Προς το περιεχόμενο

Plasma ή Lcd?

46+2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το λίγο που το έχω ψάξει το θέμα, οι Lcd είναι μεν πιο ακριβές αλλά έχουν καλύτερα χαρακτιριστικά από τις Plasma. Επίσης οι Plasma περιέχουν αέριο, πράγμα που σημαίνει οτι με τη χρήση η ποιότητα της οθόνης θα πέφτει κάτι που δεν θα συμβεί με τους υγρούς κρυστάλλους.Εγω σε αυτό το δίλλημα ψήφισα Lcd σονυ με ενσωματωμένα τα ψηφιακά ερτ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο(πλήρωσα ενα σκασμό λεφτά βέβαια αλλά άξιζε).Μπές σε ένα κατάστημα με τηλεοράσεις και ρώτα πάντως για περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

νομίζω οι πλάσμα έχουν καλύτερη ποιότητα και είναι καλύτερες στα γρήγορα πλάνα...

Έχουν όμως ένα πρόβλημα..

Αν μείνει μία εικόνα σταματημένη για αρκετή ώρα (πχ το σήμα του καναλιού,αν βλέπεις για ώρα το ίδιο κανάλι) μπορεί να πάθουν μόνιμη παραμόρφωση στο συγκεκριμένο σημείο..

Δημοσ.

Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ είναι κανάλια που μπορείς να δεις αν έχεις DVB δηλαδή ψηφιακό δέκτη.Πλέον οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν στα χαρακτηριστικά τους τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη κι έτσι μπορείς να βλέπεις κάποια επιπλέον κανάλια τα οποία παρέχονται από την ΕΡΤ.Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει ψηφιακό δέκτη μπορείς να βάλεις επιπλέον.Έχει περίπου διαστάσεις ενός μηαχνήματος βιντεο και συνδέεται με την τηλεόραση..Για να μη γεμίζουμε όμως το σαλόνι μας αλλά κ για πολλούς άλλους λόγους πλέον κυκλοφορεί ενσωματωμένος στις τηλεοράσεις και το προτιμούν αρκετοί..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ είναι κανάλια που μπορείς να δεις αν έχεις DVB δηλαδή ψηφιακό δέκτη.Πλέον οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν στα χαρακτηριστικά τους τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη κι έτσι μπορείς να βλέπεις κάποια επιπλέον κανάλια τα οποία παρέχονται από την ΕΡΤ.Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει ψηφιακό δέκτη μπορείς να βάλεις επιπλέον.Έχει περίπου διαστάσεις ενός μηαχνήματος βιντεο και συνδέεται με την τηλεόραση..Για να μη γεμίζουμε όμως το σαλόνι μας αλλά κ για πολλούς άλλους λόγους πλέον κυκλοφορεί ενσωματωμένος στις τηλεοράσεις και το προτιμούν αρκετοί..

Χρειάζεται και ειδική κεραία για τη λήψη του ψηφιακού σήματος ή όχι;

Δημοσ.

οχι χρειαζεσαι μονο τον ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη.

Οι lcd εχουν καλυτερες αναλυσεις και οι plasma καλυτερα χρωματα,

τρεξε ενα lcd vs plasma στο google και θα μαθεις πολλα περισσοτερα

Δημοσ.
οχι χρειαζεσαι μονο τον ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη.

Οι lcd εχουν καλυτερες αναλυσεις και οι plasma καλυτερα χρωματα,

τρεξε ενα lcd vs plasma στο google και θα μαθεις πολλα περισσοτερα

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...