Pytzamarama Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Που τα ειδατε τα αναμεικτα συναισθηματα ρε παιδια??...μονο εδω ειδα γκρινιες Στα μεγαλα site του εξωτερικου διαβαζω για τρομερο παιχνιδι και lag-free sessions παρολο το κοπανημα που τρωνε οι servers της MS απο το download της Beta... Σε λιγο θα εχω και προσωπικη αποψη...
FarCry Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Stormwatch η αναγνωση του post πρεπει να σταματησει εκει που γραφει ''σκατοκονσολα''.το υπολλοιπο post απο κει και περα παει στο καλαθο των αχρηστων χωρις να διαβαστει. den exo tipota me tis consoles. pigaine gia ta grafika auto.
Pytzamarama Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να το κατεβασει σε το low-power mode. Μολις παταω το κουμπι να μπει σε hybernate,σταματα το download κατι που δεν εκανε σε αλλα downloads. Eπειδη προσεχω για να εχω και δεν θελω να το αφησω fullpower ολο το βραδυ μηπως και εχω δυσαρεστες εκπληξεις...ριξτε κανα hint...
snik Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 den ginetai na katevei se low power mode...thelei na katevei exontas mesa to crackdown na trexei
Freakster Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δυο ωριτσες θα παρει, και ουτε κιολας με 1mbit γραμμη, σφαιρα κατεβηκε το πρωι!
xvagos Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Mpa , kapoio lathos kaneis. To katevasa prin kana 2wro kai epaiksa gia kana 15lepto kanonika. Se game allwn vevaia , den ekana host. Alla epaiza mia xara. ( me uncle's crackdown panta ) Είσαι σίγουρος βρε αδερφέ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί; Μόλις το κατέβασα έκανε ένα update το Ηαλο3 Βετα. Εσένα στο έκανε; Το δισκάκι που έχεις είναι PAL ή NTSC μήπως φταίει αυτό; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω καμιά ιδέα;
Freakster Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 H.A.L.O. #3X.a.λ.i.a. Ae. Αν δε μπορεις να το κατεβασεις, τοτε αυτο τι ηταν;
GabrielConnor Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Πάντως και εγώ δεν τρελλάθηκα, βέβαια μετα το MP του Gears είναι δύσκολο. Το παιχνίδι κυλάει πολυ καλά όμως και έχει δυνατότητες. Ο κώδικας του Network δουλεύει πολύ καλά. Βέβαια έπαιξα μόλις 2 games. Περισσότερα αύριο.
xvagos Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Αν δε μπορεις να το κατεβασεις, τοτε αυτο τι ηταν; Το κατέβασα, μπαίνω στο μενού και μου βγάζει μήνυμα GAME OVER. Αν αυτό δεν είναι χάλια τότε, τι είναι; Σίγουρα ο τρόπος που το κατέβασα (uncle's way) δεν είναι και ο προτιμώμενος, αλλά αφού κάποιος άλλος (BlackJim) παίζει κανονικά τότε και το αυθεντικό να είχα, μάλλον πάλι το ίδιο πρόβλημα θα συναντούσα. Οπότε: ΗΑΛΟ3 ΒΕΤΑ= Μ.U.F.A . kai misi... Δείτε και αυτό και το συζητάμε πάλι: http://www.gamelife.gr/cPages/articles.asp?id=108
Blackjim Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Prin apo 5 lepta mpika kai pali paizei kanonika to Halo3 re sy. Kati den egine swsta sto diko sou download mallon. Svisto kai ksanadokimase...
panther_512 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Που τα ειδατε τα αναμεικτα συναισθηματα ρε παιδια??...μονο εδω ειδα γκρινιες Στα μεγαλα site του εξωτερικου διαβαζω για τρομερο παιχνιδι και lag-free sessions παρολο το κοπανημα που τρωνε οι servers της MS απο το download της Beta... Σε λιγο θα εχω και προσωπικη αποψη... Το Gamespot νομίζω ότι είναι από τα μεγάλα sites έτσι? Official Halo 3 Beta discussion Forum Mερικοί από τους τίτλους των topics που ανοιγοκλείνουν συνεχώς: The graphics are bad... So is there anyone who likes the beta and enjoys it This is so pathetic its funny Και άλλα πολλά.....όρεξη να έχεις να διαβάζεις. Σε καμία περίπτωση δεν σχολιάζω το παιχνίδι. Αν μή τι άλλο XBOX360 δεν έχω. Απλώς σχολιάζω τις αντιδράσεις όλων αυτών που το έπαιξαν. Οι απόψεις διαφέρουν πολύ από άτομο σε άτομο και σε καμία περίπτωση δεν βλέπω τον OUAO Factor που είχαμε όλοι μας με τα trailer του παιχνιδιού. Γενικά, πιστεύω ότι το υπερβολικό hype σε συνδυασμό με τα υπέροχα trailers που παιχτήκαν, αυτοκτώνησαν το παιχνίδι, μιάς και το κοινό άρχιζε να έχει εξωπραγματικές απαιτήσεις.... Και δυστυχώς, το GeOW τοποθέτησε τον πύχη των γραφικών πολύ πολύ ψηλά. Από την άλλη, αυτοί που καταβρόχθησαν τα Halo 1 και 2, ίσως να το βαρεθούν πιό γρήγορα το παιχνίδι, όπως αρχίζω να διακρίνω ήδη και ανάμεσα στη παρέα μας...
privateer Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 GoW kai pali GoW. O Basileias tou Live den exei tpt na fobh8ei apo to halo3
xvagos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 HALO3: the Banning game GoW: For Ever And Ever!!! Υ.Γ. M$... Άντε και γειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.