Sadman Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 mia aporia akoma sry pou ginomai spastikos kiolas Alla pws moiazei isws to exei mesa?????????
RapidShade Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Υπάρχουν ακόμα και σήμερα κάρτες με 4 εξόδους VGA... το θέμα είναι αν αντέχει η τσέπη σου και αν αξίζει τον κόπο!...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 mege8os spirtokoutou...kai h e3odos tou einai d-sub...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Υπάρχουν ακόμα και σήμερα κάρτες με 4 εξόδους VGA... το θέμα είναι αν αντέχει η τσέπη σου και αν αξίζει τον κόπο!... meta apo 2 xronia WoW exw ma8ei kati... Screenshot or it didn't happen
FarCry Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 meta apo 2 xronia WoW exw ma8ei kati... Screenshot or it didn't happen exei dikio. des edo. through standard 60-pin LFH connectors and breakout cables
johnpap Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Και μία λύση από την matrox ακόμη κι αν η κάρτα έχει μόνο μία έξοδο
Jojos170304 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ΟΚ παιδιά thx για τις απαντήσεις. Εκείνο που θέλω να διευκρινιστεί είναι αν μπορούν να παίξουν - συνεργαστούν δύο κάρτες γραφικών μία PCI και μία AGP για να βγάζουν σήμα σε extended windows desktop
_nicolas_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μόνο μια από της 2 κάρτες σου θα λειτουργεί ! Είτε η agp είτε η pci !
hermes1516 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες την ζορίζω τι ακριβώς εννοείς? Αυτή τη στιγμή η κύρια χρήση είναι office, internet και εκείνο που με ενδιαφέρει να έχω π.χ. δύο spreadsheets ανοικτά από ένα σε κάθε οθόνη ή να έχω στη μία ανοικτό το remote desktop άλλου PC. Γι' αυτό θέλω κ την τρίτη για επιπλέον remote desktop Εννοώ ότι αν δεν ψυχεται σωστά (παθητική ψύχρα) μπορεί να αρχίσει να ζεσταίνεται (όχι ότι θα πάθει κάτι), αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια! επίσης μπορεί να αναβοσβήνουν καμιά φορά αν οι drivers είναι παλιοί, πάντως την δουλέια σου θα μπορείς να την κάνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.