1980 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ε τωρα αμα ειναι μεγαλος ανθρωπος και καθετε και πλακωνετε για την καρτα γραφικων του φανταζομαι δεν ξερω δεν εχω διαβασει τι σεβασμο να προκαλεσει.
ioanou Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Παντως εγω μιας και κοντευω τα 49 μου ενοχληθηκα. Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι μεπτο γι αυτον. Εγω λεω οτι ο hippro θα πρεπει να υπερασπιστει τη θεση του. Ειναι χοντρο αυτο που πεταξε.
Jos3ph Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Βασικά είπε κάτι που δεν στέκεται , για αυτό και του την πέσανε ... Στο κάτω κάτω μπορούσε πάντα να παρουσιάσει τις αποδείξεις του και όχι να κάθεται να λέει όχι έτσι , αλλιώς ... Βασικά στέκει το 13000 , αλλά μόνο όταν έχεις CF , κάτι που δεν το διευκρίνισε ... παρακαλώ μην πετάτε ντομάτες , κάνουμε συνέχεια λάθη , μην κάνετε και εσείς ...
activex Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 den to spame me kanena tragoudaki na anebi to kefi? eksalou akri den tha bgi.. o Stratos2004 exei dikio.
FarCry Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ego pantos genika tin oli ipothesi poios tin exei megaliteri sto 3Dmark kai ta resta ti theoro GTPK. apopsi mou. Se ligo tha aunanizontai me ta mixanimata PS: kati pou diabasa kai gelasa einai sto simeio pou leei o "papakos": de ksero na anebaso photos
chek2fire Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 γιατι να μην ασχοληθει farcry ενα καθηγητης πανεπιστημιου με της καρτες γραφικων και τα game,δλδ το πιο σωστο ειναι να κατσει να δει χατζηνικολαου? και μην ξεχναμε οτι οι σημερινοι 30-40 ειναι αυτοι που ζησανε τα game απο την μερα που ξεκινησαν και λογικο ειναι να κουβαλανε ακομα το μικροβιο και ετσι να αυξανετε και το οριο ηλικας των gamer. Εχω την εντυπωση οτι γενικα οι nvidia καρτες εχουν καποιους που τις υπερασπιζοντε οπαδικα λες και ειναι μετοχοι της nvidia η λες και ξαφνικα το pc τους που φοραει μια nvidia καρτα θα γινει αρχαιολογια αν υπαρξει απο την ati μια καλητερη εκδοση edit:παντως εδω που τα λεμε ενας καθηγητης πανεπηστιμιου θα επρεπε να μπορουσε ευκολα να χειριστεί τετοιες καταστασεις
FarCry Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 γιατι να μην ασχοληθει farcry ενα καθηγητης πανεπιστημιου με της καρτες γραφικων και τα game,δλδ το πιο σωστο ειναι να κατσει να δει χατζηνικολαου? basika enas kathigitis panepistimiou exei polles alles asxolies (theoritika panta). Genikos oi kathigites trexoun kai de ftanoun me ola auta pou katapianontai
chek2fire Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 και δηλαδη μετα απο ενα τετοιο τρεξιμο την ελευθερη ωρα του την αφιερωνει στο να πειραζει το pc του και να παιζει με τα αγαπημενα του game ειναι κακο? δεν υπαρχει σωστο και λαθος και μην κανουμε σαν καποιους που θεωρουν οτι τα game ειναι παιδικη ασχολεια επειδη οι ιδιοι περα απο τα pacman δεν εχουν δει αλλο game στην ζωη τους εχω γνωρισει πολλους μεγαλους σε ηλικια και καταξιωμενους επαγγελματικα που εχουν παθος οχι μονο με απλα pc game αλλα και πιο καμενες καταστασεις οπως τα mmorpg
activex Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 και δηλαδη μετα απο ενα τετοιο τρεξιμο την ελευθερη ωρα του την αφιερωνει στο να πειραζει το pc του και να παιζει με τα αγαπημενα του game ειναι κακο?δεν υπαρχει σωστο και λαθος και μην κανουμε σαν καποιους που θεωρουν οτι τα game ειναι παιδικη ασχολεια επειδη οι ιδιοι περα απο τα pacman δεν εχουν δει αλλο game στην ζωη τους εχω γνωρισει πολλους μεγαλους σε ηλικια και καταξιωμενους επαγγελματικα που εχουν παθος οχι μονο με απλα pc game αλλα και πιο καμενες καταστασεις οπως τα mmorpg egw to pacman to briskw efiestato...
wizzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ioannou, κι εγώ παρακολουθώ το thelab σαν θεατής κι αυτό που έμαθα είναι ότι εκεί μέσα κάποιες φορές είναι καλύτερο να μασάς παρά να μιλάς! Όταν βγαίνει ο κύριος papakos και λέει: """Αρχική απάντηση από papakos (H X2900XT) Στο mark 06 με τον Ε6700 στα 3.1G εβγαλε 13100, στο 05, 22650. """ χωρίς να έχει ένα στοιχείο, μια εικόνα, ενα screen capture, κάτι ρε παιδάκι μου, που να αποδεικνύει τα λεγόμενα του ενώ παράλληλα βγαίνουν μερικοί από τους κορυφαίους overclockers στον κόσμο - μεταξύ αυτών και ο hipro5 - και τον διαψεύδουν με στοιχεία, ε, τότε κάποιος πήγαινε γυρεύοντας - ασχέτως ηλικίας...... Edit: και όταν εδέησε να βάλει pic ήταν "μαγειρεμένη"...
Mars_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Επειδη ο ioanou μαλλον ειναι το ιδιο προσωπο με τον papakos του the lab και επειδη εχω διαβασει (ψαχνοντας τι γνωμη εχουν οι αγοραστες του 2900 XT για την καρτα) απο χθες ολη αυτη την συζητηση στο the lab ενα θα σου πω papakos ioanou ή οπως αλλιως λεγεσαι και λιγα σου σουρανε βγαινεις και λες οτι εχεις το 2900 XT πετας ενα fake 3d Mark και ζητας σεβασμο;;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Συγνώμη, εμάς τι μας νοιάζει τι γίνεται σε άλλο φόρουμ; Μήπως κάποιος ψάχνει συμμάχους ή να βγάλει τα απωθημένα του;
tolis_01 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δεν νομιζω οτι εχει σημασια η ηλικια του καθενος, σε σχεση με τα marks. Αμα πεταξε μπαρουφα δηλαδη να ανοιξουν το προφιλ του να κανουν και μια ερευνα γυρω απ'τη ζωη του για να του απαντησουν αναλογως? Παντως το thelab δεν αποτελειται προφανως απο 14χρονα, 15χρονα (κι ο hipro5 δεν ειναι και μικρος ) οπως λες. Οι περισσοτεροι ειναι πανω απο 20. Εξ'αλλου ειναι και λιγο δισκολο 14χρονος να βρισκει τοσα λεφτα ωστε να αγοραζει και να benchαρει καθε νεο hardware της αγορας. Τωρα για τους mod, το μονο που εχω προσεξει ειναι οτι τα βασικα μελη του thelab γνωριζονται προσωπικα μεταξυ τους οποτε μερικες κουβεντες ξεφευγουν και περιοριζονται μεταξυ της "παρεας". Και παλι παντως δεν σε προσβαλλουν αν θες να πεις κατι (σωστο -απαραιτητη προυποθεση-).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.