46+2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Θελω να αγορασω τηλεοραση και δεν ξερω που παν' τα four. Help!!
haunter_2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Από το λίγο που το έχω ψάξει το θέμα, οι Lcd είναι μεν πιο ακριβές αλλά έχουν καλύτερα χαρακτιριστικά από τις Plasma. Επίσης οι Plasma περιέχουν αέριο, πράγμα που σημαίνει οτι με τη χρήση η ποιότητα της οθόνης θα πέφτει κάτι που δεν θα συμβεί με τους υγρούς κρυστάλλους.Εγω σε αυτό το δίλλημα ψήφισα Lcd σονυ με ενσωματωμένα τα ψηφιακά ερτ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο(πλήρωσα ενα σκασμό λεφτά βέβαια αλλά άξιζε).Μπές σε ένα κατάστημα με τηλεοράσεις και ρώτα πάντως για περισσότερες πληροφορίες.
johnbond Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 νομίζω οι πλάσμα έχουν καλύτερη ποιότητα και είναι καλύτερες στα γρήγορα πλάνα... Έχουν όμως ένα πρόβλημα.. Αν μείνει μία εικόνα σταματημένη για αρκετή ώρα (πχ το σήμα του καναλιού,αν βλέπεις για ώρα το ίδιο κανάλι) μπορεί να πάθουν μόνιμη παραμόρφωση στο συγκεκριμένο σημείο..
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 +lcd.exoun arketa pio kalh analysh k genika einai pio kales se diafora...
narbi Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ είναι κανάλια που μπορείς να δεις αν έχεις DVB δηλαδή ψηφιακό δέκτη.Πλέον οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν στα χαρακτηριστικά τους τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη κι έτσι μπορείς να βλέπεις κάποια επιπλέον κανάλια τα οποία παρέχονται από την ΕΡΤ.Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει ψηφιακό δέκτη μπορείς να βάλεις επιπλέον.Έχει περίπου διαστάσεις ενός μηαχνήματος βιντεο και συνδέεται με την τηλεόραση..Για να μη γεμίζουμε όμως το σαλόνι μας αλλά κ για πολλούς άλλους λόγους πλέον κυκλοφορεί ενσωματωμένος στις τηλεοράσεις και το προτιμούν αρκετοί..
pusher Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ είναι κανάλια που μπορείς να δεις αν έχεις DVB δηλαδή ψηφιακό δέκτη.Πλέον οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν στα χαρακτηριστικά τους τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη κι έτσι μπορείς να βλέπεις κάποια επιπλέον κανάλια τα οποία παρέχονται από την ΕΡΤ.Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει ψηφιακό δέκτη μπορείς να βάλεις επιπλέον.Έχει περίπου διαστάσεις ενός μηαχνήματος βιντεο και συνδέεται με την τηλεόραση..Για να μη γεμίζουμε όμως το σαλόνι μας αλλά κ για πολλούς άλλους λόγους πλέον κυκλοφορεί ενσωματωμένος στις τηλεοράσεις και το προτιμούν αρκετοί.. Χρειάζεται και ειδική κεραία για τη λήψη του ψηφιακού σήματος ή όχι;
disqualified Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 οχι χρειαζεσαι μονο τον ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη. Οι lcd εχουν καλυτερες αναλυσεις και οι plasma καλυτερα χρωματα, τρεξε ενα lcd vs plasma στο google και θα μαθεις πολλα περισσοτερα
pusher Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 οχι χρειαζεσαι μονο τον ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη.Οι lcd εχουν καλυτερες αναλυσεις και οι plasma καλυτερα χρωματα, τρεξε ενα lcd vs plasma στο google και θα μαθεις πολλα περισσοτερα Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες!
pantelisgeor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 genika oi lcd einai pio kainouria texnologia kai auto to kairo eidika kata ti gnomi mou einai monodromos.. exoun pesei kai oi times tous kai prosferoun kaliteres analiseis kai xrono zwis
dpurpler Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αν το ζητούμενο είναι η ποιότητα εικόνας, τότε PLASMA. google it για λεπτομέρειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.