Προς το περιεχόμενο

Halo 3 BETA topic

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mia pou den ipirxe paromoio topic , kai sigoura gia ton epomeno mina tha ginetai xamos, prokeimenou na min psaxnomaste sta alla themata eipa na anikso ena neo.

Kai ti kalitero gia arxi apo tous xartes pou tha einai stin beta

sm_highground2.jpg

sm_snowbound2.jpg

sm_valhalla2.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις το παίξω θα σας πώ άποψη.

Πάντως αν βάλατε την Beta περιμένωντας να παίξετε το επόμενο GoW, κακώς την βάλατε.

Δημοσ.
ti lete re paidia toso moyfa einai den to katebazw katholou ama einai etsi ti katrakila einai ayti tha vgaloyn kana games tis prokopis gears kai pali gears

Άντε επειδή σε βλέπω και δυσκολεύεσαι θα σου κάνω ένα μαθηματάκι.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ti lete re paidia toso moyfa einai? den to katebazw katholou ama einai etsi. ti katrakila einai ayti? tha vgaloyn kana games tis prokopis? gears kai pali gears !

Δες και εδώ για περισσότερες συμβουλές.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=192574&page=4&post=48

Όσο για τις απόψεις σου περί gaming σιγά μην τις πάρουμε σοβαρά. Όσο ξέρεις εσύ από Gaming άλλο τόσο ξέρω και εγώ από διαστημόπλοια:D:D:D

Δημοσ.

Προσωπικά, και με έχοντας προηγούμενη εμπειρία από Halo, μετά από 3-4 matches η beta με έχει ενθουσιάσει!

Βέβαια, δεν την παλεύω στα matches :mrgreen: , θέλει εξάσκηση και εξοικείωση γιατί κάποιοι αντίπαλοι πραγματικά δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα, αλλά το παιχνίδι έχι πραγματικά βάθος , τόσο όσον αφορά τα όπλα και τη χρήση τους, όσο και στην στρατηγική της ομάδας . Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον που είμαι καινούριος στο παιχνίδι ( Halo γενικότερα) ακόμα.

Μην το συγκρίνετε με το Gears παιδιά, είναι άδικο και για τα 2 παιχνίδια.

Αν και όταν βγει, πιστεύω το Halo θα είναι από μόνο του μια κατηγορία.

Μια ερώτηση να κάνω μόνο, υπάρχει χειροκίνητη επιλογή για τον χάρτη που επιλέγεται, ή η αλλαγή του γίνεται μόνο μέσω των veto;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...