cosmos2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 καλησπερα σε ολους προσφατα , προμηθευτηκα σειριακο netmod ,ωστοσο αυτο δεν εντοπιζεται καν απ'το λειτουργικο συστημα(winxp sp2).στο device manager δεν αναφερει καμια νεα συσκευη ειτε το συνδεσω στη com1 ειτε στην com2 θυρα. οποτε ουσιαστικα δεν μπορω να εγκαταστησω drivers για "ανυπαρκτη" συσκευη. (power led:πρασινο,R.P.,LINK,B1,B2 leds: off ) οι σειριακες θυρες δεν παρουσιαζουν καποιο προβλημα ,ειναι δοκιμασμενες απο αλλη συσκευη και λειτουργουν αψογα. παρατηρησα πως χρησιμοποιωντας την εφαρμογη add new hardware device (manually) απο πινακα ελεγχου και επιλεγοντας modems η λιστα που εμφανιζεται στη συνεχεια δεν αναφερει καθολου στα standard modems τις υπολοιπες κατηγοριες 9600,28800 etc. υπαρχουν μονο δυο καταχωρησεις : • (Standard Modem Types) Communications cable between two computers • (Standard Modem Types) Parallel cable between two computers τα παραπανω τα αναφερω γιατι εχω κανει custom based xp διανομη (http://www.ryanvm.net/msfn/ ) χωρις ωστοσο να εχω πειραξει/βγαλει drivers απο την επισημη εκδοση. το netmod το εχω συνδεδεμενο μονο στον υπολογιστη στη σειριακη,δεν εχω συνδεσει ακομη με καλωδιο ΟΤΕ.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εντοπιστει απο τον υπολογιστη καταρχην..... αν σας εχει παρουσιαστει το παραπανω φαινομενο και σε σας ,βοηθειστε λιγο την κατασταση ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.