patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Τι λέτε για την προσφορά τις vivodi για τρεις μέρες;
eliask Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 poly kali prosfora arkei na mporeseis na mpeis sto diktio tis se logiko xrono... giati an einai na perimeneis 5 mines ti na tin kaneis tin prosfora.....
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 όντως κάτι τέτοια διάβαζα πριν λίγο... ότι σου βγάζουν την παναγία μέχρι να μπεις... άσε που δεν σηκώνουν τηλέφωνα και τέτοια....
dk Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 καλα η προσφορα εινια super αλλα για ψαξτε τα σχετικα post του insomnia πριν την παρετε
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 δηλαδή; παίζει να μας τα συνοψίσει κανένας για να μην ψάχνουμε;
ata1983 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Το dslcube εμένα μου ενεργοποιήθηκε σε 15 μέρες(όχι εργάσιμες κανονικές) και γενικά στο τηλέφωνο η αναμονή ήτανε περίπου 10 λεπτά. Στη forthnet που έκανα παράλληλα μια αίτηση ταλαιπωρήθηκα πιο πολύ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Kι εμενα σε 12 (εργασιμες) ενεργοποιηθηκε, και σε 11 διακοπηκε το ADSL. Τωρα θα ξανακανω αιτηση για το ιδιοκτητο αυτη τη φορα με 4mb... Ειδωμεν.........
christosgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Έγω έχω ήδη κλείσει δίμηνο από την υποβολή αίτησης για cube. Και ακόμα τίποτα. Amateurs όλοι. Oυ μπλέξεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Kι εμενα σε 12 (εργασιμες) ενεργοποιηθηκε, και σε 11 διακοπηκε το ADSL. Τωρα θα ξανακανω αιτηση για το ιδιοκτητο αυτη τη φορα με 4mb... Ειδωμεν......... profanws eisai o proedros ths Vivodi :p Το dslcube εμένα μου ενεργοποιήθηκε σε 15 μέρες(όχι εργάσιμες κανονικές) και γενικά στο τηλέφωνο η αναμονή ήτανε περίπου 10 λεπτά. Στη forthnet που έκανα παράλληλα μια αίτηση ταλαιπωρήθηκα πιο πολύ kai esy profanws o antiproedros :p
christosgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Γεία σου ρε Thresh. Ωραία τα λες. Στην Ν. Ιωνία μάλιστα, όπου και μένω, έχουν διαρεύσει φήμες ότι είναι full όλες οι γραμμές και θα μας ρίξουν τους καινούργιους στο Α.Ρ.Υ.Σ. Πίκρα έτσι και γίνει αυτό. Θα πέσουν καταγγελίες.. Δικηγόρος είμαι, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Καλά λέω, ερασιτέχνες όλοι τους....Ο δε αδελφός μου για douple play forthnet στο Ν.Ηράκλειο, περιμένει από τέλος Φεβρουάριου. Τι να πείς λοιπόν?
PepeLePew Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Η Vivo όπως έχουμε πει και άλλες φορές είναι να απλά να σου κάτσει. Σαν το τζόκερ ένα πράγμα. Αγορά dsl cube για φίλη, ενεργοποίηση μετά από 8 μέρες. Ταχύτητες σταθερά πάνω από 200 (2mbit γραμμή) και δεν είχαμε πότε πρόβλημα. Δεύτερη αγορά dsl cube μετά από 10 μέρες για ένα φίλο 2 σπίτια πιο δίπλα. Ενεργοποίηση μετά από 2,5 μήνες αλλά η ταχύτητα οκ. Τα σχόλια δικά σας... Και αν σου κάτσει!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Γεία σου ρε Thresh. Ωραία τα λες. Στην Ν. Ιωνία μάλιστα, όπου και μένω, έχουν διαρεύσει φήμες ότι είναι full όλες οι γραμμές και θα μας ρίξουν τους καινούργιους στο Α.Ρ.Υ.Σ. Πίκρα έτσι και γίνει αυτό. Θα πέσουν καταγγελίες.. Δικηγόρος είμαι, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Καλά λέω, ερασιτέχνες όλοι τους....Ο δε αδελφός μου για douple play forthnet στο Ν.Ηράκλειο, περιμένει από τέλος Φεβρουάριου. Τι να πείς λοιπόν? em...kai egw skeftomai na valw to paketo cableTV sthn a8hna alla ama einai na perimenw kana 4mhno na mou leipei...
alexpeykh Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Για cable tv εχουν ακουστει ακομα χειροτερα πραγματα .Η δικη μου εμπειρια ηταν η εξης : καταθεση αιτησης στα γραφεια τους τις πρωτες μερες ιουνιου Ιουνιου (ακριβη ημερομηνια δε θυμαμαι αλλα ηταν ανημερα της εναρξης του μουντιαλ) ,ενεργοποιηση στις 20/8 .
passaris91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 den kserw ti mporei na pezei me thn vivodi alla egw exw thn asxhmoterh empiria.den ftanei pou perimenw 5-6 mhnes na energopoihthei to programma ths vivodi telefonet 1024 alla tous exw priksei sta thlefona kai mou eipan oti mporei h poria ths energopoihshs na krathsh kai 1 xrono.....etsi to phra apofash tha steilw diakoph!kai mallon steilw mia aithsh sthn forthnet pou elpizw na mhn me valoun kai ekei blacklist!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.