Προς το περιεχόμενο

πώς λειτουργεί η αναζήτηση

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πώς λειτουργεί η αναζήτηση εδώ; φαντάζομαι όπως όλες οι αναζητήσεις... όμως έψαχνα να βρώ ένα threat που έχει σχέση με pdf, έβαλα στην μπάρα αναζήτησης pdf και δεν μου έβγαλε τίποτα...

αν ξέρει κανεις ψαχνω να βρώ ένα threat που αφορούσε το τι μπορώ να κάνω όταν κάνω αντιγράφη επικόλληση απο pdf αρχείο να μην μου βγάζει αντι για γράμματα κουτάκια...

έχετε επίσης να μου δώσετε κανένα καλό tipp οσον αφόρα την αναζήτηση;

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να εχεις πανω απο 3 γραμματα στην αναζητηση σου. Αρα ειναι σχετικα εως πολυ δυσκολο να την πραγματοποιησεις γι'αυτο που θες...

Εναλλακτικα δοκιμασε Acrobat Reader, ή .pdf...

Δημοσ.

auto me ta koutakia pou les malon ofilete sto character encoding. an to kanis epilkolisi sto word psakse apo ta options gia emfanisi ellinikon. kapio encoding tha sou doulepsi kata pasa pithanotita. tora tip gia tin anazitisi ti na sou pw? an epileksis ekseligemni sigoura tha bris poles parametropoihsis. paraplisies leksis dokimases? px : acrobat (;))

Δημοσ.

Η αναζήτηση αγνοεί όρους με 3 χαρακτήρες ή λιγότερους. Είναι ένας εσκεμμένος περιορισμός (που δεν εφαρμόζεται μόνο στο Ινσόμνια) για να μην επιβαρύνεται ο σέρβερ.

Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη είναι να ψάχνεις μέσω Google δηλώνοντας το σάιτ τα αποτελέσματα του οποίου σε ενδιαφέρουν. Π.χ., για θέματα με pdf στο Insomnia, γράφεις στο Google:

pdf site:insomnia.gr

Κάνε κλικ το λινκ, να δεις τί βγάζει αυτή η αναζήτηση:

http://www.google.com/search?q=pdf+site:insomnia.gr

Δημοσ.

Το κόλπο με τον αστερίσκο-μπαλαντέρ νομίζω ότι δεν πιάνει πάντα.

Δηλαδή, το *pdf νομίζω ότι βρίσκει τέτοια:

.pdf

primopdf

κλπ.

Αλλά δεν βρίσκει το σκέτο:

pdf

Δημοσ.

Εχεις δικιο Eusebius αλλα σιγουρα βοηθαει οταν ψαχνεις μονο για θεματα που περιεχουν τον συγκεκριμενο ορο.

Στο Google η σχετικη λειτουργια (αναζητηση ορου μονο στον τιτλο των θεματων) γινεται με την παρακατω εκφραση:

>[b]allintitle: site:insomnia.gr <ορος αναζητησης>[/b]

Δημοσ.
Για αναζητησεις με ορους που ειναι 3 χαρακτηρες, βοηθαει η χρηση του αστερισκου.

Πχ αναζητωντας θεματα με τιτλο *pdf βρισκουμε τα παρακατω:

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=1200640

Τα links των αναζητήσεων στο vbulletin έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Μετά από καμιά ώρα -δεν ξέρω πόσο ακριβώς- δεν ισχύουν. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...