dre@mc@tcher Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Καλά ρε παιδιά ,μετά απο τρία περίπου χρόνια γρήγορου - υποτίθεται - adsl ,δεν έχετε βγάλει τα συμπερασματά σας περί δικτύου ΟΤΕ? Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος με ονομαστική 1024 ή 2048 τι ταχύτητες πιάνετε ? Να σας απαντήσω κιόλας γιατί όλοι μας βράζουμε στο ίδιο καζάνι ......με το ήμισυ και κάτω απο ευνοίκές προϋποθέσεις .Και ξαναρωτάω με 8 mbps τι ταχύτητες υπολογίζετε να πιάνετε ? και αξίζει αυτή η ταχύτητα 50 ? συν 17 ? το πάγιο της γραμμής ? ( 50 χ 12 + 17 χ12 = 804 ? ετησίως για 4 περίπου mbps ταχύτητα ) Ε οχι δεν θα πάρω !! ας ψάξουν να βρούν αλλού θύματα!!!!! Ολα αυτα που λες ειναι υποκειμενικα φιλε μου. Εγω ειχα 2mb ΟΤΕ και δεν ειχα προβλημα με την ταχυτητα. Ε οκ αντι να κατεβαζω με 200 σταθερα ( που το επιανα και αυτο μερικες φορες) κατεβαζα με 180 ( σε torrent μιλαω). Τωρα που κατεβηκα στο 1mb, επειδη το 2mb ηταν λιγο ακριβο πριν την αλλαγη τιμων, κατεβαζα με 90kb. Δεν μπορω να πω οτι η ταχυτητα ειναι τελεια αλλα ποιος δινει τελεια ταχυτητα? Αν αλλαζα τον ΟΤΕ αυτη τη στιγμη η μονη που θα πηγαινα θα ηταν η forthnet που φαινεται καλη. Αλλα γιατι να το κανω εφοσον δεν με ενδιαφερουν τα αστικα τηλεφωνηματα και στον ΟΤΕ ειμαι σιγουρος οτι εχω καλες ταχυτητες και service? Ακομα και αν πληρωνω λιγο παραπανω.... Αυτα ελπιζω να μην κουρασα
pancups Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ολα αυτα που λες ειναι υποκειμενικα φιλε μου. Εγω ειχα 2mb ΟΤΕ και δεν ειχα προβλημα με την ταχυτητα. Ε οκ αντι να κατεβαζω με 200 σταθερα ( που το επιανα και αυτο μερικες φορες) κατεβαζα με 180 ( σε torrent μιλαω). Τωρα που κατεβηκα στο 1mb, επειδη το 2mb ηταν λιγο ακριβο πριν την αλλαγη τιμων, κατεβαζα με 90kb. Δεν μπορω να πω οτι η ταχυτητα ειναι τελεια αλλα ποιος δινει τελεια ταχυτητα? Αν αλλαζα τον ΟΤΕ αυτη τη στιγμη η μονη που θα πηγαινα θα ηταν η forthnet που φαινεται καλη. Αλλα γιατι να το κανω εφοσον δεν με ενδιαφερουν τα αστικα τηλεφωνηματα και στον ΟΤΕ ειμαι σιγουρος οτι εχω καλες ταχυτητες και service? Ακομα και αν πληρωνω λιγο παραπανω.... Αυτα ελπιζω να μην κουρασα Συμφωνάω και επαυξάνω
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ολα αυτα που λες ειναι υποκειμενικα φιλε μου. Εγω ειχα 2mb ΟΤΕ και δεν ειχα προβλημα με την ταχυτητα. Ε οκ αντι να κατεβαζω με 200 σταθερα ( που το επιανα και αυτο μερικες φορες) κατεβαζα με 180 ( σε torrent μιλαω). Τωρα που κατεβηκα στο 1mb, επειδη το 2mb ηταν λιγο ακριβο πριν την αλλαγη τιμων, κατεβαζα με 90kb. Δεν μπορω να πω οτι η ταχυτητα ειναι τελεια αλλα ποιος δινει τελεια ταχυτητα? Αν αλλαζα τον ΟΤΕ αυτη τη στιγμη η μονη που θα πηγαινα θα ηταν η forthnet που φαινεται καλη. Αλλα γιατι να το κανω εφοσον δεν με ενδιαφερουν τα αστικα τηλεφωνηματα και στον ΟΤΕ ειμαι σιγουρος οτι εχω καλες ταχυτητες και service? Ακομα και αν πληρωνω λιγο παραπανω.... Αυτα ελπιζω να μην κουρασα Προφανώς είσαι απο τους ελάχιστους τυχερούς που δεν έχουν πρόβλημα με το δίκτυο του ΟΤΕ.Πληροφοριακά κινούμαι με το 1/3 περίπου της ονομαστικής των 2048 mbps ( isp fοrthnet ,αλλά το πρόβλημα είναι στο dslam της Πετρούπολης που δεν είναι Πετρούπολης αλλά Ίλίου και Περιστερίου και πάει λέγοντας ) Θα άλλαζα τον ΟΤΕ γιατί έχω σιχαθεί , όπως έγραψα και πιό πάνω ,την κοροϊδία ,την Θατσερική νοοτροπία και το κακό service και απο τους τεχνικούς αλλά και από τους υπαλλήλους του. Προτιμώ λοιπόν να δώσω τα ωραία μου χρήματα σε κάποιον αξιόπιστο εναλλακτικό (σαν την forthnet που ανέφερες)και που σε τελική ανάλυση , η ιδιωτική πρωτοβουλία έκανε πολύ περισσότερα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι απολαμβάνουμε το γρήγορο ιντερνετ σε ευρεία κλίμακα χάρις σε αυτή την συμμετοχή.
adi32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 καλα δεν ντρεπονται να βγαινουν και να λενε τετοιες τιμες και να τις εμφανιζουν και σαν προσφορα ?
Dimitris22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι απολαμβάνουμε το γρήγορο ιντερνετ σε ευρεία κλίμακα χάρις σε αυτή την συμμετοχή. gia pia E U R E I A klimaka milas?? ATHINA kai K A P I E S perioxes tis thessalonikis. Oi enallaktkoi ependioun giati apla eki iparxi malli (fragka) alla distixos oli i ipolipi ellada (sxedon oi misi) kremete apo ta P@@@@@A toy Κ.Φ.Ε. (OTE stin periptosi mas)!! Afou einai toso magkes oi enallaktikoi giati den rixnoun kai kapia lefta stin eparxia?? parakinoumenoi apo kapia kinitra pou tha dosi i -panta apousa- ELLINIKI politeia......
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 gia pia E U R E I A klimaka milas?? ATHINA kai K A P I E S perioxes tis thessalonikis. Oi enallaktkoi ependioun giati apla eki iparxi malli (fragka) alla distixos oli i ipolipi ellada (sxedon oi misi) kremete apo ta P@@@@@A toy Κ.Φ.Ε. (OTE stin periptosi mas)!! Afou einai toso magkes oi enallaktikoi giati den rixnoun kai kapia lefta stin eparxia?? parakinoumenoi apo kapia kinitra pou tha dosi i -panta apousa- ELLINIKI politeia...... Προφανώς δεν κατάλαβες την σημασιολογία της λέξης ευρεία !!Και φυσικά εννοώ , οτι απολαμβάνει και ο οικιακός χρήστης ( ή ιδιώτης , ή μικρός καταναλωτής ) adsl , προνόμιο που πριν τρία χρόνια απολάμβαναν μόνο οι εταιρείες και κάποιοι οργανισμοί. Τώρα όσον αφορά το θέμα <μαγκιάς των εναλλακτικών> , θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι το τέλος του 2007 για να εκφράσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη , όταν θα υλοποιηθεί ( απ΄οτι διαβάζω ) ένα μεγάλο μέρος το πλάνου τους. Και σαφώς είναι υπερβολή να περιμένουμε σε ένα χρόνο , να κάνουν οι εναλλακτικοί , όσα δεν έκανε ο ΟΤΕ σε πενήντα και πλέον χρόνια!!!! Όσο για τις επενδύσεις που λές οτι δεν έγιναν στην περιφέρεια , σε πληροφορώ ότι κάνεις μέγα λάθος και είναι εύκολο να το διαπιστώσεις , κάνοντας μια πιο σχολαστική αναζήτηση στα sites των εν λόγω εταιρειών. Για αρχή!!!!! http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=198607 http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=198884 http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=68 http://web.hol.gr/online/HOL/index.aspx?mid=1559
Dimitris22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 ......απολάμβαναν μόνο οι εταιρείες και κάποιοι οργανισμοί. Τώρα όσον αφορά το θέμα <μαγκιάς των εναλλακτικών> , θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι το τέλος του 2007 για να εκφράσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη , όταν θα υλοποιηθεί ( απ΄οτι διαβάζω ) ένα μεγάλο μέρος το πλάνου τους. Και σαφώς είναι υπερβολή να περιμένουμε σε ένα χρόνο , να κάνουν οι εναλλακτικοί , όσα δεν έκανε ο ΟΤΕ σε πενήντα και πλέον χρόνια!!!! Όσο για τις επενδύσεις που λές οτι δεν έγιναν στην περιφέρεια , σε πληροφορώ ότι κάνεις μέγα λάθος και είναι εύκολο να το διαπιστώσεις , κάνοντας μια πιο σχολαστική αναζήτηση στα sites των εν λόγω εταιρειών. Ετσι όπως το θέτεις το δέχομαι (απο την άποψη της Οικιακής Χρήσης του DSL) τωρα για το θέμα των επενδύσων στην επαρχία αστο καλυτερα... Και σου δίνω συμβουλή να μην πιστεύεις στίς επίσημες ιστοσελίδες τών εναλλακτικών γιατι εκεί γράφεται απλα ο.τι συμφέρει την εκάστοτε εταιρία. (Πάρε παράδειγμα απο τίς πιθανές ημερομηνίες κάλυψης που αλλάζουν κάθε μέρα).Δές στην πράξη και με γεγονότα εκτιμησε την κατάσταση. Αλλά και πάλι τονίζω πώς ο Ο.Τ.Ε. (και κατ' επεκταση η πολιτεία) ευθύνεται (στο μεγαλύτερο μέρος) για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα οσον αφορά την υπόθεση BROADBAND INTERNET. Αλλά να μήν βγάζουν και οι εναλλακτικοί την ουρά τους απ' έξω. Θα μπορούσαν άνετα να ξεκινήσουν ενα πρόγραμμα για κάλυψη σε κάποια επαρχιακή πόλη... (Έστω και πιλοτικό) με τα καταλληλα κίνητρα απο την -πάντα απούσα πολιτεία- και να εξισσοροπήσουν το χάσμα αλλά........... Χρήσιμες πληροφορίες αναφέρονται στις ιστοσελίδες αλλά αν δεν δω στην πράξη κάτι δεν με πείθουν τα μεγάλα λόγια.
realestate Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δεν είμαι ευκολόπιστος τύπος ,αλλά αντίθετα δύσπιστος και επιφυλακτικός ,αλλά στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ πως όλοι μας έχουμε δει έργο . Τώρα όσον αφορά τις καταραμένες ημερομηνίες κάλυψης και επειδή τυχαίνει να έχω άσχημη προσωπική εμπειρία , θα σε πληροφορήσω οτι η μεγάλη τροχοπέδη είναι ο ΟΤΕ ,που πεισματικά αρνείται να αφήσει το μονοπώλιο και τα προνόμια.Η Ελληνική πολιτεία , διαμέσου της ΕΕΤΤ , είναι όντως απούσα και με λίγα λόγια ο καθένας κάνει οτι γουστάρει χωρίς καμιά συνέπεια. Αυτά και κουράγιο.....κάποτε θα γίνουμε Ευρωπαίοι!!!
magnaman Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 paides o ote shmera energopoihse ta 8mbit mporw na pw eimai happy 1000% afou me download blepw aneta ena 7ari ennoeite oti exw 3eskistei sto download.....hahaha....pleon megala arxeia den uparxoun ps.mhn me rwthsete gia torrents....hehehe..opou uparxoun seeders uparxei taxuthta
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μου ενεργοποίησαν μέσα σε 24 ώρες τα 4mbit και ζήτησα νέα αναβάθμιση στα 8. Αύριο παραλαμβάνω και εγώ το νέο modem αν και το παλιο USR9105 συγχρόνισε μια χαρά στα 4! Τα downloads είναι άψογα (χρησιμοποιώ μόνο rapidshare και όχι torrents κλπ) και κάπου στα 420Κ ! DSLAM Δαγκλή - Πατήσια.
telegamesvg Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δηλαδη για τα 8mbit ειναι 48,5 + τα παγια της isdn ?? Συνολο το διμηνο ποσο φτανουμε ???
teo78 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εγώ πάντως που πέρασα από οτε-forthnet-vivodi από πλευράς ταχύτητας είμαι ευχαριστημένος με οτε-forthnet και από εξυπηρέτηση , πολύ από οτε μέτρια από forthnet και χάλια από vivodi. Μάλλον κάποιοι τύχατε σε περιπτώσεις φορτωμένων dslam και ηλίθιων υπαλλήλων.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Έτοιμος και εγώ! Line Rate - Upstream (Kbps): 378 Line Rate - Downstream (Kbps): 8191 Δεν έχω χρόνο για να κάνω πολλές δοκιμές γιατί πρέπει να φύγω από το σπίτι! Πάντως για την ώρα downloads απο ntua και rapidshare είναι περίπου στα 850ΚΒ. Για torrents κλπ δεν γνωρίζω μιας και δεν ασχολούμαι! Επίσης αναβάθμισα και το usr9105 που είχα με το τελευταίο firmware που βρήκα (υποστηρίζει adsl2) και έκανα τις ρυθμίσεις βάζοντας πλέον ppp over ethernet. DSLAM Δαγκλή - PSTN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.