Προς το περιεχόμενο

Χαμος στο thelab.gr

ioanou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο λαμπ εχουν γνωσεις που δεν θα αποκτησεις ουτε στην επομενη ζωη σου που λεει ο λογος. τεχνολογικο φορουμ ειναι πολλα ζητας. και τι μπηκες να το γραψεις εδω τι ειναι ο εισαγελεας του ιντερνετ? πας καλα ρε?

Δημοσ.

Τα ιδια υπαρχουν κι εκει κι σ ολα τ αλλα φορουμ, ελληνικα και ξενα.

Καποιοι πρεπει να βαλουν λιγο μυαλο.

Ειμαι σε μια ηλικια που ντρεπομαι να βλεπω τετοια πραγματα.

Αυτοι που τα γραφουν δεν κοκκινιζουν?

Στο lab αντε να εχουν γνωσεις κανα δυο.

Ολοι οι αλλοι ειναι για τα μπαζα.

Δημοσ.

μεσιέ Ιωάννου, φιλική αντιπαράθεση είναι ... Δεν υπάρχει κάτι υπερβολικό ...

Και εγώ συμμετέχω στο ίδιο τόπικ και μάλιστα μου ευχηθηκαν μεγεια τα παιδιά ... 2900ΧΤ rulez

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ αν εβλεπες να φεροναι ετσι σε καποιον σαν τον πατερα σου που ειναι και καθηγητης και μαλιστα δημοσια θα ελεγες δεν πειραζει?

Ο ανθρωπος πρεπει να ειναι μεγαλος σε ηλικια.

Φιλικη αντιπαραθεση ειναι να αποκαλεις καποιον ψευτη δημοσια και μαλιστα ως administrator που θα επρεπε να επιβαλεις την ταξη?

Τοτε ολοι οι αλλοι τι θα κανουν?

Δημοσ.

Οντως και εχω παρακολουθησει την παραπανω αναφερομενη εξελιξη.....Δεν νομιζω ομως πως ειναι "αξιολογο" να αναφερουμε "παρατραγουδα" ανοιγοντας ενα θεμα ακομα ;) ;)

Σαφως και "εφαγε" επιθεση ο papakos αλλα νομιζω πως αν εχει αποδειξεις τον αποτελεσματων του μπορει καλλιστα να "βουλωσει" ο ΙΔΙΟΣ τα "στοματα" οσων ....."αναρχικων" :) ...Σε διαφορετικη περιπτωση απλα .....κανει "τουμπεκις" ο ιδιος :) :)

Δημοσ.

Το οποίο μέλος δεν είναι φυσικά καθηγητής πανεπιστημίου,αν διαβάσεις προσεκτικά τις παρατηρήσεις κάποιων mods, θα καταλάβεις ότι πρόκειται για μέλος που γράφει συχνότατα εδώ μέσα και το παίζει και γνώστης,ονόματα δε λέμε,οικογένειες δε θίγουμε.

Και φυσικά το thelab είναι από τα κορυφαία τεχνολογικά sites.

Στη τελική,εσύ γιατί θίγεις τέτοιο θέμα που δεν έχει σχέση με το παρόν site??

Δημοσ.

Signomi re paidia kathigitis panepistimiou kai asxoleitai sa mikro paidi me tis kartes grafikon kai xanei ores ton oron me ta benchmarks gia na dimosieusei apotelesmata? :-? ti na po..... i kapoio lathos kanei o ioannou i ta panepistimia einai pragmatika GTP

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ αν εβλεπες να φεροναι ετσι σε καποιον σαν τον πατερα σου που ειναι και καθηγητης και μαλιστα δημοσια θα ελεγες δεν πειραζει?

Ο ανθρωπος πρεπει να ειναι μεγαλος σε ηλικια.

Φιλικη αντιπαραθεση ειναι να αποκαλεις καποιον ψευτη δημοσια και μαλιστα ως administrator που θα επρεπε να επιβαλεις την ταξη?

Τοτε ολοι οι αλλοι τι θα κανουν?

και μεγαλος σε ηλικια να ειναι αμα δινει το δικαιωμα καλα του κανουνε. τι ειναι η ηλικια κριτηριο σεβασμου? τον σεβασμο δεν τον απαιτεις τον κερδιζεις.

Δημοσ.

Tha simfoniso en meri mazi sou. Otan o allos exei mia diafora ilikia iparxei kai ena tipiko simperiforas. Min ta blepeis ola 1+1=2. Genikos o sebasmos kerdizetai iparxoun fisika metra kai stathma

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...