Προς το περιεχόμενο

Τρεις Οθόνες Σε μία Κάρτα Γραφικών. Γίνεται?

Jojos170304

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα.

Έχω σε ένα από τα PC μία FX 5200 και έχω πάνω ήδη δύο 19" TFT. Έτσι μένει ελεύθερη μόνο η έξοδος TV OUT της κάρτας.

Θέλοντας να βάλω κ τρίτη οθόνη πάνω μπορώ να χρησιμοποιήσω την TV OUT με κάποιο adaptor?

Εάν όχι μπορεί να πάω σε λύση δεύτερης κάρτας την οποία όμως να συνδέσω σε απλή θύρα PCI?. Η πρώτη είναι AGP, το m/b δεν έχει PCI-e ούτε δεύτερη AGP. Με λίγα λόγια θα παίζει κάρτα PCI-e σε απλή PCI

Thanx

Δημοσ.

Μάλλον για pci πας...

Δεν έχω ακούσει ποτέ για τρεις οθόνες σε μία κάρτα...

Αλλά και να γινότανε η κάρτα σου είναι αδύναμη και νομίζω οτι θα δυσκολευόταν...

Δημοσ.
Παιδιά Καλησπέρα.

Έχω σε ένα από τα PC μία FX 5200 και έχω πάνω ήδη δύο 19" TFT. Έτσι μένει ελεύθερη μόνο η έξοδος TV OUT της κάρτας.

Θέλοντας να βάλω κ τρίτη οθόνη πάνω μπορώ να χρησιμοποιήσω την TV OUT με κάποιο adaptor?

Εάν όχι μπορεί να πάω σε λύση δεύτερης κάρτας την οποία όμως να συνδέσω σε απλή θύρα PCI?. Η πρώτη είναι AGP, το m/b δεν έχει PCI-e ούτε δεύτερη AGP. Με λίγα λόγια θα παίζει κάρτα PCI-e σε απλή PCI

Thanx

Όχι σε μια κάρτα γραφικών μπορεις να συνδέσεις μέχρι δύο οθόνες (τρίτη δεν υποστηρίζεται):

VGA +VGA

VGA + DVI

DVI + DVI

VGA + TV

DVI + TV,

Πάντως ήδη την ζορίζεις με δύο 19"

Σε θύρα PCI υπαρχουν μονο κάτι παλιες καρτες με 2ΜΒ μνήμη, αλλα αν την βάλεις σαν δεύτερη δεν θα παίζει ή μία.

Κανένα Μ/Β δεν έχει δευτερη AGP,

Δεν μπορείς να συνδέσεις καρτα PCI-E σε PCI!!

Το μονο που μπορεί να κάνεις ειναι να πάρεις μία:

ASUS 6800 Dual 512MB

ή ASUS 7800 Dual 512MB

(Dual σημαίνει μία καρτα με δύο GPU , που θα υποστηρίχει 4 όθονες 2xVGA, 2xDVI, αλλά νομίζώ ότι και οι δύο παραπάνω έιναι σε PCI-Ε)

ή να αλλάξεις υπολογιστή και να βάλεις SLI

ή να έχεις μονο τις δύο οθόνες που έχεις τώρα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μονο που μπορεί να κάνεις ειναι να πάρεις μία:

ASUS 6800 Dual 512MB

ή ASUS 6800 Dual 512MB

(Dual σημαίνει μία καρτα με δύο GPU , που θα υποστηρίχει 4 όθονες 2xVGA, 2xDVI, αλλά νομίζώ ότι και οι δύο παραπάνω έιναι σε PCI-Ε)

den isxyei auto...

Δημοσ.

Πάντως ήδη την ζορίζεις με δύο 19"

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση.

Όταν λες την ζορίζω τι ακριβώς εννοείς?

Αυτή τη στιγμή η κύρια χρήση είναι office, internet και εκείνο που με ενδιαφέρει να έχω π.χ. δύο spreadsheets ανοικτά από ένα σε κάθε οθόνη ή να έχω στη μία ανοικτό το remote desktop άλλου PC. Γι' αυτό θέλω κ την τρίτη για επιπλέον remote desktop

Δημοσ.

mias kai egine topic thelw na rwtisw kai egw kati me tin seira mou.

Exw mia Saphire Radeon 9600 Atlantis kai exw panw mai 17othoni SONY kai thelw na mathw an ginete na balw kai alli othoni panw.

I karta grafikwn mou exei ena TV OUT alla i tileorasi dn me boleyei kai exw alli mia othoni ka ithelw na mathw an ginetai na tin sindesw.

I krata exei alli mia thira ektos tis kanonikis gia tin othoni kai tin tv out alla dn exw idea gia ti othoni einai.Thelete na dite pws einai i kserete ti einai na mou pite?

• Super Moderators
Δημοσ.

Sadman logika exei ena dvi kai ena d-sub...ara me ena metatropea kaneis to dvi d-sub kai vazeis kai 2h o8onh se periptwsh pou auth den exei dvi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...