει σταματησει την ελλ κυκλοφορια?

Δημοσ.
απενεργοποίησε τα και αυτά.

πίνακας ελέγχου>κέντρο ασφαλείας>αλλαγή του τρόπου αποστολής ειδοποιήσεων από το κέντρο ασφαλείας και ξετσεκάρεις τι αυτόματες ενημερώσεις.

εγώ έχω καταργήσει τι ειδοποιήσεις για antivirus και firewall, δεν μου χρειάζονται.

τωρα για τις ενημερώσεις, το έχω κρατήσει.

αλλά αφού σε ενοχλεί, βγάλ'το, είναι σπαστικό αυτο το x σε κόκκινο φόντο.

ελπίζω πάντως να λαμβάνεις τις ενημερώσεις με άλλον τρόπο...(πχ autopatcher), γιατί οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές...

έχεις πειρατικά ή αυθεντικά win?

Φίλε gianni τα win ειναι πειρατικά και δυστηχώς δεν κατέχω πολλα πάνω σαυτόν τον τομέα.αν θέλεις και δεν σου είναι κόπος εξήγησε μου τι συμβαίνει με τα autopatcher η συναφή έννοιες και τι πρέπει να κάνω για να λαμβάνω τις ενημερώσεις που μάλλον εδω και καιρό δεν λαμβάνω?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Giannis μόλις έκανα αναζήτηση και βρήκα κάποια θέματα τα οποία μου δημιούργησαν απορίες.η πρώτη ειναι αν η προστασία των ενημερώσεων των win επιρρεάζει το antivirus και τα update του,και η δεύτερη είναι αν μπορώ με τα win εχω τα οποία είναι σπασμένα να κάνω update και πώς θα το κάνω αυτό?

ευχαριστώ.

.

Δημοσ.

ok.

1. το antivirus και τα update του, δεν επηρεάζονται απο το windows update...απο πού κ ως πού να επηρεαστεί το av?

γενικά πάντως, οι ενημερώσεις επηρεάζουν αμεσότατα την ασφάλεια του pc σου, γι'αυτό και πρέπει να τις κάνεις.

2. Update, μιας και έχεισ σπασμένα win, θα κάνεις μλεσω autopatcher.το autopatcher είναι ένα πακέτο win update, το οποίο βγαίνει κάθε μήνα.

επίσης, πέρα από τα μηνιαία(τα lite), υπάρχουνκαι τα full, που περιέχουν ο.τι ενημέρωση έχει βγει...(και είναι σαφώς μεγαλύτερα σε μέγεθος)

με το autopatcher λοιπόν έχεισ τα update, και ας έχεις σπασμένα win.

εφ'όσον τα έχεις σπεσμένα, μην διανοηθείς να κάνεις τα updates μεσω microsoft...

Δημοσ.

Φίλε μου φαντάζομαι ότι αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να την κάνω χειροκίνητα μιάς και τα εχω σπασμένα?

Δημοσ.

ψαξε καλυτερα στις αναζητησεις torrents :make xp genuine kai ολες οι ενημερωσεις κανονικα στο pc σου.οτι βοηθεια θελεις pm me.

aaaaa kai τα updates γινονται μεσω windows kanonika αφου τα windows σου ειναι πλεον τα (γνησια)....

Δημοσ.

ναι αλλά αυτή δεν είναι καλή λύση...

γιατί μπορεί να ξαναβγεί windows genuine tool, που θα αναγνωρίσει τα σπασμένα...

και μετά θα ψάχνει για καινούργιο εργαλείο που να τα "κάνει αυθεντικά"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...