nadware1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 και εγώ (θεσσαλονίκη, άνω πόλη) συνδέθηκα σε 15 εργάσιμες πάντως και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος ...
gf030 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Η προσφορα,σαν προσφορα σιγουρα ειναι αχτυπητη! Μηπως ομως,λεω μηπως,μας παρουν τα λεφτα με αλλον τροπο? Σιγουρα η βιβο τελευταια εχει τα μαυρα της τα χαλια, χειροτερα δεν γινεται, οι ανθρωποι κανουν τα απιστευτα... Το οτι η βιβο ειναι λαχειο,δεν το συζητω...αν σου κατσει απο την αρχη, ολα καλα. Τι γινεται ομως αν δεν σου κατσει? αν πχ. παρουσιαστουν προβληματα γραμμης κλπ, τοτε αντεχεις να φας στη μαπα 5 μηνες με ταχυτητες...ISDN, αντεχεις να μενεις ωρες και μερες χωρις internet, αντεχεις να καταξοδευεσαι στην "υποστηρηξη πελατων" με τους γνωστους χρονους αναμονης, να σε κοροιδευουν, και λυση στο προβλημα σου να μη βρισκεις? Ποιος ο λογος να βγαλει η βιβο την προσφορα τωρα, ενω χιλιαδες ταλαιπωροι με cube, telephonet,cable tv περιμενουν ενεργοποιηση 2,3,4 μηνες, και οι ακυρωσεις γινονται πλεον...κατα κυματα? Αυτα τα ολιγα ετσι, προς σκεψη... Οσο για μενα, επειδη ειμαι παθων,ευχαριστω, δεν θα παρω...:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.