anesperos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Θελω ενα οποιοδηποτε κινητο που εχει καλη καμερα και να μπορω να βαλω ενα απο τα γνωστα προγραμματα πλοηγησης (route 66, destinator κτλ)!! Ποιο προτεινεται; Ανεξαρτητως κοστους!!!
babinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ελαφρώς το ψαχνω και εγω αυτό το θέμα. εγω σκεφτομαι για το HTC 3600 αν δεν κανω λαθος στο μοντελο.... Ειναι καλό σε μεγεθος, φορα windows, εχει καμερα 2αρα, και με αναβάθμιση εχει και καλο gps. Περιμενω μαζι με σενα και γω για τις προτάσεις άλλων φίλων..... Babis
anesperos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Βασικά ενα Νοκια που ακομα δεν εχει κυκλοφορησει περιμενω... Ενα με 5mgpixel... Αλλα απο το καλοκαιρι περιμενω... Βαρεθηκα... Αυτο που λες ειναι πολυ καλο!! Αλλα δε ξερω τι μνημη εχει. Αλλα θα προτιμουσα κατι σε Νοκια. Απλα φοβαμαι μη παρω και δεν περνει προγραμμα πλοηγησης!! Γι αυτο βοηθηστε!!!
manicpanic Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 αφου δεν σ'ενδιαφερουν τα φράγκα γιατι δεν ορμάς? http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php μολις ηρθε και ελλαδα τυχερακια...
RapidShade Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Βασικά ενα Νοκια που ακομα δεν εχει κυκλοφορησει περιμενω... Ενα με 5mgpixel... Αλλα απο το καλοκαιρι περιμενω... Βαρεθηκα... Αυτο που λες ειναι πολυ καλο!! Αλλα δε ξερω τι μνημη εχει. Αλλα θα προτιμουσα κατι σε Νοκια. Απλα φοβαμαι μη παρω και δεν περνει προγραμμα πλοηγησης!! Γι αυτο βοηθηστε!!! NOKIA N95 - Το πρόγραμμα το έχει - αλλά η πλοήγηση (NAVI) νομίζω είναι εξτρα... Ναι - έχει έρθει Ελλάδα http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=nokia+n95&page=1&cat_id=40 ΥΓ. Γιατί δεν το βγάζουν μαύρο γμτ
anesperos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Αυτο περιμενω πολυ καιρο!! Απο τα χριστουγεννα... Σε καταστηματα απο ποτε θα πουλιεται; γιατι στο eshop δεν το εχει... Παντως εχω κονε δεν θα το πληρωσω μη νομιζεται οτι εχω τα τρελα φραγκα Η μνημη του ποσο θα κοστιζει ;; Εχετε ιδεα;;
manicpanic Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μαλλον το αρθρο δεν το διαβασες. Γιατι αν το διαβαζες θα εβλεπες οτι δεχεται mini sd ως 2 Gb χωρο που μπορεις να αποθηκευσεις πολλα καλουδια με καμια 20 ευρω. Η διαφημιση του παιζει στην ελλαδα κανα δυο εβδομαδες. Προσωπικα δεν το εχω δει αλλα κανε μια βολτα απο κανενα nokia point. Ποτε δεν ξερεις. Αν οχι, τοσο καιρο περιμενες 5 - 10 μερες ακομα δεν θα παθεις και τιποτα
mandos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 eten x500 psaxte to sto net, poly kalyterh poiothta kataskeyhs apo ta HTC to mono pou isos einai arnitiko einai oti antiprosopos sthn ellada einai to plaisio
anesperos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ειδα οτι δεχεται... Απλα τιμη δεν ηξερα!! 20 ευρο κοστιζουν οι καρτεςς;;;
manicpanic Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554478 η πιο ακριβη
anesperos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 αυτα ειναι!! Πολυ καλο!! Αρα το Ν95 λετε ε;;
mandos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 gia kanena logo nokia... pare kati me windows na to kaneis oti theleis kai na valeis opoio programma plohghshs theleis
babinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 gia kanena logo nokia...pare kati me windows na to kaneis oti theleis kai na valeis opoio programma plohghshs theleis συμφωνω και γω. τα windows mobile ειναι πολυ πιο ευχρηστα και γρηγορα. Μεγαλο αρνητικό για μενα στο Ν95 ειναι η παρα πολυ μικρή αυτονομια.... Προσοχή λοιπόν, μπορει να έχει παπαδες πανω του αλλα για 12 ώρες (ετσι ακουσα). Ας μας που όσοι το πήραν....
mandos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 eten x500 h kapoio HTC me GPS keraia, opoio protimas prosopika eimai yper tou eten to opoio kai paraggila xthes an den thes monima thn keraia epano mporeis na pareis ena HTC xoris gps kai na tou valeis mia bluetooth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.